şu an bunları ağlayarak yazıyorum:((((

peki ben şimdi ne yapmalıyım.zaten onu delı gıbı sevdıgımı bılmese bu kadar terslemezdı benı öyle dusunuyorum.terslıyor kı her defasında pesıne duseyım dıye.sevmedıgını de demıyorkı ben kuşkuda kalayım dıye.sureklı pesınden surukluyor.pekı bu durumda ne yapmalıyım lutfen akıl verın buna cok ıhtıyacım var.

konu sahibide cok uzgun oldugu icin kaybetmek istemiyor ve uzerine dusuyor aslında bıraksın bencede cunku ortada bir aldatma yok ayrılmıssın kardesim sen benden ister 5 ister 10 kisiyle cıkarım ben hem kız gitmemis barısmaya adam gelmis yani ustelik erkekleri fazla pohpohlamamak lazım dedigin gibi resti ceksin ozmn oda anlar durumu

evet dogru dusunmussunuz.zaten sevgılım bunları duydugunda cok uzulmustu.çok uzgundu o an benden nefretmı edıyorsun dedıgımde hayır nefret etmıyorum sadece artık goruşmek ıstemıyorum demıstı.ben 3 hafta gozune gorunmedım ılk gordugunde 1 kez selam verdı.sonra o gun bugun boyle agresıf hep kızgın konusmıcam falan dıyıp hep reddedıyor.

evet dogru dusunmussunuz.zaten sevgılım bunları duydugunda cok uzulmustu.çok uzgundu o an benden nefretmı edıyorsun dedıgımde hayır nefret etmıyorum sadece artık goruşmek ıstemıyorum demıstı.ben 3 hafta gozune gorunmedım ılk gordugunde 1 kez selam verdı.sonra o gun bugun boyle agresıf hep kızgın konusmıcam falan dıyıp hep reddedıyor.

sende kendini savun bir daha konusma fırsatınız olunca ben seni aldatmadım sucluda degilim de zaten degilsin kendini suclu gibi hissetme sakın senin bu kararlı tavrını gorunce harekete gecicegini dusunuyorum

bence şu an sende sevmiyorsun.. sadece ulaşamamak sana tatlı geliyor.. ama karsındakının egosunu yukselttıgınden haberın yok.. o cocuk su an emınım cevresınde... '' off bıktım yaa olmaz dedıkce arıyor kız '' dıye bahsedıyor.. kaçan kovalanır.. o kacıyor sende bır guzel kovalıyorsun tatlım.. acı ama gercek bu yanı... eskı sevgılının egosu tavan su an... arama sorma.. umrunda olmasın dıyıcem ama yapamıyacaksın cunku o senı reddettıkce kadınlık gururun üsteliyor.. umrunda degılmıs edalarına gır eger bunu yapamazsan.

ben senın yerınde olsam.. bır kere arardım.. sen bana hayır mı dıyorsun sımdı derdım.. gayet kendımden emın bır sekılde.. tamam kardesım hadı allaha emanet ol der suratına kapatırdım.. bak o zaman ya bu kız nıye boyle ters yaptı bıdaha aramıyacakmı dıye dusunecektı... erkekler boyle tatlım.. egolarını yukseltmeye gelmez...

aalkışlıyorum arkadsım
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

şeytanlık diyince kafama dank ediyor canım:)) haklısın canım valla kara kara düşünmek yerine ince düşünmek gerek....:) şeytanca planlarrr:))

ayy tatlım sen burdamıydın... :1::1: ama bizim senle dusundugumuz seytanlıklarda bıraz fazla galıba.. bizde yerimizde duramıyoz ... anladın sen onu:1::1::1:

aalkışlıyorum arkadsım
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

tesekkur ederım arkadasım.. aslında bazen nişanlıma acıyorum bılıyomusunuz.. ben erkeklerden nefret edıyordum cunku onunla tanışasıya kadar.. ama bazen o cadı tırnaklarımı nısanlıma cok cıkarıyorum.. bazen ozume dondugumu farkedıyorum :1::1::1: su erkeklerın popolarını kaldırmayın allahınızın askına yaa.. devamlı aglamak mı ıstıyosunuz bayanlar sız.. erkegın egosuna azıcık bıle dokunsan butun hayatın boyunca aglamana sebep olabılırsın

ayy tatlım sen burdamıydın... :1::1: ama bizim senle dusundugumuz seytanlıklarda bıraz fazla galıba.. bizde yerimizde duramıyoz ... anladın sen onu:1::1::1:

evet canım burdaydım :) ya aslında biz bişey yapmıyoruz sadece aklım fazla çalışıyo o kadar:) anladım tabi canımm mesaj alınmıştır:)

peki ben şimdi ne yapmalıyım.zaten onu delı gıbı sevdıgımı bılmese bu kadar terslemezdı benı öyle dusunuyorum.terslıyor kı her defasında pesıne duseyım dıye.sevmedıgını de demıyorkı ben kuşkuda kalayım dıye.sureklı pesınden surukluyor.pekı bu durumda ne yapmalıyım lutfen akıl verın buna cok ıhtıyacım var.

