Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başımı koyup Güven duyabileceğim bi omuza... yaşadığım acıları unutturan huzura... beni kullanmadan içten kalpten duyulan gerçek sevgiye... giresun sokaklarında gezerken omuzuma tutarak sıkıca sarılan, işte en sonunda bana da her konuda sahip çıkan varmış dedirten.... yaşlanıpta kırışıklarıma aldırmadan benim yüzüme bakıp icinden işte benim sevdiğim kadın diyebilecek.... beni hiç bir zaman incitmeyecek dertleri hüzünleri sevinçleri mutlulukları baraber paylaşacam daha da önemlisi sevdaya ihtiyacım var
Sessiz bir sahil kasabasında,telefon internet bilgisayar olmadan,sadece güneşe bakıp denizle huzur dolup yaşadıklarımı unutmaya,hazmetmeye ve arınmaya çok ihtiyacım var.
ben psikodramaya giyorum ve orada eşi çalıştım ve benim sessiz olmam fikrimi söylemem onu çileden çıkardığını öğrendim doğru yanlış konuşamam istediğni susup birşey söylememe sesiz kalmama öfkelendiği öğrendim yani aramızdaki sorunun iletişim probremi olduğunu bunun için önereceğiniz bir olumlama varmıdır ben sessiz çekingen ya kızarsa diye fikrimi söyleyemen biriyim
Uzun bir tatile küçük tatlı bir kasabaya yerleşmeye ..
İstanbula uzun bir süre gelmemeye ..
Hayatımdaki bütün olumsuzları atmaya..
Ve yarını düşünmeden hayatın akışına kapılıp yaşamaya ..
İnsanlardan uzak bir deniz kıyısı.
Kumsalin üstünde rahat bir sandalye..
Basımı arkaya atıp gökyüzünü izlerken huzuruma eşlik eden dalgaların sesi.
Güneş çok güzel içimi isitiyor.
Esen rüzgar sacimi oksuyor.
Hiç bir şey düşünmüyorum.
Huzurlu olmanın keyfine varıyorum. . .