su an istemiyorum gelecekte ne olur bilemem sozu kapi aralamak midir?

gunesdogacakbence

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
124
86
13
40
kizlar anlasmali bosandim 3 veya 4 gun oluyor.su an ozelestiri yapabiliyorum.hrr kavgada bosanalim dedim.gece bile olsa evi terk ettim disari ciktim ama döndüm geri.bebek dogduktan sonra kafayi yedim.takintilar oldu el yıkama falan.

bunun haricinde ev islerinde iyi degildim.ama yapmaya calisiyordum yine de.duzen.konusunda iyi degildim.esim tum bunlardan dolayi sogudugunu ve bosanmak.istedigini spyledi.ama oncesinde de defalarca tekrar denedik ben sozler verdim.ozurler diledim.bir de ben ayri bir ailede buyudum ofke kontrolum yok.sinirlenince bagirdim bosanalim dedim vs....ama kizlar ben de hic sevildigimi hissetmedim evlilik hayatim boyunca.onceki konularimi da Allah rizasi icin okuyun.bir gun yuzume sevgiyle bakmadi vss....

simdi cok mutlu bosandiktan sonra cok rahat evi bana birakti yani bir sure cocugumla yasayyavam haziranda cikacam.evde ablais var bana yaridm.ediyoe.kendisi de geliyor ara ara eve.o kadar mutlu ki anlatamam konusmaya calisiyorum bana dokunma diyor bagiriyor vs...onceden bana soyle diyordu bosanalim bir rahatlayalim sonra olmazsa yeniden evleniriz diyordu.

simdi ise olmaz diyor.unut diyor.ama bir taraftan da zamana birak diyor.su an evlilik.duusncem yok ilerde ne duusnurum.bilemem diye bu ilerde tekrar olabilir demek degil mi?

kizlar anlasmali bosandim 3 veya 4 gun oluyor.su an ozelestiri yapabiliyorum.hrr kavgada bosanalim dedim.gece bile olsa evi terk ettim disari ciktim ama döndüm geri.bebek dogduktan sonra kafayi yedim.takintilar oldu el yıkama falan.

bunun haricinde ev islerinde iyi degildim.ama yapmaya calisiyordum yine de.duzen.konusunda iyi degildim.esim tum bunlardan dolayi sogudugunu ve bosanmak.istedigini spyledi.ama oncesinde de defalarca tekrar denedik ben sozler verdim.ozurler diledim.bir de ben ayri bir ailede buyudum ofke kontrolum yok.sinirlenince bagirdim bosanalim dedim vs....ama kizlar ben de hic sevildigimi hissetmedim evlilik hayatim boyunca.onceki konularimi da Allah rizasi icin okuyun.bir gun yuzume sevgiyle bakmadi vss....

simdi cok mutlu bosandiktan sonra cok rahat evi bana birakti yani bir sure cocugumla yasayyavam haziranda cikacam.evde ablais var bana yaridm.ediyoe.kendisi de geliyor ara ara eve.o kadar mutlu ki anlatamam konusmaya calisiyorum bana dokunma diyor bagiriyor vs...onceden bana soyle diyordu bosanalim bir rahatlayalim sonra olmazsa yeniden evleniriz diyordu.

simdi ise olmaz diyor.unut diyor.ama bir taraftan da zamana birak diyor.su an evlilik.duusncem yok ilerde ne duusnurum.bilemem diye bu ilerde tekrar olabilir demek degil mi?

Kimseyi bulamazsam doncem ben sana demek :) her ay senden nafaka aliyordum baska yolunacak biri yoksa kesin donus yaparim demek ;)

Denenmisi denemeye gerek var mi cidden? O mutluysa siz de mutlu olmanin yollarini bulun. Sizi bi gun bile sevmedigini hissetiginiz biriyle 2. Kez neden evlenesiniz? Zamana birakin hayati. Belki size farkli kisilerle daha guzel mutluluklar bekliyordur. Bilemezsiniz.

Ya bacım ben eski konularınızı da az çok biliyorum. Aynı benim eski eş kişisi gibi öle Bi özgüveninşz almışki vicdan yapıp hala kendinizi sorguluyorsunuz. Yapmayın bunu nolur ya. Ben boşandım 3 haftayı gecti mutlu değilim belki ama huzurluyum ya. Vallahi Bi hzuur çöktü. Yani evliliğimi iyi olsaydı evli kalırdık. Bi yerlerde kopukluklar oldu ve olmadı bizimki. Hadi siz ne güzel kendi içinizde muhasebe yapıosunuz da adamın yaptıkları da iş değildi, söyledikleri laf değildi canım bnm. Aklımdan asla çıkartıyorum bak ben. Rüyama girip geceleri uyuz istisnasız neredeyse her akşam sabah kalkıyorum diyorum ben de şunu yaptım bunu yaptım. Sonra gecio ama. Benim eski eş yerin dibinde şu an inşallah cıkamaz aksine o bana diyo nasıl mutlusun hiç mi sevmedin diye. Sevgi mi bıraktın dedim ya bu sefer iyice hırcınlasıo. Bastım engeli artık. Mutlu değilim ama mutlu ve güçlü görünmek için öle de olmak için elimden geleni yapıyorum. O beni mutlu sansın o yansın derdine diorum. Yapma böle salma kendini

