dikkat eksikligi ciddi olan cocuklar okulda dislaniyor, mesela herkes odev yapiyor, ama cocuk arakdaslari ile konusmak istiyor, bir sure sonra arkadaslari cocuga cevap vermemeye dislamaya basliyor.Eşimin okulunda bir öğrenci var. 66 aylık olması lazım, dilekçeyle 1.sınıfa gelmiş. Çocuk 7 tane arkadaşının beslenmesini yemiş, okulda boşta ne bulursa almış eve götürmüş ve arkadaşlarının hepsine sıradan fiziksel zarar vermiş. Öğretmeni diyor ki duvara tırmanmaya çalışıyordu en son. Sınıfın WhatsApp grubu alev almış ki bunlar normalde çok da ilgili olmayan veliler. Arkadaşları ağlıyormuş okula gitmeyeyim diye sırf bu çocuk yüzünden. Çocuğun şu an aklıma gelmeyen bir sürü olayı var ki okul açılalı daha pek bir zaman geçmedi. Çocuğun babası hiçbir şekilde telefonlara bakmıyor, evine ziyarete gidecekler. O köyden birisine eşim sormuş hani babaya ulaşabilir miyiz diye, adam demiş ki "nolur okuldan geri yollamayın çocuğu, bütün köyü perişan ediyor". Çocuk KÖYÜ perişan etmişKüçücük birisi bu. Bu çocuğun mesela kesinlikle uzmana gösterilmesi gerekiyor. Ancak sizin çocuğunuz gibi çocuklar da vardı çok hareketli, bu sene mesela çoğu gayet olgunlaşmışlar. Tam durulmayanların da hareketliliği azalmış baya. Yani hatta erkek çocuklarının çoğu böyleydi zaten. Şimdi de yeni gelen ufaklıklar çok hareketli. İlaç konusunu bilemem, ben karışamam ama çocuğun diyetinde, yaşam tarzında değişiklikler yapılarak aşılamayacak bir durum olmadığını düşünüyorum. Farklı bir uzmana daha danışabilirsiniz, içiniz rahat etsin diye. Kreşten de hoşlanmadım. Eğitimci olarak almaları gereken tavır bu değildi bana kalırsa.