Arkadslar 17 haftalik hamileyim... gobegimin alt kisimlari cook yumusakk oldu birden nedenki acaba((
bebegin yon degisip yukariya dogru yerlesmistir canim korkacak bisey yok emin oll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadslar 17 haftalik hamileyim... gobegimin alt kisimlari cook yumusakk oldu birden nedenki acaba((
Adlarıyla yaşasınlar kuzum
Allahım dert keder vermesin evlatlarımıza
ahh ahh o nasıl bi kadın öyle yaaa
iki dakika bakamayacaksa çocuğa ne diye bu yaşa gelmiş
zor kızcem zor işin valla
benim oğlan da pek durmuyo bende işe başladım
eee ev işi var yemek temizlik bulaşık falan zor oluyor haliyle
nete zor giriyorum
seni çok merak ediyorum aslında
sütün nasıl , geldi mi?
dikiş ağrıların ne durumda, fazla ağrın var mı?
kızın kıskançlık yaşıyor bebeğim ama geçecek inş
evde kalmak da sıkıyordur
tam gezmek istediği dönemde, ilgi istiyor oyun istiyor gezelim istiyor, herkes beni sevsin istiyor
ama hoooooooooop bi kardeş geldi ve hayatı kısıtlandı
ama düzelecek güven bana
umarım artmaz kıskançlığı da sende rahat bi nefes alırsın
Cvp verdiginiz icin cok tesk edrim.tatli biseyler yedim hareketlerini hissetim sukurler olsuncanım korkmanı gerektirecek bişey olduğunu sanmıyorum
muhtemelen bebeğin yön değiştirmiştir ve o bölge boşalmıştır
ama gene de doktoruna git bi görün
bebegin yon degisip yukariya dogru yerlesmistir canim korkacak bisey yok emin oll
himm ilk bebegin demek ne guzel benim ikinci burada sera ve ben disinda hrkesin birer cocugu var benim uc yasina girecek bi kizim var oglumda 4 nisanda dogdu valla bugunlerin kiymetini bil can bol bol cik gez uyu keyfini cikar sonra ararsin bugunleri simdiden kiskaniyorsan oglusu sonra isin zor valla ee hazirliklar basladimi bebis icin alisveris falan isim ne dusunuyorsun bu arada benden buyukmussun sen benim ne acelem varsa 23 yasinda iki cocuk sahibi olmusumm![]()
Merhaba kizlar 6 mayis da doguruorum insallah.....
Bana biri ozel mesaj atmis ama icini acamadan kapandi silindi yani yok oldu gogle playdan kk uygulamasini indirdim bileniniz warsa anlatiwersin gelen yada alintilarin icini nasil okuoz....lale midi hbaksoy mudu zirwemidi tam goremedim ama ufff burdan biri oldugunu hatirladim nickin son anda...ben iyiyim kizim da ii duru m gelicek sali insaalh....herbisiyimiz hazir....duapariniza ihtiacim war sutum olmazsa sarilik olucak kuzum tek endisem bu...ne gohuslerimin kucuk olusuni ne baska bisi takmiorum kafama ama azda olsa mama ek yedirsem de azcik azcik gelsin hic emziremezsem uzulurum iste...
Mrb normal dogummu sezeryanmi..benim arkds gogsu cook kucuktu ama 6 ay bebisini emzirdi bizker bile sasirdik hatta ama kismeti varmis cocugunun dememkki rabbim saglik versin ins
Bana biri ozel mesaj atmis ama icini acamadan kapandi silindi yani yok oldu gogle playdan kk uygulamasini indirdim bileniniz warsa anlatiwersin gelen yada alintilarin icini nasil okuoz....lale midi hbaksoy mudu zirwemidi tam goremedim ama ufff burdan biri oldugunu hatirladim nickin son anda...ben iyiyim kizim da ii duru m gelicek sali insaalh....herbisiyimiz hazir....duapariniza ihtiacim war sutum olmazsa sarilik olucak kuzum tek endisem bu...ne gohuslerimin kucuk olusuni ne baska bisi takmiorum kafama ama azda olsa mama ek yedirsem de azcik azcik gelsin hic emziremezsem uzulurum iste...