Kendini zor kurtarmış gibi umut göremedim

Bir umut var nafaka :KK53:
Seni sevmiyorum dedi olmadi.
Kizkardesine zorla benden hamile kaldi bacaklarini bilmem ne yapti dedi olmadi.
Bosandi olmadi.
Evi kardesinin ustune yapti ki kadin hak sahibi olamasin yine olmadi.
Daha ne yapsin bu adam :KK70:

Konuyu okurken içim bı tuhaf oldu.
Önüne bak lütfen ve inan sende mutlu olacaksın.
Bazen insanlar birbirine hiç iyi gelmez. Ne kadar sevgi olsa da olmaz, yürümez.
Ne kadar zorlasakta olmaz.
Denedin deneyimledin ve olmadığını gördün.
Şimdi vakit önüne bakma yeni hayat kurma.
Evden çık, o evde kaldığın sürece toparlanman çok zor olur.
Yeni bı ev yeni esyalar yeni umut yeni bir iş size çok iyi gelecek.

Özeleştiri yapmanız çok güzel. Bence şu an kendinize odaklanın ve eksik ya da hatalı bulduğunUz yönlerinize odaklanıp, o yönlerinizi törpüleyin ya da iyileştirin. Dokunma diyorsa dokunmayın gitmeyin üstüne. Soğukta yapmayın tabi. Bi denge kurun. Ben olsam geldiğinde hoşgeldin nasılsın der, başka diyaloğa girmem giderken de güle güle. Bebekle ilgilenirken başka odaya geçerim. İkiniz de bi nefes alın yaralarınızı sarın. Daha çok yeni herşey. Sonra nasipse niye olmasın tekrar. Ama siz önce kendinize vakit ayırın. Sizi mutlu edecek aktivitelere yönelin. Onun dışında da Mesela bakımlı olun, ev düzenine hakim olmaya çalışın vs. Zaten sizdeki değişimleri gördükçe o da şaşıracaktır

Siz dün akşamda aynı konuyu açmamış mıydınız ?
Şayet o üye iseniz bence bir terapisti gidin.
Artık bazı şeylerin olmamasını da kanul etmeniz gerekiyor.
1 gün bile sevmeyen insan yeniden evlenseniz sever mi slzce ?

Evet kapı aralamaktır; çıkıp bir psikiyatriste gitmeniz için.

Aynı aralık kapıdan giden gitmiş, kabullenmiyorsunuz.

Ya bu bacaklarını havaya dikti hamile kaldı diyen adam değil mi?
He bacım bekle dönerim, cehennem öte tarafa kalmasın bu tarafta test sürüşünü yap demek. Okumuş etmiş kadınlar...Neyse demiyorum bir şey ne desem ağır olacak çünkü.
G gunesdogacakbence yukardaki mesaja neden beğenmedim dedin? Sağlıklı bir ruh halinde değilsin. Bir çocuğun var. Çocuğunu sağlıklı ve mutlu bir çocuk olarak yetiştirmek için önce senin sağlıklı olman lazım.
Böyle bir adama karşı bir şeyler hissettiğini düşünebiliyor olman, böyle bir adamın sevilebilir bir insan olduğunu düşünüyor olman bir sıkıntı.
Bir uzmandan yardım almalısın.

Bana seninle severek evlenmedim bu yuzden her seyin batiyor dedi....
sen ogretmen olmasan seninle evlenmezdim dedi.....
mantik evliligi benim icin hataydi ask evliligi yapmaliydim dedi.....
evlendigimiz gunden itibaren her ay benden 1500 para aldi 500 de bakici parasi diyerek 2000 e cikardi toplanda 4000 aliyorun.geri kalan parayi da biriktir ev al dedi...ben hem ev isi yapacam hem cocuk bakacam.hem disarda calisacam hem 2000 para verecem ayda...kendi evi de abisinin ustunde olacak.evi ustune almayi dusunuyor musun dedim kisa vadede dusunmuyorum sana guvenmiyorum dedi..
Daha önce ki konuda yazdıklarınızın bir kısmı bunlar.Ayakları havaya dikip hamile kalma mevzusunu diğer arkadaşlar yazmış zaten.Hala bu adamla birlikte mi olmak istiyorsunuz ?çok ciddi soruyorum akli dengeniz yerinde mi?Bir de öğretmensiniz kendiniz için değilse bari o yetiştirdiğiniz çocuklara acıyıp tedavi olun.

Daha 3-4 gün önce bitmiş bir evliliğin tekrar gerçekleşmesinin hesabını yapmanız çok saçma değil mi? Hiç boşanmasaymış o zaman.. Boşverin, yolunuza bakın, kendi hayatınızı kurun, kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Güçlü bir kadın olun.

Kendine değer vermeyi mi denesen acaba bir de?
Ayy bu ne allah aşkına...Adam ne Sultan Süleyman falan mı? Ne yapsa yanında olmak istiyorsun..Adam cocugu bile senin tek basına yaptıgını iddia ediyor nerdeyse...Boşanmışsın, 4 gün sonra adama tekrar evlenir miyiz diyorsun o da şu anda düşünmüyorum belki sonra diyor...Yapma gerçekten bi kendine hrl otur düşün ben kendimi ne hale soktum de ya..

Git bebeğinle ilgilen kendine düzen kur hiç mi sogumadın su cirkef adamdan

Back
X