- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
Şu an çok acı çekiyorum.nefes alamıyrum. 12 yıllık evlilik bitti.Eski eşim 2 ay sonra evlendi. Bana çok çektirdi. ama ben kendimi sucluyorum.Neden pişmanım.neden onu özlüyorum.neden Allah kahretsin o adam için kendimi öldürmek istiyorum aklımda hep o var.yaşamım hep ona odaklı . Utanıyorum ama hala neden evlendiği halde ondan umudum keislmiyor.hala neden boşanırsa belki bana geri dönebilir diyorum. utanıyorum kendimden.içimde fırtılar kopuyor.ekte aralık ayından o evlendiği tarihe kadar yazdığım günlükler var.bilgisayarımdan kopyaladım. benim ne kadar acı çektiğimi belki anlarsınız. çok uzun ama 24.12.2014-25.12.2014 tarihi intihar etmeyi düşündüğüm ve veda ettiğim tarih özellikle okumanızı istiyorum. 02.04.2015-05.04.2015 -06.04.2015 evlendiği tarih ve çok acı çekerek yazdığım duygular.ama hala neden düzelmiyorum. çok mutlu bir evlilik yaşamadım.çok mutsuz da değil. ne o zaman ..geçmişte çok kötü şeyler yaşadım. ailesi yüzüne hep kacvga ettik evet ben hep dırdır ettim.bu aşağıda yazdıkalrımda sadece son 5-6 ay yaşadığım oalylar.ama dört yıl önce aynı adamdan boşandım.iki ay sonra evlendim yine..tekrar boşandım.düzelmedi.çünkü ilk geri bana dön diye ben yalvardım. beni aldatan kendiydi.artık anlatmya bile yüreğim yok dayanamıyorum. hangi bir oaly ..doktar fayda etmiyor.arakdaş fayda etmiyor.ilaç fayda etmiyor. düzlemiyorum. bazen en son çare ölüm düşünüyorum. kaç gere düşündüm.Allah öldürmezse öldürmüyor. 40 günlükten intihar ettim.olmadı..niye aynı evin içinde yasadık. hiç özelimiz kalmadı .kavgalarımız hep onların yanında oldu..başbaşa kalamadık. güya severek evlendik. sadece ilk gün ailesi üst katta eltime çıktılar. ilk gece bile adam yukarı para saymaya çıktı. aşağıya da yanlız kalmayayım diye ablasını göndermişti. sabahına annesiyle borç dağıtmaya gitti.. işten eve gelirken ugur markete gidelim derdim. tamam derdi. eve gelirdi anne markete gidelim hadi sen de gelmek istiyorsan gel derdi. evliliğimin üçüncü günü salçalık biber ayıkladım. hiç başbaşa kalamadık. tek derdim onunla başbaşa kalmaktı.hep bu yüzden dert yanmışım.ama o hep bana sen benim ailemi sevmiyormusun derdi.gece yatak odasında özel bir mevzudan tartıştık annasi çat odaya gird.sen benim oğluma nasıl laf sayarsın diye..ama hepsi geldi geçmişti.artık tek başımıza tatilede gidebliyorduk..ya ben çok kötüyüm..lütfen bana yardım edin..hiçbşrey beni teselli etmiyor..sürekli aklıma o nalet ölüm geliyor. iki kızm var.işim var.evim var.ailem var.nalet olsun derdim ne neden bu acı bitmiyor..neden ilk günkü gibi.neden onu deli gibi özlüyorum..o benim dırdırımdan bağırmamdan kırıp dökmemden bıkmış..o yüzden kadına kıza gitmiş..bende sanki suclu benim diyorum.o bana ilk gün bile sahip çıkmadı..benim ilk evlenirken küöçük bir kredi kartı boprcumu ödediler..ben istemedim.çalışıyordum zaten.borcum bitsin öyle evleniriz dedim o da yok dedi..evlenelim dedi.parasını ödeedi.ama bende yıllarca maaş kartımı eline verdim.sonra ne oldu.. annesi yatak oadama girdi gece yarısı tartışırken bende kavga ettim..sen benim özel hayatıma nasıl müdahale edersin dedim. ben gideceğim dedim. oğluna dediki OĞLUM İŞİ BİTTİ GİDER DEDİ...sanki ben birkaç kurulş borcumu ödetmek için onla yattım bekaretimi verdim.borcumuda ödedim gittim.bu lafa bile benim adam bişey demedi..hep yılalrca bunları başa kalktım. ikinci evlenmemizde de meğerse bu adam benden yine boşanır boşanmaz biriyle nişsanlanmış sonra o nişanlı kız bunu beğenmemeiş ne olduğunu anlamış..anasının yönettiğini anlamış.olmamış..ikinci birleşmemizde de hep onu bahane ettim. neyse....seni kimse çekmedi dedim.ama şimdi iyi biriyle evlendi..kaliteli biri zengin biri...benim çok zoruma gidiyor.bana bu kadar acı yaşattı. o mutlu olmayı haketmiyor dedim.hazmedemedim..ama multu olsun diyorum.. bilmiyorum..çok kötyüüm..ektekide günlüklerim