Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

oooooooo kimleri goruyoruz kimleri sen buralara gelirmiydin berrin hanimmmm nerelerdesin bakalim ne zmandirr ne var ne yok oglusun buyudumu bakalim biraz
bana gelirsek evet dogum yaptim bir ay oldu oglumun ismi bilge kagan ikinci dogum daha kolay oldu benim cunku fazla kilo almamistim ikinci hamileligimde ilkinde cokk kilolu oldugum icin cok bel agrim vardi ayaga kalkmam cok zor olmustu dikislerim zor kaynamisti kilonun cokk etkisi varmis demekki agrim falan olmadi pekk ama ilk doguma gore bunda hissettim karnimda gezen doktorun elini falan aci yoktu ama kat kat karnimi kestiklerini hissetim dikis attiklarini falan tek bi sorunum vardi oda ameliyathaneye girerken cok korktum zorla girdim ve kacmak geldi icimden oradann cunku ilkinde heyecan dan ve basina ne geleceginden haberin olmadigindan rahat oluyo ama ikincide herseyi bildigim icin cokk zor oldu valla

yavrum :27: oğlum büyüdü teyzesi 4.5 aylık oldu kuzum .dün sağlıkocağına gittim kilosunu merak ettim gayet iyiymiş anne sütüne devam çok şükür :) kız vallaha girmedim buraya uzunca bir dönem vay be sen fırtlattında üstünden 1 ay geçti he hey gidi heeey en son kalan sendin kız sende doğurdun canım ya.hayırlı evlatlar olsunlar inşallah yavrularımız.iyi canım sevindim fazla zorlanmadığına ikinci sezeryanda. ben daha zordur diye duymuştum yavrum

huhuuuu kızçelerrrr biz geldiikkkk :3:
ne habersiniz bakalım
berrin hanım seni elime geçirmeyim hee zira byük bir incelikle yoluciimmm :37:
laleem kuzum napıyon bebelerle aran nasıl nasıllar
diğer hatuncuklarım hepinizi öpüyorum oğluşlarınızıda..

Merhaba kizlar 6 mayis da doguruorum insallah.....
Bana biri ozel mesaj atmis ama icini acamadan kapandi silindi yani yok oldu gogle playdan kk uygulamasini indirdim bileniniz warsa anlatiwersin gelen yada alintilarin icini nasil okuoz....lale midi hbaksoy mudu zirwemidi tam goremedim ama ufff burdan biri oldugunu hatirladim nickin son anda...ben iyiyim kizim da ii duru m gelicek sali insaalh....herbisiyimiz hazir....duapariniza ihtiacim war sutum olmazsa sarilik olucak kuzum tek endisem bu...ne gohuslerimin kucuk olusuni ne baska bisi takmiorum kafama ama azda olsa mama ek yedirsem de azcik azcik gelsin hic emziremezsem uzulurum iste...

tatlım napıyosun, doğurdun mu yoksa
nasılsınız bebişinle beraber

ewet 25 gunluk olduk auy sorma gece kusup gunduz barisiom kizla hic uyumuo ya

küsülür mü kız bebeğe hiç :1: sağlıkla büyüt canım. Uyku düzeni anca 2 - 2,5 aylıkken oluşuyor idare edicen kuzum yapcak bişi yok

küsülür mü kız bebeğe hiç :1: sağlıkla büyüt canım. Uyku düzeni anca 2 - 2,5 aylıkken oluşuyor idare edicen kuzum yapcak bişi yok

canim valla gunduz 11 e jadar ew supuruluo temizlenio en guzel pijamayi giyip suslenip misafir beklioz 12 demeden damliolar anlicagin gundizde dinlenemiom annem de bende heran duscek gibi yuruoz artik ;;)))

canim valla gunduz 11 e jadar ew supuruluo temizlenio en guzel pijamayi giyip suslenip misafir beklioz 12 demeden damliolar anlicagin gundizde dinlenemiom annem de bende heran duscek gibi yuruoz artik ;;)))

ilk zamanlar öyle oluyor canım gelen misafirde gitmek bilmez birde işkence olur insana

Yahuu bu kk mobil uygulaması ne zor bea ne nerde bulana kadar kac saat gecti haaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarrrr...döndüm ben kadınlar kulubune..tam bir sene kapalı tuttum hesabımı başta işlerim ve sağlık sorunlarım nedeniyle...nasılsınız?? hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum..:) niye boş bıraktınız bu güzelim topiği ...üzüldüm böyle başı boş ve gariban kalmış...be kızanlar neredesiniz???

Back
X