Saç Rengi ve Saç Boyama şu acemiye yardım

drnilocan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
65
0
296
41
İzmir
Arkadaşlar merhaba, boyayla ilgili konuları okudum, ancak okudukca kafam iyice karıştı, birşey sormak istiyordum. Saçım normalde baya koyu kahve-siyah gibi, 1 sene önce açık kahve çok hafif bakır yansılmaları olan tonlara boyatmıştım, o büya uçlarda kaldı uçlar baya açılmıştı diplerimden beyaz çıkınca saçımı komple köpük boya loreal ile açık kestaneye boyadım ancak o boyada iice koyulştırdı ve beyazlarımı kapatmadı, saçımı sarı tonlarına açtırmak istiyorum çok turunculaştırmadan, biraz zor biliyorum ama tek boyama ile en açık tona nasıl ulaşabilirim, sonra dip boya ile idare etmek istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Koyu renge boyalı saçlarını boyayla açamazsın. Bu konularda tecrübeliysen oriel saç açıcı mavi toz varya onla saçlarını açabilirsin bir kerede. Bir yakının saçlarına hızlı hızlı sürsün enseden başlayarak. Folyoyla paketlersen daha hızlı açılır. Saçlarının açılmasına göre süreyi ayarlayabilirsin. Ama ben anlamam bu işlerden diyorsan kesinlikle yapma saçların yanabilir. Bunun dışında bir kere de açabileceğini sanmıyorum. Bir de palettenin açıcı boyaları var onlarlada anca 2 3 uygulamada açılır orieli göze alamam diyorsan paletteyle kademe kademe aç.

cevabın içim teşekkürler, ancak kendim deneyimli değilim ve açıkcası oryali de göze alamıyorum. Yardımcı olabilecek çevremde de bu konuda deneyimli pek kimse de yok. Ben en iyisi paletten açıcı boyalarını alıp denyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…