- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
kadın da bebek çıkınca bir rahatladı sorma..sesi bağırmaları aniden durdu ve canlandı..ama kardeşimi sezeryandan sonra anımsıyorum..yerinden kalkmayı bırak 2 ayda zor ayağa kalktı..hep ağrısı vardı..bir de sonda takıyorlar epiduralden sonra..bir çiş torbasını yatağın altına koyuyorlar, ordan sen farkına varmadan rahatlıyorsungaz için ayağa kaldırıyorlar ama gezerken de çiş torbanla geziyorsun..maazallah kaslar epidıralden tutmadığı için her tarafa...
ya oradaki kasap doktor da bana 29 hafta bitiyor dedi senin bebekte..aman nazar değmesin arkadasım..bak demek ki karnım geriliyor dedim ya ağırlıktanmış o..neyse ağır olsun, tombik olsun..zira babası çok tombişmiş..hatta obezmiş..
Bu arada arkadaşımdan gelecek park yatağı bekliyorum..bana gecelikler gönderecekmiş hastane ve ev için..ben netten emzirme sütyeni vs aldım..kardeşim philpsen kendi süt sağma makinasını gönderecekmiş..başlıklarını değiştirecem, yenileyeceğim sadece..
ikeadan şifonyer ısmalrladık bebişe..o gelirse tüm eşyalarını yıkayıp bebek deterjanı ile koyacağım raflara..hastane çantasını ayarladım ama içi daha boş![]()
evet sezeryanla öyle oluo... çnkü baya bildiğin ameliyat oluyosun... ben mecbur kalmadıkça sezeryan istemiyorum.. umarım mecbur bırakmaz beni veledim

vaay obezmiş hee

herşeyin hayırlı uğurlu olsun tatlım.. güle güle kullanın bebişinle inşallah