Simdiden yazan fikirlerini beyan eden herkese çok teşekurler.Olasi yazim hatalarimdan dolayida affiniza sigindiğımi belirtip direk konuya geçiyorum kızlar....
Evlendığim ilk gunden itibaren kv beni sevmedi.
Çok uyanikdi beni hep kandirmaya çalisti bor cok konuda da kandirdi. Yani aslinda kandirmadi da ben huzursuzluk olmasi diye herseye tamam dedim.
Dönüp bakiyorumda şimdiki aklim olsa aala öyle davrnmazdim hiç birsey isteďigim gibi olmadi.Hic birsey gelenk göreneğe gore ol hatta ben kndi imkanlarimla onlarin yapmaai gerekn seyleri hep yapip onlar yapmis gostermis ne salakmisim.
Esim de çom anneciydi.
Evleninve duzelir diye ona eyvallah dedim.
Ama bu boyle surdu gitti.
Kv nin iftiralari yalanlari esimle arami bozmalar esim gece nobetindeyken aklimi bulandirmalari kizlarla oturuyodur vs gibi.
Normal bir insanin kabul edemiyeceği bir çok şey. Vs vs vs
Neyse asil konu bu kv ansizin vefat etti.
Ve basta grumceler kaynim cocuklari ve diger tum akrabalari olmak uzre hepsi bana cephe aldi resmennn vay efendim yasiyorken neden iyi gecinmemişim diye.
Bir sure denedik ama olmadi birbirimize girdik olmuyordu yani.
Inatla geldi kaldi.
Tum insanlarin bu kadar bana karsi dolu olmasinin sebebide kendini hep melek olarak gosterdi beni karaladi.
Çok akilliydi yani iki yüzluydu biz kavfmga eder tartisirdik borbirimzden nefer eder halde olurduk biri gelirdi mesela canim kizim canim gelinim derdi benim de kusken icimden konusmak gelmezdi muhattap olmayincada millet beni koti bilirdi.
Çok ückegatciydi Allah rahmet eylesin.insanlarin icin de zavalli .
Basbasayken ağzima s.cardi. afedersiniz.
Ve hep millete kotulerdi.
Yapmadiklarimi yapmis derdi .
Ve ben ne yazikki grmcelerimle ve kaynimla mecburi gorusmek zorundayim 3 dört hafta haftada 1 mesela yarin.
Nasil dawranayim.
Cok geriliyorum ortamlarinda offf offf.
Genel olarak bir yorumlayin bi akil verin hele canim kk
Not; bu arada Diger insanlar arkmdan dedikodu yapiyor kulağıma geliyor ama yüzume karsi canimmm canim.
Evlendığim ilk gunden itibaren kv beni sevmedi.
Çok uyanikdi beni hep kandirmaya çalisti bor cok konuda da kandirdi. Yani aslinda kandirmadi da ben huzursuzluk olmasi diye herseye tamam dedim.
Dönüp bakiyorumda şimdiki aklim olsa aala öyle davrnmazdim hiç birsey isteďigim gibi olmadi.Hic birsey gelenk göreneğe gore ol hatta ben kndi imkanlarimla onlarin yapmaai gerekn seyleri hep yapip onlar yapmis gostermis ne salakmisim.
Esim de çom anneciydi.
Evleninve duzelir diye ona eyvallah dedim.
Ama bu boyle surdu gitti.
Kv nin iftiralari yalanlari esimle arami bozmalar esim gece nobetindeyken aklimi bulandirmalari kizlarla oturuyodur vs gibi.
Normal bir insanin kabul edemiyeceği bir çok şey. Vs vs vs
Neyse asil konu bu kv ansizin vefat etti.
Ve basta grumceler kaynim cocuklari ve diger tum akrabalari olmak uzre hepsi bana cephe aldi resmennn vay efendim yasiyorken neden iyi gecinmemişim diye.
Bir sure denedik ama olmadi birbirimize girdik olmuyordu yani.
Inatla geldi kaldi.
Tum insanlarin bu kadar bana karsi dolu olmasinin sebebide kendini hep melek olarak gosterdi beni karaladi.
Çok akilliydi yani iki yüzluydu biz kavfmga eder tartisirdik borbirimzden nefer eder halde olurduk biri gelirdi mesela canim kizim canim gelinim derdi benim de kusken icimden konusmak gelmezdi muhattap olmayincada millet beni koti bilirdi.
Çok ückegatciydi Allah rahmet eylesin.insanlarin icin de zavalli .
Basbasayken ağzima s.cardi. afedersiniz.
Ve hep millete kotulerdi.
Yapmadiklarimi yapmis derdi .
Ve ben ne yazikki grmcelerimle ve kaynimla mecburi gorusmek zorundayim 3 dört hafta haftada 1 mesela yarin.
Nasil dawranayim.
Cok geriliyorum ortamlarinda offf offf.
Genel olarak bir yorumlayin bi akil verin hele canim kk
Not; bu arada Diger insanlar arkmdan dedikodu yapiyor kulağıma geliyor ama yüzume karsi canimmm canim.