aynen doğurdukttan sonra ikinizin de "kafa attı" diye yazmanızı dört gözle bekliyo olucam
kız gelin deme belki anası vermicek bizim oğluşa

belki seninkine sevdalanıcak ne biiliyon heee
canım gittim hastaneye.. malum 35. haftayı hedef belirlemiştik biz... hedefe ulaştık.. doktorumuz artık istediği zaman gelebilir tehlikeli dönemini atlattı dedi

oğluşum 2.350 kilo 46 cm olmuş

suyu iyi keyfi gayet yerinde... bana artık dinlen dedi yorulmamaya ve ayakta kalmamaya özen göster dedi... enfeksiyonum vardı ilacım bitmişti tekrar vermedi geçti galiba enfeksiyon bende anlamadım noldu ama ağrılarım kesildi zaten demekki geçti... artık tek sorunum kasıklarıma gelen ağrı... sanırım o da bebek artık doğuma hazırlandığı için oluyo....
benim hastane macerlarım da bunlar... seninde normaldir merak etme annesi
canım yaa bi türlü geçmedi şu sancıların senin de

bugün doğursan bebeğin yaşar.... merak etme allah izin verirse yaşar... ama bence sen doğumu orda değil de istanbulda düşünmelisin... imkanlar yetersiz orda belli.... çok sorun yaşarsın gibime gelyo.. sen bi düşün bunu bence.... doktorun da bıktığını falan düşünme adamın işi o yapmak zorunda bıkarsa bıksın canım aaa o bıktı diye ağrımı yok mu sayıcam ben

olmaz öyle şey düşünme bile
ve de hemen aklına doğurucam diye getirme... seninki böbrek ağrısı belli... ona çare bulmaları lazım artık bukadar uzun sürede çoktan geçmiş olması lazımdı... böbreğini sakın ihmal etme canım....
bütüüün dualarım seninle canım geçecek, sen yeterki sinirden stresten uzak dur da bebeğe zararr verme olur mu
dönünce mutlaka haberlerini bekliyorum
aynen yaa neler var neler..... ya bu moriş arkadaşımız böle stresi çok sever saolsun.. onlar bir elmanın iki yarısı gibiler... moriş ve stres
benimde kasıklarım çok ağrıyo yaa hemde inanılmaz

senin ağrın neyden kaynaklı?? böbrekten mi???