Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

buralardayim kizcem ne olsun idare edip gidiyoz vallaha bebekle bi sikintim yokta kizim cok huysuzlandi beni dinlemiyo surekli bagirarak konusuyo veya kulaklarini kapatip ciglik atiyo biseyler yiyip kabuklarini falan yerlere atiyo yapma dedigim seyi ozellikle ustune basa basa yapiyo valla boyle giderse ben yakinda deliririm heralde en cok kendiyle ilgileniyorum yaninda kardesini kucagima bile almiyorum ki kiskancliktan yapiyo diycem korktugm basima geldi resmen ya ben bebekten bebege bakmaktan degil bundan korkuyordum oda oldu yanimda kimse yok canim 1 haftadan sonra dagildi herkess
oglumun adini koyduk sonunda
bilge kagan oldu adi ama biz kagan diycez isimin orjinali bu diye bilgeyide koyduk basina sen neler yapiyorsun kizcem iyice terk ettiniz buralarii
lalecim ismi cok guzel bebeginin kagan ismini bende cok begeniyorum ogluma takamadim kuzenimin oglunun ismi diye:9: ismiyle buyuysun bebisin:nazar:canim bende tek basima buyuttum cocuklarimi allahim ne kotu gunlerdi ama hepsi gecti cok sukur rabbime sende biraz sabret kizinin yaptiklari normal tatlim kiskaniyordur kardesini benim oglumda 5 yasindaydi 3.numara geldiginde evde pasaligi bozuldu diye ara ara bebegin sacini cekerken yakaladik :20:niye yapiyorsun dedigimizdede hersey bozuldu o bozdu butun planlarimizi herseyimizi dedi dogru bozulmusdu tum hafta sonu eglencelerimiz ama anlata anlata astik tum sorunlari simdi abisi cok seviyor kardesini :16:senin cadicikda asacak uzulme tatlim canlari sagolsun yavrularimizin o yeter :nazar:hadi iyi bak prensle prensese:16:

lalecim ismi cok guzel bebeginin kagan ismini bende cok begeniyorum ogluma takamadim kuzenimin oglunun ismi diye:9: ismiyle buyuysun bebisin:nazar:canim bende tek basima buyuttum cocuklarimi allahim ne kotu gunlerdi ama hepsi gecti cok sukur rabbime sende biraz sabret kizinin yaptiklari normal tatlim kiskaniyordur kardesini benim oglumda 5 yasindaydi 3.numara geldiginde evde pasaligi bozuldu diye ara ara bebegin sacini cekerken yakaladik :20:niye yapiyorsun dedigimizdede hersey bozuldu o bozdu butun planlarimizi herseyimizi dedi dogru bozulmusdu tum hafta sonu eglencelerimiz ama anlata anlata astik tum sorunlari simdi abisi cok seviyor kardesini :16:senin cadicikda asacak uzulme tatlim canlari sagolsun yavrularimizin o yeter :nazar:hadi iyi bak prensle prensese:16:

evet canim benim kizda dun diyorki bebegi geri verelim hastaneye o var diye parka gidemiyoruz diyo sikiliyo evdede kv falan da sagolsun bi saat alip cikarmaz disari normalde goturme desem ama alir gotururler benim de tum hayatim bitmis gibi geliyo sanki bi yere gidemiycem bisey yapamiycam gibi canim sikiliyo acaba lohusalik karamsarligindamiyim simdi bilmiyorum oglumda soyle 1 yasina gelsin baska bisey istemem valla ya kizimi krese.vericem ama simdi eve bebek gelince verince biraz uzulur sanki o yuzden biraz bekliym de ole veriym diye dusunuyorum en azindan birinin yuku biraz hafiflemis olur beni en iyi sen anlarsin gerci benim kizimda surekli bebegin yuzunu kapatiyo sapkasiyla veya battaniyeyle oglum paranoyak oldu biri dokununca yuzumu kapatacaklar diye agliyo allah yardim etsin bana yaaa

evet canim benim kizda dun diyorki bebegi geri verelim hastaneye o var diye parka gidemiyoruz diyo sikiliyo evdede kv falan da sagolsun bi saat alip cikarmaz disari normalde goturme desem ama alir gotururler benim de tum hayatim bitmis gibi geliyo sanki bi yere gidemiycem bisey yapamiycam gibi canim sikiliyo acaba lohusalik karamsarligindamiyim simdi bilmiyorum oglumda soyle 1 yasina gelsin baska bisey istemem valla ya kizimi krese.vericem ama simdi eve bebek gelince verince biraz uzulur sanki o yuzden biraz bekliym de ole veriym diye dusunuyorum en azindan birinin yuku biraz hafiflemis olur beni en iyi sen anlarsin gerci benim kizimda surekli bebegin yuzunu kapatiyo sapkasiyla veya battaniyeyle oglum paranoyak oldu biri dokununca yuzumu kapatacaklar diye agliyo allah yardim etsin bana yaaa