bendim canım sana mesaj yazan :) hadi bakalım hayırlısı cok az kalmış doğumuna hayırlı olsun inşallah.korkma heyecan yapma tabii heyecan olacakta güzel heyecanlar bunlar fazlası zarar :) sen sezeryana karar kıldın ozaman tarih belli ise neyse hayırlısı tatlım.üzülme ve sakın aksini düşünme mmnin büyüklüğü değil önemli olan sütün gelir sen odana çıkar çıkmaz hemen emzir zaten hemşireler getiriyorlar emmesi için ve sIK sIK emzir eve cıkıncada sütün gelir mutlaka canım.içini ferah tut herşey çok çooook çok güzel oluyor onu alınca kucağına koklayınca başka bir şey kalmıyor etrafında ve herşey kendiliğinden oluyor sütünün gelmesi emzirmeyi öğrenmen bezini almayı onu yıkamayı öğrenmen hep kendiliğinden oluyor sanki yıllardır anneymişsin gibi süper bir şey bu.hadi bakalım hayırlı haberlerini yaz buradan oldumu tatlım öpüyorum seni![]()
amin canim haklsin buyuk kucuk onemsiz yeterki emebilsin sut olsun diolar hep...bakalim allahin takdiri ne ise onu yasicaz....
allahım saglıcakla kucagına almanı nasıp etsın canım. burda onceden yazısırken hatırlıyorum senı cok kucuktu ozman bebısın ne cabuk gecmıs zaman :)
gıııs :) buraya hiç girmedim aylar oldu tatlım sen ne yapıyorsun bakalım iyimisiniz bebişle.toprağım uyuyor yanımda pısıl pısıl hiç sesi çıkmıyor bende burda takılıyorum biraz.lalem doğurmuş bestekız 6 mayısta fırtlatacakmış bakalım vay bee birzamanlar biz burada neler paylaştık hamileyken aaaah ah :) zaman çok çabuk geçiyor yahu .
evet canim benim kizda dun diyorki bebegi geri verelim hastaneye o var diye parka gidemiyoruz diyo sikiliyo evdede kv falan da sagolsun bi saat alip cikarmaz disari normalde goturme desem ama alir gotururler benim de tum hayatim bitmis gibi geliyo sanki bi yere gidemiycem bisey yapamiycam gibi canim sikiliyo acaba lohusalik karamsarligindamiyim simdi bilmiyorum oglumda soyle 1 yasina gelsin baska bisey istemem valla ya kizimi krese.vericem ama simdi eve bebek gelince verince biraz uzulur sanki o yuzden biraz bekliym de ole veriym diye dusunuyorum en azindan birinin yuku biraz hafiflemis olur beni en iyi sen anlarsin gerci benim kizimda surekli bebegin yuzunu kapatiyo sapkasiyla veya battaniyeyle oglum paranoyak oldu biri dokununca yuzumu kapatacaklar diye agliyo allah yardim etsin bana yaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız sen doğurdun demi allahımmmmmmmm zaman ne çabuk geçiyor :) bir aylık olmuş bile nerdeyse ay canım benim ya nasılsın iyimisin bebek nasıl adını ne koydunuz doğumun nasıl geçti ikinci sezeryan sorunlumu dahamı cok zcıyor zor geçiyor ayağa kalkman gecmi oldu kolaymı oldu hemen bunalrın hepsine cevap istiyorum lalem :) kız ben uzun zmandır girmedim hiç buraya valla haberim olmadı kuzum be hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı huzurlu inşallah yavrularımızla yaşarız bir ömür boyu hiç ayrılmadan .hadi hepsine hemen cevap ver kız lohusam benim :)
lalecım canım nasılsın oglus nasıl buyudumu adı ne ayy gorusemedık nezamandır yaa
kızın napıyo kıskandımı durumlar ne anlatıver bı :))
Regaib kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Kandilimiz mubarek olsun...
iyim kuzum ne olsun bebislerle ugrasiyorumm oylee oglumun adi bilge kagann ama kagan diyoruzz kizim kiskaniyoo canim yaa hemde cokk ve bugun yuzune vururken yakaladim kizdim kendine diyokii ee oda aglamasin o zaman diyoo ayy sok oldum nasil vuruyordu kucucuk bebege ne yapicam bilmiyorum valla bu kizla basta cok seviyodu kiskanmiyodu ama simdi istemiyo kardesinii offf off
oglum bi aylik oldu teyzesi birde kucaga alisti tek sorunumuz bu simdi yerine koyunca agliyo.kucaga alinca sorun yokk birde kabiz oldu pazartesi doktora goturucemm sende ne var ne yokk oglus nasil sen nasilsin gorusmeyeli bakalim