Epey uzun yazacağım... Bu konuda söyleyecek çok lafım var...

Daha evvel de söylemiştim, yengeç erkekleri özel bir tür... Hiç bir erkek burcunun özelliğini bu denli taşıyamaz... Hep ilgi meraklısı, pohpohlanılmak isteyen, mütevazı görünüp aslında kendini her şeyden çok beğenen, çok hassas, ne söyleseniz kafaya takan büyüttükçe büyüten,dengesiz, bir gün ak dediğine yarın kara diyebilen, vs...

Sadece kötü yanlarını söylemeyelim, çok esprili olurlar, tutumludurlar, ailelerine bağlıdırlar, çok ilgilenirler sizinle ama bunun için keyfi yerinde olacak, sizi çok sevecek, vs...

Sizin durumunuz kötü olmuş biraz... Onu kesinlikle aramamalı, aramayı geçtim ısrarla eskiye dönmek için ölüp bittiğinizi göstermemeliydiniz. Egosu zaten tavandı, siz uzaya çıkardınız... Erkeklerin çoğu tercih edilirliklerini sınamak için ilişki yaşar, siz ona bu tatmini ayrıldıktan sonra bile vermişsiniz, ilişkiye devam etmesine gerek kalmamış ki... Ne de olsa bu haliyle de vazgeçilmez olduğunu görmüş alacağını almış...

Vaktiyle çok sevdiğim bi yengeçle çok özel bir bağ vardı aramızda... Aynı anda aynı şeyleri düşünecek, aynı rüyayı görecek kadar... Nefes alıp verişimle bile ilgiliydi... Bir gün tartıştık, birkaç gün sıktım dişimi aramadım. Sonrasında msn, facebook iletilerinde hep göndermeler, sevgisini ifade etmeler, özel şeyler paylaşmalar vs. En sonunda aradım, "Yahu bunları yapana kadar beni arayıp bana söylesene" dedim. Cevabı tarif ettiğim yengeç erkeğinin tanımıydı adeta; "Yahu ben seni özlemeyi bile seviyorum, ne demeye aradın, zaten birkaç güne kalmaz ben arayacaktım seni, neden beni beklemedin! Yaşadığımız anın ruhunu bozdun..."

Sizin telefon konuşmanız, kurduğu cümleler çok tanıdık geldi bana... Normalde insan kendisiyle konuşulmak istenmediğini anlar, bunlarsa önceleri iletişim kurmaz, sizin aramanıza bile izin vermezler, üstünden zaman geçince, sizi özleyince telefonlarınıza gayet sıcak cevap bile verebilirler. Sizin meseleniz de halledilemeyecek bir durum değilmiş aslında ama siz fazla ısrarcı olmuşsunuz hatta ardından "ulaşamadığınız ete mundar dercesine" bağırıp çağırmışsınız. Bunlar onu daha da çok soğutmuştur. Ayrılık sürecinde görüştüğünüz kişiler ve son gelişmeler işi içinden çıkılmaz hale sokmuş. Kendinizi yavaş yavaş onu unutma fikrine alıştırın hem aksi olsa, devam etse bile ilk tartışmada bu konular, görüştüğünüz kişiler gündeme getirilip hayatınız zindana çevrilecektir.

Benim hayatım vazgeçemediklerimden elimi çekince yaşanabilir hal aldı, umarım sizinki de öyle olur. İnanın yukarıda saydığım özelliklerdeki bir adam 1 numaralı huzur düşmanı... Tabi eminim ki şu an ona ulaşamadığınız için değil huzurunuz yaşamanız bile ona bağlıymış gibi geliyor, inanın bu his, yanılsamadan başka bir şey değil... Keşke bana da biri bugün hissedettiğim mutluluk, güveni o yıllarda tarif edebilseydi, ben de anlayacak kadar güzel bakabilseydim... Allah yardımcınız olsun....

