Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese gördünüz mü bende hemen hemen aynı haftalardayimDaha 5 haftalıkama mantar enfeksiyonu oldum 2 gundur. Off
![]()
Ben de 5 haftalığım selammmKese gördünüz mü bende hemen hemen aynı haftalardayim
Ben de 5 haftalığım selamm
Aleyküm selam kese gördüm mü ben 8 mm kese gördüm bakalimBen de 5 haftalığım selammm
Evet cuma gunu gorduk keseyiKese gördünüz mü bende hemen hemen aynı haftalardayim
Göründü ama 8 mm bide birkaç gün lekelenmelerim oldu gidince ne diyecek doktor çok sitresliyim sizin kese kaç mmEvet cuma gunu gorduk keseyisizinkide gorundumu
ben cuma günü gittim kese göremedik daha. Doktorum 30'una randevu verdi. Hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi inşallahAleyküm selam kese gördüm mü ben 8 mm kese gördüm bakalim
Hemen doktora gitseydin canım fitil iğne felan verirdi belki. Ama bu zamanlarda oluyormuş. İnşallah hiçbir şey olmaz merak etme stres olmaaaGöründü ama 8 mm bide birkaç gün lekelenmelerim oldu gidince ne diyecek doktor çok sitresliyim sizin kese kaç mm
Gittim canım pirogestironu da zorla yazdırdım günde iki defa fitil olarak kullanıyorum bir de hiç belirtim yok ne miğde bulantısı ne bir şey sadece kasıklarım arada iğne batar gibi oluyor bide uzun süre ayakta durunca sırt ağrısı çok oluyorHemen doktora gitseydin canım fitil iğne felan verirdi belki. Ama bu zamanlarda oluyormuş. İnşallah hiçbir şey olmaz merak etme stres olmaaa
Valla bana kaç mm oldugunu soylemedi belki ultrason kagidinda yaziyordur dikkat etmedim. Biran once dr la gorus progestan verir kanaman icinGöründü ama 8 mm bide birkaç gün lekelenmelerim oldu gidince ne diyecek doktor çok sitresliyim sizin kese kaç mm
19 haftalık olmak üzereyim şuanlık durum stabilkızlarrr nasıl gidiyor süreç![]()
Kanama değildi kahverengi lekelenme bu gün yoktu şükür zaten pirogestiron kullaniyorumValla bana kaç mm oldugunu soylemedi belki ultrason kagidinda yaziyordur dikkat etmedim. Biran once dr la gorus progestan verir kanaman icin