kızlar ben geldim
ooooooooo seram gelmiş , hoş gelmiş
dadlım çıkacak para varmış cidden yaaa
neler olmuş neler , kıyamam hiç
bu kadarla geçmiş olsun umarım
nasıl gidiyor iş hayatı peki anlatmamışsın hiç
okulunu bitirecek olmana sevindim, az kalmış ha gayret başaracaksın inanıyorum ben
bayramı burda geçirecek olman da çok güzel
çocuklar ailenle kaynaşmış olurlar en azından

laleem öncelikle oğluşumun adını koymuşsun oğluşuna, adaş oldular desene :34:
isim çok güzel ama biraz bağımsız oluyolar haberin ola
malum kim hükümdarların sözünün üstüne söz söyleyebilmiş ki biz söyleyebilelim
azıcık dediğim dedik

kızının kıskanıyor olmasına üzüldüm kuzum yaaa umarım geçer
oğluşunda korkmak da haklı, aniden örtüyorsa yüzünü
off offf çok zor durumun, Rabbim yardımcın olsun
kreş konusunda haklısın ama bi yönden de şöyle düşündüm acaba kreşe gitse arkadaşları olsa kardeşini daha mı kolay kabullenir
bi çocuk-ergen psikologuyla görüşmeli bu konuuyu

sende sağlam dur bebişim tüm bu delirme eşiğine gelmeler falan lohusalıktan
inan geçecek ama biraz zor oluyo
doğuma girerken korkman normal tatlım ne olacağını biliyordun çünkü bu sefer
hayırlısıyla zor kısmı atlattın çok şükür

kv ne de ne diyim bilemedim alsa çıkarsa ya azıcık çocuğu
eşin nasıl, değişti mi biraz

niye yanında kimse yok kızçem, nereye dağıldılar
lohusa kadını 2 çocukla bir başına mı bıraktı vicdansızlar

Merhaba arkadaşlar bende yeni gebe sayılırım 10+3 bugün.ama evliliğimle ve kocamla ilgili ciddi sorunlarım var.gebelikten öncede vardı ama bu aralar dayanılmaz oldu. Öyle ki eşim eve gelmesin ben hep annemde kalayım istiyorum.bu zor günler geçecek minbilmiyorum. Tek korkum bebeğimin etkilenmesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle aramıza hoş geldin canım, bebeğin hayırlı olsun
Rabbim doğmasını da nasip eder umarım
evliliğinle ilgili sorunlarından bahsetmek ister misin?
emin ol burdaki herkes dinler seni , destek oluruz elimizden geldiğince
bizler doğurup bebeklerimizle ilgilendiğimizden pek nete giremiyoruz ama emin ol girdikce yazarız sana
nasılsın?

kızlar ben geldim
okulunu bitirecek olmana sevindim, az kalmış ha gayret başaracaksın inanıyorum ben

azıcık dediğim dedik

kreş konusunda haklısın ama bi yönden de şöyle düşündüm acaba kreşe gitse arkadaşları olsa kardeşini daha mı kolay kabullenir

bizler doğurup bebeklerimizle ilgilendiğimizden pek nete giremiyoruz ama emin ol girdikce yazarız sana
nasılsın?

hosgeldin kizcem nerelrdesin yaa konusamiyoz hic oglani buyuttun hala gelemiyonn suraya iki laf edelim
evet ogluslar adas oldu kizcem babasi bilge kagan olsun dedi ben bilgeyi begenmedim ama kagan icin olsun dedim ama ismin normalde orjinali boyleymis adlariyla yasasin kuzularimiz insallah
kizima gelince bazen iyi ama bazen beni o kadar delirtiyo ki anlatamam cok farkli bi cocuk oldu cikti bugum disariya ciktik birlikte doktora gittim ben onuda gezdirdim biraz iyi geldi sanirim bugun iyi tabi sadece 2 saat surdu ama sagolsun on defa aradi kv nerdesin diye oglumun mamasi vardi ilk iki gun sutum yetmiyo diye almistik evde vardi e bezini de degisip gittim aglayinca bi kucagina alicak sadece bi suru tantana yaratip sinirlerimi ziplatti
kalmadi canim yanimda uc gun olunca ben gidicem demeye basladi halbuki bana baksin yeterki diye surekli siritmaktan yuzune helak oldum
ondan sonra tamam kalirim dedi bu defada gorumcemi getirdi iki cocukla bende esime ben kendime bakamiyorum kendi cocuklarimin sesine dayanamiyorum kardesin iki cocugu atip ise gidiyo uzerimize deyince oda annesine demis lalenin kafasi goturmuyo diye o gece kizinida alip gitti bende dedim ben ikide gorumcemin cocuguna bakacagima kendime bakarim dedim kizcem kendi kendime bakiyorum cocuklara ev isi yemek temizlik hepsi bende en azindan kirkim cikmis olsaydi dikislerim belim falan agriyo hep
allah buyuk elbet gecer bugunlerde ustelik oglum hasta kizimdan grip bulasti ucgundur uyumadim ben doktora goturdum ilac falan yazamam bol bol emzir daha yirmigunluk bu bebek dedi atesi olursa ates dusurucu ver gunde sadece bi defa dedi iste durumum boyle kizcem allah yardim etsin bana insallah