Bence sizin ilişkinizin ayarı bozulmuş zaten.Devam etseniz de pek bir hayır gelmez.İlk o terk etmiş seni aldattığını düşünerek di mi?Ya başka kızla sevgili olmak için bir bahane olarak ileri sürdü bunu ki bana böyle geldi ayrılır ayrılmaz başkasıyla sevgili olmuş çünkü.Ya güvenini sağlayamamışsın.Güvenini sağlayamadıysan da senin başka erkeklerle görüştüğünü duyduktan sonra hiç hiç güvenmez sana.Üzülme demiyorum ama zamanla her şey atlatılır.Bu ilişkinin tadı kaçmış zaten

Epey uzun yazacağım... Bu konuda söyleyecek çok lafım var...

Daha evvel de söylemiştim, yengeç erkekleri özel bir tür... Hiç bir erkek burcunun özelliğini bu denli taşıyamaz... Hep ilgi meraklısı, pohpohlanılmak isteyen, mütevazı görünüp aslında kendini her şeyden çok beğenen, çok hassas, ne söyleseniz kafaya takan büyüttükçe büyüten,dengesiz, bir gün ak dediğine yarın kara diyebilen, vs...

Sadece kötü yanlarını söylemeyelim, çok esprili olurlar, tutumludurlar, ailelerine bağlıdırlar, çok ilgilenirler sizinle ama bunun için keyfi yerinde olacak, sizi çok sevecek, vs...

Sizin durumunuz kötü olmuş biraz... Onu kesinlikle aramamalı, aramayı geçtim ısrarla eskiye dönmek için ölüp bittiğinizi göstermemeliydiniz. Egosu zaten tavandı, siz uzaya çıkardınız... Erkeklerin çoğu tercih edilirliklerini sınamak için ilişki yaşar, siz ona bu tatmini ayrıldıktan sonra bile vermişsiniz, ilişkiye devam etmesine gerek kalmamış ki... Ne de olsa bu haliyle de vazgeçilmez olduğunu görmüş alacağını almış...

Vaktiyle çok sevdiğim bi yengeçle çok özel bir bağ vardı aramızda... Aynı anda aynı şeyleri düşünecek, aynı rüyayı görecek kadar... Nefes alıp verişimle bile ilgiliydi... Bir gün tartıştık, birkaç gün sıktım dişimi aramadım. Sonrasında msn, facebook iletilerinde hep göndermeler, sevgisini ifade etmeler, özel şeyler paylaşmalar vs. En sonunda aradım, "Yahu bunları yapana kadar beni arayıp bana söylesene" dedim. Cevabı tarif ettiğim yengeç erkeğinin tanımıydı adeta; "Yahu ben seni özlemeyi bile seviyorum, ne demeye aradın, zaten birkaç güne kalmaz ben arayacaktım seni, neden beni beklemedin! Yaşadığımız anın ruhunu bozdun..."

Sizin telefon konuşmanız, kurduğu cümleler çok tanıdık geldi bana... Normalde insan kendisiyle konuşulmak istenmediğini anlar, bunlarsa önceleri iletişim kurmaz, sizin aramanıza bile izin vermezler, üstünden zaman geçince, sizi özleyince telefonlarınıza gayet sıcak cevap bile verebilirler. Sizin meseleniz de halledilemeyecek bir durum değilmiş aslında ama siz fazla ısrarcı olmuşsunuz hatta ardından "ulaşamadığınız ete mundar dercesine" bağırıp çağırmışsınız. Bunlar onu daha da çok soğutmuştur. Ayrılık sürecinde görüştüğünüz kişiler ve son gelişmeler işi içinden çıkılmaz hale sokmuş. Kendinizi yavaş yavaş onu unutma fikrine alıştırın hem aksi olsa, devam etse bile ilk tartışmada bu konular, görüştüğünüz kişiler gündeme getirilip hayatınız zindana çevrilecektir.

Benim hayatım vazgeçemediklerimden elimi çekince yaşanabilir hal aldı, umarım sizinki de öyle olur. İnanın yukarıda saydığım özelliklerdeki bir adam 1 numaralı huzur düşmanı... Tabi eminim ki şu an ona ulaşamadığınız için değil huzurunuz yaşamanız bile ona bağlıymış gibi geliyor, inanın bu his, yanılsamadan başka bir şey değil... Keşke bana da biri bugün hissedettiğim mutluluk, güveni o yıllarda tarif edebilseydi, ben de anlayacak kadar güzel bakabilseydim... Allah yardımcınız olsun....

