- 5 Mayıs 2013
- 994
- 41
- 318
çok şükür canım inşallah görürüz 30 larıda :) benım antıbıyotıgın adıda sef duydun mu hiç :44: iğneyıde olcaktım olmıycam dıger doktor ben bu ıgneden vermem dedı eczacıda bu ıgnenın hamıleye verıldgnı ılk defa duyuyorum dedı kafam karıstı ya :44:
kafan hiç karışmasın bence doktorun en iyisini biliyordur..mesela ben de kabızlık ve reflüden rahatsızlık duyuyorum diye geçenlerde iç hastalıklarına da gittim..oradaki doktor lansorun hamilelikte verilemeyeceğini çok tehlikeli olduğunu söyleyerek aban hiçbir işe yaramayan gaviscon verdi..oysa benim reflüm çok fenadır, üst solunum yolu enfeksiyonu bile yapar ki o ilacı kullanmam gerekiyordu..neyse kendi doktorumu rahatsız etmeyeyim gayrı diye gitmedik oraya..ama bir gün sonra böbrekten resmen acile düşünce kendi doktoruma söyledim reflü olduğumu..demez mi lansor kullanabilirsin, hiçbir zararı yok diye..aynı zamanda bana mesela üniversite acilinde hiçbir antibiyotik ve ağrı kesici vermezlerken o kadar acı ile kendi doktorum cezol iğnesi yaptırtı bana taö 10gün sabah akşam..perflagan denen de b,r ağrı kesici koyuyorlardı her gün içine mesela...anladım ki benim doktorum en iyisini biliyor; her açıdan tetkik edip yardımcı oluyor adam ..