stresten kurtulalım hamile kalalım......

sincap08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.176
33
158
ben bebek işini çok kafaya takanlardanım. siz de öyle misiniz bilmiyorum. bu ay sanıyorum yine olmadı. hayırlısı olsun artık. allahım yardım etsin inşallah bu ay stresten kurtulmak istiyorum. yok olmazsa yok sorun mu var,biri bişey derse,yok efendim bişey varmı yokmu derlerse ben ne derim deyip kendimi yormak istemiyorum artık. moralim çok bozuluyo...birbirimize yardım edelim kızlar . hepimiz farklı olsak da aynı şeyi istiyoruz....hadi bakalım :66::66::66::66::66:

canım merhaba çok sağol mesajın için cevap yazamadım çünkü 100 tane mesaj yazmış olmam gerekiyormuş.bu arada aynı durumu yaşıyoruz galiba.ben kesinlikle stresin çok büyük engel olduğuna inanıyorum.merak ettim gelişmelerini paylaşırsan sevinirim.

kızlar selam gerçektende stres çok etkiliyo ben stres yapmadığım zaman hamile kaldım ama dış gebelikmiş malesef:14::14::14::14:ama şimdi stres yapıyorum ve olmuyo aslında birbirimize yardımcı olabilsek iyi olur ama nasıl olucak bilmiyorum

kızlar ben şöyle düşünüyorum. mesela korunup da bebek istemeyenlerin bebekleri oluyo çok iseyenlerin tedavi görenlerin olmayabiliyo,hani bi mantık hatası var gibi ama şöyle düşünüyorum sonuçta bizim bebeklerimizde bir insan bir birey olacak ve onların da bir kaderi var ve yazılmış.nerede okuyacak kimlerle karşılaşacak...ve onların dünyaya geleceği zaman belli aslında.ben böyle düşününce rahatlıyorum.bende sorun var,benim çocuğum olmucak gibi depresif düşüncelere kapılmamı engelliyor.bu arada tabiki elimizden geleni yapıcaz ama elimizden gelecek en güzel şey bence rahat olmak.

Back
X