Saç Kesim Şekilleri Style brezilya fönü yaptım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
dümdüz olmadı yaaa:ssz:ama ıı besledi sacımı ne yalan soylıım:1:

Style yapsaydın keşke, bir dahakine öyle yap bence, sen bilirsin gerçi ama :)

Ben bir süredir saçımı boyuyorum rengini açmaya çalışıyorum, sonunda istediğim gibi oldu ama fönüm de baya bozuldu, dün tekrar yaptım, yıkayınca fotoğrafını koyarım yine :) yapanlar siz de koysanıza bakalım :)

Ben bir süredir saçımı boyuyorum rengini açmaya çalışıyorum, sonunda istediğim gibi oldu ama fönüm de baya bozuldu, dün tekrar yaptım, yıkayınca fotoğrafını koyarım yine :) yapanlar siz de koysanıza bakalım :)

canım yaaa, sadece boya yapsam fön ne kadar bozuluyor? ben daha yapmadım ama önce boya mı yapsam? çok sık da boyamak istemiyorum. bu yakınlarda fönümü yapsam da 1 ay sonra falan boya yapsam ne derece bozulur?

dümdüz olmadı yaaa:ssz:ama ıı besledi sacımı ne yalan soylıım:1:

ayy bende en kısa zamanda istiyorum, çok tülü tülü oldu saçım iyice. artık alıştın sayılır, tekrar yaparsın istediğin gibi olur. güle güle kullan :46:

ayy bende en kısa zamanda istiyorum, çok tülü tülü oldu saçım iyice. artık alıştın sayılır, tekrar yaparsın istediğin gibi olur. güle güle kullan :46:
bence kesınlıkle denemelısın be cok memnun kaldım yumusacık saclarım ipek gibi :16:ıkıncıye yapcam bır ıkı gn snra o zaman belkı olur ıstedgm gibiii:24:gercı bende sorun bıraz kalpazanlık yaptım ıkı gun bıle dayanamadım yıkamadan bıde sureklı duzlestırmedım:17:duzlestırıcıde pek ii deildi zaten:1:

cnm keratın 150 ml geldı yarısını kullandım yarısını smdı kullancammm bı dahakıne kısmetse style alırım:1:foto cekemedım bu sefer ama ıkıncı seferde ceker koyarım hattaaaaa eskı halınıde koyarımki gözleriniz açılsın :60::60::60:

canım yaaa, sadece boya yapsam fön ne kadar bozuluyor? ben daha yapmadım ama önce boya mı yapsam? çok sık da boyamak istemiyorum. bu yakınlarda fönümü yapsam da 1 ay sonra falan boya yapsam ne derece bozulur?

Aslında rengine bağlı, eğer rengi açmadan sadece boya yapacaksan bozmuyor, ben saçım fazla yıpranmasın diye yavaş yavaş yaptım önce kumral, açık küllü kumral, çok açık küllü kumral, açık sarı, ki bu hiç güzel olmadı, tekrar hafif koyulaştırmak için yine boyadım falan filan. 6-7 kere boyamışımdır :) Sonuç olarak ilk boyadığımda bozulmadı, hatta 2.sinde de bozulmadı, 3.de kabarmaya başladı, rengi iyice açılmaya başladığında iyice bozulmaya başladı. Yani bir ay sonra koyu bir renkle boyasan bozulmaz ama yerinde olsam yine de önce boya yaparım her ihtimale karşı, sonuçta bu işlemi yapmak zor değil ama 3 gün öyle beklemek baya zor, boşa gitmesin.

bence kesınlıkle denemelısın be cok memnun kaldım yumusacık saclarım ipek gibi :16:ıkıncıye yapcam bır ıkı gn snra o zaman belkı olur ıstedgm gibiii:24:gercı bende sorun bıraz kalpazanlık yaptım ıkı gun bıle dayanamadım yıkamadan bıde sureklı duzlestırmedım:17:duzlestırıcıde pek ii deildi zaten:1:

cnm keratın 150 ml geldı yarısını kullandım yarısını smdı kullancammm bı dahakıne kısmetse style alırım:1:foto cekemedım bu sefer ama ıkıncı seferde ceker koyarım hattaaaaa eskı halınıde koyarımki gözleriniz açılsın :60::60::60:

Bence 2 gün çok kısa bir süre, 1 hafta bekleyemez misin? Bence en az 1 hafta sonra yapmalısın ve kesinlikle 3 gün dayanmalısın. Ayrıca ertesi günlerde düzleştirmek de önemli ama bu düzleştirmeleri düşük ısıda yapmalısın. Kesin fotoğraf çek yeni yapıcak kişilere yardım olur, hem merak ediyoruz :)

bende boya markamı değiştirmek istiyorum onun kararsızlığındayıım bu ara. wella illumina kullanıyorum, davines marka boya çok iyiymiş boyadıktan sonra kremleme ihiyacı olmuyormuş, milk_shake içinde çok iyi diyorlar. iyice araştıtıp boyucam saçımı kısa zamanda. saçlarım 7 tonlarında, açmıyorum fönüm bozlmaz o zaman. ama dediğin gibi önce boyayayım.

bende boya markamı değiştirmek istiyorum onun kararsızlığındayıım bu ara. wella illumina kullanıyorum, davines marka boya çok iyiymiş boyadıktan sonra kremleme ihiyacı olmuyormuş, milk_shake içinde çok iyi diyorlar. iyice araştıtıp boyucam saçımı kısa zamanda. saçlarım 7 tonlarında, açmıyorum fönüm bozlmaz o zaman. ama dediğin gibi önce boyayayım.

Ben o markaları hiç kullanmadım, genelde market boyalarını kullanıp mahvedip düzeltmeye çalışırım, en son boyamalarımda yine market boyalarından kullandım hiç olmadı, sadece nevacoloru beğendim, pembe mor gibi tüplerdekini, onunla istediğim rengi tutturdum.

$Resim 301.webp $Resim 302.webp $Resim 300.webp

Böyle oldu işte. Yüzünü beyaz yaptığım fotoğraf flaşlı çekildiği için rengi farklı çıkmış.

kızlar bu hafta yaptım yıkadım ve sonuç mükemmel:) kuaför sepetinden almıştım style keratini cidden çok memnun kaldım yıllardır hayalini kurduğum saçlara kavuşabildim :46::46::46:

Arkadaşlar style after keratin şampuanını kulladınız mi?? Şampuan içeriginde SLS var. Firmayi aradım sordum, etiket yanlış basılmış dediler. :/ ? (bc de aynı sorun olmuştu sls)

Kizlar bu basligi sacima natura keratin uygulattiktan sonra gördüm duzlestirmek amaciyla uygulattigim marka yuzde on bike duzluk saglamadi hemde 125mlin hepsini bir kereden kullandigim iiyce yedirdigim halde saclarim kivircik ve uzun ama cok ince styl marka duzlestirecek diye kullanmak istiyorum duzluk irani yüzde kaç olur digeri gibi ise yaramayacaksa hem paramdan hem saglik ve psikolojimden olmayayım diyorum

Back
X