Hiç sorma bu paniğim yüzünden benim de eşimle pek tadım tuzum kalmadı..bir düşün bir gece böbrek ağrır koşa koşa acile gideriz..bir başka zaman enfeksiyon bir başka zaman sıvı gelir koşarız..adamın ruh dengesi bozuldu iyice

ütüne varmıyorum artık çok hakldır diyorum..şimdi yürüyüşe gitti spor için ben de destekledim hadi artık oturma gez biraz hava al diye..
yahu bu gebeliğin stresi sonsuz..ilk üç ay aman 12. haftaya varsın risk ortadan kalkar diye bekledik, sonraki üç ay şimdi doğum olursa yaşamaz diye strese girdik..Allah'ın izni ile şu son üç ayı devirsek de mi valla şikayet etmeyeceğim
Ama su gelmesi geçmeyen böbrek ve idrar enfeksiyonları ve ağrılar benim de asabiyetimi ruh dengemiz bozdu..bundan zaten stresim..ama yine de çok şükür Rabbime bak bizi bu haftaya getirdi..senle biz hemen hemen aynı günlerdeyiz de mi?
benim de dünyamı burada topiklerde okuduğum premature bebekler ve erken doğumla kaybedilen bebklerin hikayesi kararttı..iyice bir de çomak sokar gb deliğe durmadan okuyorum anacım, kendimi tutamıyorum :111:.bak o kasım anneleri hadisesinden sonra hiç bakmadım bugün..istemedim..zaten su gelmesi vs benim derdim bana yeter..
Canım eminim sen de benim gb yapıyorsun, tutamıyorsun bu ağrın sızında kendini bakıyorsun ve depresyona sokuyorsun de mi kendini bedavadan ? yapma hatta yapmayalım..acıların kadınları olmayalım..ben zaten çok girmiyorum aralık anneleri topiğine de..neden mi? bakıyorum keyifleri herkesin yerinde..bacım tüm alışverişleri tamamlamışlar..bu ne ya..daha çocuğun sağlıklı doğup doğmayacağını bile bilmiyoruz ki..Ayrıca ben acıdan geberiyorum ve onların rutinde yaptığı hiçbir şeyi yapamıyorum bu yüzden kendimi tuhaf hissediyorum çocğu zaman...

Allah'ın izni ile bir geçelim bu haftaları ben diyorum- evet çok ağırlaşacağız- ama en gereklisinden ne varsa alalım..ben hep Yamisy'ye soruyorum..Valla bende yaş çok ama o benden kat kat daha olgun bu annelik konuşunda ve bilgili..her şeyi söylüyor bana..birbirimize yardım da ederiz buradan hiç merak etme sen..evellalah birbirimizi rahatlatıız..ama şu topiklere bakmayalım tamam mı?
Şimdi benden de su geldi yazmışsın..senden nasıl su geldi peki? turnusol kağıdı koydun mu sen de? ben koydum all sense denilen bir markanınkini...hafif hafif yeşillikler var ama Allah kerim artık..doktor hayır bu değil demişti öncesinde ama üstünde hafif de yeşil ya da mavi renk değişikliği olursa ya amniyon sıvsıdır ya da mantardır diyor..en sn bakatıdığımda mantarım geçmişti..ama bu sıvı baya fazlaydı be esha bugün..neyse gene elimden geleni yapıp hayırlara yoralım..
bak seninle aynı haftalarda olduğumuz için bebek hareketlerinde azalma oluyor..benimki en yoğun 19 ve 25 arasında idi ..fıldır fıldır dönerdi..ama şimdi anlıyorum ki yeri çok dar ve günde bir defa felan döenbiliyor artık..ne tekme ne bir şey sadece bir minik dönem o kadar..mesela dün benim hiçhareket etmedi..ama buna inan hiç üzülmedim..çünkü artık neye panik yapacağıma ben bile şaşırıyorum..

o anlamda asla üzülme...gerekirse ben sana her gün yazarım hareket var mı yok mu diye..
Bu arada ben de dua edeceğim bugün psikolojik rahatlama için..çok iyi geliyor..çok teşekkür ederim yazdıkların için..gerçekten ben de çok faydasını görüyorum duanın..
iyi yapmıssın canım adamcagız hava alsın bende benımkının üstüne pek gıdemıyorum artık cunku anlıyorum bunaldı patlıcak korkuyorum :18: bence o mantar cunku mantar tekrarlamıyo sanıyosun ama sen farkında degılsndr ayrıca doktor demıstıkı o bebegın suyu olsa muhakkak anlarsın cunku cok tuhaf degısık kokusu olurmus. bende aynı sen gıbıyım bakmıyorum aralık annelerıne

herkes herseyı almıs kımsenın mı agrısı sızısı olmaz ya :26

lmasın tabı masallahta bu seferde benım pskolojım ıyıce bozuluyo. dedım ya kotu topik okumıcam dıe dayanamadım okudum

bız ınadına yapıyoruz senle bunları

hareket etmeyınce yok gıbı gelıyo içimde dakıkalarca karnıma bakıyorum canlıysa bı tık yapardı dıe ama yok

beklıyorum bıkere atsın bıkere moricim su 3 ayı atlatalım ben adak adadım bılıyomusun saglıkla kucagıma alırsam dıye okadar paniğim anlıcagın. bende bırazdan namaz kılıp dua etcem cok huzur buluyorum cokk