Saç Kesim Şekilleri Style brezilya fönü yaptım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pisdomuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
136
2
46
Çankırı
Merhabalar herkese, daha önce iki konu açtım, iki farklı markayla yaptım, ya çok zor saçım olduğu için ya yapamadığım için ya da işe yaramadıkları için memnun kalmadım, şimdi style ile yaptım güzel oldu, saçlarımın uçları kırıktı zaten yine kırık doğal olarak ama bu markayı beğendim artık bunu kullanırım, tabi yeni yaptım bir süre geçsin yine gelişmeleri yazarım. saçım çok kıvırcık kabarık kalın vs. bir saç. ama 3. yapışım ilk yapıldığında süper olur mu bilemiyorum

Son düzenleme:
Ben de yapmayı çok istiyorum. Saçlarım 1 günde yağlanıyor. Her gün yıkamak zorunda kalıyorum. Düzleştirmeden de asla dışarı çıkmıyorum. Yaparsam benim için de çok iyi olacak. Sizin düzleştiriciniz max. kaç dereceydi?

Ben de yapmayı çok istiyorum. Saçlarım 1 günde yağlanıyor. Her gün yıkamak zorunda kalıyorum. Düzleştirmeden de asla dışarı çıkmıyorum. Yaparsam benim için de çok iyi olacak. Sizin düzleştiriciniz max. kaç dereceydi?

keratini sürdüm 230 dereceyle düzleştirdim ama ertesi günlerde 170-190 dereceyle düzleştirdim. zaten saçlarımın boyalı kısımları yıpranık olduğu için.

Brezilya fonunu kuaforde yaptirmak istiyorum ama kararsizim. Yikandiktan sonra kendi kendine kurudugundafa fonly gibi oluyo mu? Ben yaz kis gun atlamadan hergun banyo yapiyorum ve disari cikmasam bile sacimi ya duzlestiriyorum ya kalin masa en kotu ihtimal tarayarak kurutuyorum. Eskiden usenmezdim de simdi iki cocukla zor oluyo ama bakimsiz olmakda istemiyorum. Kafam yatti ama boyle preslenmis gibi basik mi oluyo daha sonraki gunler ben ole yapismis gibi duz sac sevmiyorum. Nasil oluyor?

Brezilya fonunu kuaforde yaptirmak istiyorum ama kararsizim. Yikandiktan sonra kendi kendine kurudugundafa fonly gibi oluyo mu? Ben yaz kis gun atlamadan hergun banyo yapiyorum ve disari cikmasam bile sacimi ya duzlestiriyorum ya kalin masa en kotu ihtimal tarayarak kurutuyorum. Eskiden usenmezdim de simdi iki cocukla zor oluyo ama bakimsiz olmakda istemiyorum. Kafam yatti ama boyle preslenmis gibi basik mi oluyo daha sonraki gunler ben ole yapismis gibi duz sac sevmiyorum. Nasil oluyor?

ben de öyle yapışmış gibi düz sevmiyorum, yapışık olması saç yapısına bağlı olabilir, benim saçım çok ve kalın olduğundan öyle olmadı, kendi kendine kuruduğunda azcık bir dalga oldu ve ben o halini daha çok beğendim.

Bende aynı markayı kullanıyorum.
Keratin saçınızda önce 30dk kadar beklemeli sonra fön çekin ve fönden sonra presleyin bu yüzden ilk yapışta tutmamıştır:34:

Bende aynı markayı kullanıyorum.
Keratin saçınızda önce 30dk kadar beklemeli sonra fön çekin ve fönden sonra presleyin bu yüzden ilk yapışta tutmamıştır:34:

ben de öyle yaptım da ilk yaptığımda başka markayla yapmıştım, gerçi benim saçım çook kıvırcık bir saç kuaför bile garanti vermiyor. şimdi gayet güzel oldu :)

Çok teşekkürler keratinin markasını yazdığın için.Ben de bu markayı alıp yapacağım benim saçım aşırı kıvırcık olduğu için kararsızdım keratin konusunda ama en iyisi bu sanırım.İnşallah bende de etkili olur.Peki saçına 80 ml. yetti mi?

