Stresten başim agridi.Kv grumce kayin eş hepsi burda

Esin yanindaysa, evinde huzursuzluk cikartmiyorsa bu sebepten, salla gitsin ! yarim gun suratlarina tahamul edeceksin, onuda ediver artik esinin hatrina.

Onlar ne dusunurlerse dusunsunler, zaten kvdeyle aranda sorun olmasa bile bahane bulmak isteyen yine bulurdu senin icin ;) En onemlisi kocan ve evinin ici. Kocani doldurmamalari icin sen onlemini al, gerisini salla

Ayni modelin yaşayan cinsi bende var canım şuan. İnan ki ne yapsan boş öyle iyi öyle iyi ki benim ve başkalarının yanında sanırsınız melek.eve geliyor çocuğuma yaklaşmıyor bile belim ağrıyor diye sonra da oğlunu arayıp bana çocuk sevdirmedi diyor ve eşim de bunlara inanıyor ve biz şuan boşanma sürecindeyiz.o kadının yetiştirdiği evlat dan tabi ki koca da baba da olmuyor

o benımle iyi geçinseydi gelin olan benim ,

sizin yüzünüze iyi , yalnızken bir sürü hakaret ediyordu diyemiyormusun ,

Sağken rahat bırakmamış kv ölmüş hala rahat bırakmıyor. Ölüsüde dirisi de bir bunların. Tövbestation :eek:

Ekmegin suyun onlardan gelmiyor ya. Ne çok yakın ne de çok uzak davran eşinin kardeşleri sonucta. Tamamen tavırlı olman hoş olmaz ve sen yorulursun senin canını sıkarlar yine

Bir de ben şundan emin oldum eğer ki kültür farkı varsa yani çok bariz ise mutlaka bundan sorun yaşanıyor .aranızda varmı kültür farkı merak ettim.ayrım için söylemiyorum kesinlikle beni yanlış anlamasın kimse ben bu farkı şiddetli bir şekilde yaşıyorum.

Bir de ben şundan emin oldum eğer ki kültür farkı varsa yani çok bariz ise mutlaka bundan sorun yaşanıyor .aranızda varmı kültür farkı merak ettim.ayrım için söylemiyorum kesinlikle beni yanlış anlamasın kimse ben bu farkı şiddetli bir şekilde yaşıyorum.

Var ki hmde ne var.
Sorunun en buyuk kaynağida bu aslnda da bna gore onlar kabul etmiyor

Back
X