peki dediklerinizi şimdi yapsam sizce işe yararmı o kadar cabalamadan sonra sessızlıge burunmem onun dıkkatını cekermı.nede olsa suan benım onsuz yasayamayacagımı dusunuyor.ve her defasında pesınden suruklemeye calısıyor.

ben ne yapmaya çalıştığını anlayamadm ne yalan söyliyim,bi kere ayrılır ayrılmaz sevgili bulma olayını anlamıyorum ben,ne kdr sağlıklı olabilirki o ilişki allahaşkına? ya da o zman dha önceki ilişkini hiç takmamışsın ki hemen biriyle başlayabiliyosun... ya da aksine,eskiyi unutmak için yeniyi kurban seçiyorsun... ama arkadaşların da dediği gibi o senden ayrıyken çkmış da sen de çkıncamı kabahat olmuş yani saçmalık! bırak gitsin zaten birşey söyleyeyimmi arama,asla arama seni seviyorsa her şeklde döner.:34: Bu sefer dicekki eyvah lan bu kız gerçekten gitti galiba.Hani nerde bana o telefonda yeniden başlayalm diyen kız? tutuşucak bu sefer... bence atmış yeni biri flan yok.Ya seni kıskandırsın diye dedi ya da cidden göstermelik takılma amaçlı bulmuştur bi kız.Sana tavsiyem asla bundan sonra ilgilenme.Telefonunu biliyor değilmi?eee o zman dönmek isterse sen aynı yerdesn fakat ben olsam bu kdr şeyden sonra dönmezdim de ne yalan söyliym :19: senin için rahat olsun,onun sana değil kendine güveni yok bence.:47:

Son düzenleme:
şu şeytanca planlarından azda olsa bana tüyo verirmisin :)sen bu durumda olsan ne yapardın mesela:)

tatlım çok basit aramayacaksın. o hemen düşüncek neden aramıyo... çağrı atcak ilk sakın çağrılara dönme. bırak işi olan adam gibi arar. onu düşünmeyeceksin. aklından çıkar sanki o hayatında hiç yoktu ve olmadı. ama sen hep vardın. onsuz yaşıyordun. hayatının önemli kararlarını o vermedi.sen verdin. en başta ne yap biliyomusun. madde madde yazıcam sana:

1-- telefona elin gidecek çok aramak isteyeceksin ama aramayacaksın bu 1.kural

2-- slow şarkılar dinlemeyeceksin belli bir süre

3--kafanı dağıtmak için yürüyüş yap. kısa sürede ollsa.

4--yalnız kalmamaya özen göster

5--asla kitap okuma bu sürede

6-- kuaföre git saçını değiştir yada başka ne istersen yaptır.

7-- yeni arkadaş çevresi mutlaka oluştur.

8-- aklına gelicektir ama aramaman gerektiğini asla unutma. aklına şunu getir bana neler neler yaptı. istemedi beni hor gördü diyebilirsin.

o seni mutlaka arayacaktır. ama sen aramadığın sürece. ve ne zaman toparlanırsan o zaman konuş. sen onun egosuna çalışmaya devam edersen yine sıkılır haberin olsun....:)

tatlım çok basit aramayacaksın. o hemen düşüncek neden aramıyo... çağrı atcak ilk sakın çağrılara dönme. bırak işi olan adam gibi arar. onu düşünmeyeceksin. aklından çıkar sanki o hayatında hiç yoktu ve olmadı. ama sen hep vardın. onsuz yaşıyordun. hayatının önemli kararlarını o vermedi.sen verdin. en başta ne yap biliyomusun. madde madde yazıcam sana:

1-- telefona elin gidecek çok aramak isteyeceksin ama aramayacaksın bu 1.kural

2-- slow şarkılar dinlemeyeceksin belli bir süre

3--kafanı dağıtmak için yürüyüş yap. kısa sürede ollsa.

4--yalnız kalmamaya özen göster

5--asla kitap okuma bu sürede

6-- kuaföre git saçını değiştir yada başka ne istersen yaptır.

7-- yeni arkadaş çevresi mutlaka oluştur.

8-- aklına gelicektir ama aramaman gerektiğini asla unutma. aklına şunu getir bana neler neler yaptı. istemedi beni hor gördü diyebilirsin.

o seni mutlaka arayacaktır. ama sen aramadığın sürece. ve ne zaman toparlanırsan o zaman konuş. sen onun egosuna çalışmaya devam edersen yine sıkılır haberin olsun....:)

yazdıkların ıcın tşl ederım bugunden ıtıbaren dedıklerını mutlaka yapıcam.:)

Back
X