Çok teşekkürler keratinin markasını yazdığın için.Ben de bu markayı alıp yapacağım benim saçım aşırı kıvırcık olduğu için kararsızdım keratin konusunda ama en iyisi bu sanırım.İnşallah bende de etkili olur.Peki saçına 80 ml. yetti mi?

rica ederim :) evet çok rahat yetiyor kalanları bol bol sürdüm, gerçi saçım fazla uzun değil, omzumdan az aşağıda. ama dediğim gibi ilk yapışta olmayabilir. bir de bence tek başına yapma, ben arkadaşımla yaptım hep, kıvırcık saçlıların saçı çok ya senin de öyleyse tek başına zor olur arkalar falan

merhaba canım,
Sen buraya en son 2 ay önce yazmışsın.cilt sorunum ve saç sorunum vardı ve cildi hallettim :) şimdi saç kısmı kaldı.sen brezilya fönü yapmıştın.son durumun nedir?tavsiye ediyor musun hala ve hangisini ?

merhaba canım,
Sen buraya en son 2 ay önce yazmışsın.cilt sorunum ve saç sorunum vardı ve cildi hallettim :) şimdi saç kısmı kaldı.sen brezilya fönü yapmıştın.son durumun nedir?tavsiye ediyor musun hala ve hangisini ?

merhaba :) ben de yaptığımdan beri kaç ay geçmiş diye bakmaya gelmiştim :) yaklaşık 2 ay olmuş. evet memnunum ama artık kurutur kurutmaz düz olmuyor, kabarık oluyor, uyuyup uyanıyorum yine düz :) daha doğrusu ben karanfilli su yapmıştım da iki gün boyunca saçıma sürdüm yıkadım ve saçım tülerik ve kabarık oldu, o günden beri de bir tuhaf.

markası style olanı beğendim. 3 marka denedim kıvırcık, yıpranık ve kabarık saçıma en iyi bu geldi. şimdi tekrar yapmayı düşünüyorum, kuaförsepetinden almıştım. ama internette satılan bazı ürünlerin eski sürüm olduğunu okumuştum. bir de atay kozmetikten almayı düşünmüştüm ama fiyat farkı baya fazlaydı :( başka nerden alabilirim bilmiyorum.

şampuan ve saç kremi olarak nude kullanıyorum. bunlardan da çok memnunum. gerçi daha önce sadece kullandığım keratinin şampuan ve saç kremini kullandım, başka markalar denemedim.

ayrıca şimdiye kadar 3 kere yaptım, eğer hepsini aynı markayla yapsaydım bence çok daha uzun dayanırdı.

cevap için çok sağol canım. style anladığım kadarıyla ortak memnuniyette bu sitede. ancak benim elimde braun satinliner ion tech 200dereceye kadar yapan düzleştirici var.bunla olmadığı için yeniden düzleştirici almam lazım. hem düzleştirici hem keratin +şampuan falan epey masraflı olcak :( elimde düzleştirici olsa tüm keratinleri denemiştim çoktan :)

yine bu sitede biri Natura keratini övmüş bir de foto eklemiş. biliyor musunuz bu keratini.hem de ince tellilere 205 derece uygulayın demiş.sitesinde mini set toplam 150 tl. natura keratin yaz sitesi çıkıyo.

yine bu sitede biri Natura keratini övmüş bir de foto eklemiş. biliyor musunuz bu keratini.hem de ince tellilere 205 derece uygulayın demiş.sitesinde mini set toplam 150 tl. natura keratin yaz sitesi çıkıyo.

Eğer saçın ince telli, kolay şekil alan bir saçsa bence diğer markalarla da 200 derece yeterli olur. tabii sen bilirsin :) o markayı bilmiyorum ama yaparsan buraya da yazar mısın? merak ettim. Ben şimdi yine yaptım ama sadece 40 mg kullandım ve ilk gün 230 diğer günler 130 derece ile düzleştiriyorum. zaten yanık daha çok yanmasını istemiyorum. bakalım sonuç ne olacak.

dün netten sipariş vercektim netten araştırayım dedim ama bu sitede bahseden kız harici kimsenin yorumu bile yok.bu sitede de demek ki aynı şirketin çalışanları yorum yazıyo..reklam için.

Merhaba,
Daha önce açtığın konuda saçının fotoğrafını eklemişsin ilk yapışındı sanırım baya kıvırcıkmış.O fotoğrafta jöleli hali mi yoksa doğal kıvırcık mı?
Keratinden sonra saçı preslemeden önce saçınıza fön çekin demişler ama benim saçlarım da seninkiler gibi düzleştiriciyle yapabiliyorum ama fön makinasıyla asla fön çekemiyorum,sen fön mü çekmiştin yoksa kuruttun mu sadece?

bir de saçların ilk yaptığında dümdüz olmamış sanırım peki jöle falan sürünce şekil aldı mı?

Back
X