esimde iyi gibi simdilik ama yeni dogum yaptim diyemi boyle bilemem zaman gosterecek bakalim iyilestimi yoksa kopruyu gecene kadarmi boyle gorucez kuzum

kızlar ben geldim

azıcık dediğim dedik

nasılsın?
burasi gercekten sami
mi bir ortam

Benim durumum cok feci basta hep hastanede yattim bulantilar hala var sabahlari kusuyorum napicam bilmem cnm cok yoruldum artik

himmn cok zor ya mide bulantisi bende bide yanma oldu dokuz ay boyunca korkudan bisey yemek istemezdim ya midem bulanirsa ya kusarsam diyee ya yanarsa diye haftada bi kutu metpamid bir sisede gaviscon surup icerdim ilaclar arkadasim gibi olmustu artik dokuz ay neler cektim kuzum ya insallah sende atlatirsin bi an once eee kac yasindasin ilk gebeliginmi cinsiyeti ne anlat bakalim ayyy cenem dustu genee
evet samimi bi ortamimiz var hepmiz kardes gibiyiz burada ama herkeq dogum yapti bebisler kucuk diye bu aralar pek gelemiyoruzz

himmn cok zor ya mide bulantisi bende bide yanma oldu dokuz ay boyunca korkudan bisey yemek istemezdim ya midem bulanirsa ya kusarsam diyee ya yanarsa diye haftada bi kutu metpamid bir sisede gaviscon surup icerdim ilaclar arkadasim gibi olmustu artik dokuz ay neler cektim kuzum ya insallah sende atlatirsin bi an once eee kac yasindasin ilk gebeliginmi cinsiyeti ne anlat bakalim ayyy cenem dustu genee
evet samimi bi ortamimiz var hepmiz kardes gibiyiz burada ama herkeq dogum yapti bebisler kucuk diye bu aralar pek gelemiyoruzz
Daha dort ayim var Allahin izniyle doguma ne guzel sizin geride kalmis hersey:nazar: Yas 24 bebis erkek olcak ilk gebeligim cok heyecanliyim oglusu
ma karsi simdiden bir sahiplenme herkeslerden kiskanma basladi bakalim sonra ne olcak:9: senin bebisin cinsiyeti ne kac aylik oldu:emir_bebek: en tatli zamanlariniz aslinda degil mi:emir_bebek::emir_bebek:

Arkadslar 17 haftalik hamileyim... gobegimin alt kisimlari cook yumusakk oldu birden nedenki acaba :(((

hosgeldin kizcem nerelrdesin yaa konusamiyoz hic oglani buyuttun hala gelemiyonn suraya iki laf edelim
evet ogluslar adas oldu kizcem babasi bilge kagan olsun dedi ben bilgeyi begenmedim ama kagan icin olsun dedim ama ismin normalde orjinali boyleymis adlariyla yasasin kuzularimiz insallah
kizima gelince bazen iyi ama bazen beni o kadar delirtiyo ki anlatamam cok farkli bi cocuk oldu cikti bugum disariya ciktik birlikte doktora gittim ben onuda gezdirdim biraz iyi geldi sanirim bugun iyi tabi sadece 2 saat surdu ama sagolsun on defa aradi kv nerdesin diye oglumun mamasi vardi ilk iki gun sutum yetmiyo diye almistik evde vardi e bezini de degisip gittim aglayinca bi kucagina alicak sadece bi suru tantana yaratip sinirlerimi ziplatti
kalmadi canim yanimda uc gun olunca ben gidicem demeye basladi halbuki bana baksin yeterki diye surekli siritmaktan yuzune helak oldum
ondan sonra tamam kalirim dedi bu defada gorumcemi getirdi iki cocukla bende esime ben kendime bakamiyorum kendi cocuklarimin sesine dayanamiyorum kardesin iki cocugu atip ise gidiyo uzerimize deyince oda annesine demis lalenin kafasi goturmuyo diye o gece kizinida alip gitti bende dedim ben ikide gorumcemin cocuguna bakacagima kendime bakarim dedim kizcem kendi kendime bakiyorum cocuklara ev isi yemek temizlik hepsi bende en azindan kirkim cikmis olsaydi dikislerim belim falan agriyo hep
allah buyuk elbet gecer bugunlerde ustelik oglum hasta kizimdan grip bulasti ucgundur uyumadim ben doktora goturdum ilac falan yazamam bol bol emzir daha yirmigunluk bu bebek dedi atesi olursa ates dusurucu ver gunde sadece bi defa dedi iste durumum boyle kizcem allah yardim etsin bana insallah

