- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Amin. Allah razı olsun.Konuyu açan arkadaşın derdi ne para ne idda arkadaşlar EDİLEN YEMİN SONRASI YAPILAN.
Benzeri bir yeminli yalan serüveni yaşadım inan toplanmak zaman alıyor hele bir de bebeklisin daha hassassın düşünemiyorum bile.
Allah yardımcın olsun umarım daha büyük sorunlarınız olmaz
Burda herkes benim paranın peşine düştüğümu sandı belki. Belki de önemsediğim şeyin sadece maddiyat oldugunu sananlar oldu.
Insanlar nicin yaşar onuru ve gururu için. Inandiklari değer verdikleri şeyler için yaşar. Ben suan eşime inanamayacaksam guvenemeyeceksem kime inanıp kime güveneceğim. O tek ayak üstünde yalanlar söyleyip yemin ler ediyorsa tanumadiklarimin ağzından çıkan kaç kelime doğrudur. Pazara gidiyorsun portakal tatlı mi diyorsun adam tatlı diyor alıyorsun çarşıya gidiyorsun bu elbise yikaninca çeker mı diyorsun çekmez abla diyor güvenip alıyorsun. Bu tabi sadece bir örnek insanlara güvenmeden en basit şeyi bile yapamazken evlilik sürdürmek çok zor. Nasıl olur ne olur bilmiyorum ama tek bildiğim benim gözümde eşim yalancı bir insan. Ve bu yalan söyleyerek ha bi insanin malını dolandirmis ha bi genç kızı kandırmış. Sonuçta yalan yani.