esimde iyi gibi simdilik ama yeni dogum yaptim diyemi boyle bilemem zaman gosterecek bakalim iyilestimi yoksa kopruyu gecene kadarmi boyle gorucez kuzum

Adlarıyla yaşasınlar kuzum
Allahım dert keder vermesin evlatlarımıza
ahh ahh o nasıl bi kadın öyle yaaa
iki dakika bakamayacaksa çocuğa ne diye bu yaşa gelmiş
zor kızcem zor işin valla
benim oğlan da pek durmuyo bende işe başladım
eee ev işi var yemek temizlik bulaşık falan zor oluyor haliyle
nete zor giriyorum
seni çok merak ediyorum aslında
sütün nasıl , geldi mi?
dikiş ağrıların ne durumda, fazla ağrın var mı?
kızın kıskançlık yaşıyor bebeğim ama geçecek inş
evde kalmak da sıkıyordur
tam gezmek istediği dönemde, ilgi istiyor oyun istiyor gezelim istiyor, herkes beni sevsin istiyor
ama hoooooooooop bi kardeş geldi ve hayatı kısıtlandı
ama düzelecek güven bana
umarım artmaz kıskançlığı da sende rahat bi nefes alırsın

Daha dort ayim var Allahin izniyle doguma ne guzel sizin geride kalmis hersey:nazar: Yas 24 bebis erkek olcak ilk gebeligim cok heyecanliyim oglusu
ma karsi simdiden bir sahiplenme herkeslerden kiskanma basladi bakalim sonra ne olcak:9: senin bebisin cinsiyeti ne kac aylik oldu:emir_bebek: en tatli zamanlariniz aslinda degil mi:emir_bebek::emir_bebek:

en güzel zamanın hamilelik dönemi canım kıymetini bil
çocuklar doğunca içindeki gibi olmuyor valla
bizim topiğin kaderi sanırım
burda ilk bebeği kız olan zirvemle lalem var gerisi hep erkek
ve genel olarak sezeryan doğum, iri bebek, erken geldiler :1:
daha doğsun da ne kadar kıskanacan :27:

zirsizcim yazdiklarini simdi gordum tatlim hicbirsey istedigim gitmedi morel bende 0 tatlim arasira giripcikiyorum esimde bende kapattik is yerlerini esimin ortagi tam bir hilekar cikdi bende kiraladigim yerle sikinti yasadim ama pes etmiyecegim turkiyeye gidip geleyim ya tekrar acicam yada girip bir yere calisacam artik bu ara hersey ustuste geliyor bunada sukur deyip geciyoruz rabbim baska seylerle test etmesin bizleri senin nasil gidiyor yavrucunla gunlerin:16: lalecim cocuk buyutmek cok zor be yavrum daha bugun cildirttilar beni birbirlerine saygilari yok hepsi ayni anda benle konusmak istiyor tabiki benim beynim corbaya donuyor :37:gideyim turkiyeye atacam annemle babamin yazlik evine yesillik icinde zaten delursunler:52:yazlik yazlik olali oyle gurultu duymadi daha once annem 4 cocuk buyuttu nerde bizim cocuklugumuz ahhhhh ahhhhhh :55:sabir sabiiirrrrrr bunlarda gelip gececek diye teselli ediyorum kendimi:21:

himm ilk bebegin demek ne guzel benim ikinci burada sera ve ben disinda hrkesin birer cocugu var benim uc yasina girecek bi kizim var oglumda 4 nisanda dogdu valla bugunlerin kiymetini bil can bol bol cik gez uyu keyfini cikar sonra ararsin bugunleri simdiden kiskaniyorsan oglusu sonra isin zor valla ee hazirliklar basladimi bebis icin alisveris falan isim ne dusunuyorsun bu arada benden buyukmussun sen benim ne acelem varsa 23 yasinda iki cocuk sahibi olmusumm :p:p:p

Back
X