Saç Rengi ve Saç Boyama Şu an sevdiğimiz saç renklerimizi paylaşalım fotolar ve numaralarla

nymphe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
69
0
36
Adana
$Fotoğraf0426.webp
biraz paspal hali ama :17:
10 ve 7.31 karışımı
foto ve numaralarınızı merakla bekliyorum
yeni renkler görelim ki ufkumuz açılsın :1:

ayyy ben foto ekleyemiyorum canım:77: ama söyliim
palette 8-77 tarçın bakır
sea color 5/65
sea color 6/46(bu numara yanlış olabilir:77:)
l'oreal açık kor kızılı 7.6
palette yoğun bakır 7-77 (o kadar güzel görünüyor ki bu renk)
palette küllü sarı 10-1

ayyy ben foto ekleyemiyorum canım:77: ama söyliim
palette 8-77 tarçın bakır
sea color 5/65
sea color 6/46(bu numara yanlış olabilir:77:)
l'oreal açık kor kızılı 7.6
palette yoğun bakır 7-77 (o kadar güzel görünüyor ki bu renk)
palette küllü sarı 10-1

Altta eklenti ekle butonu var oradan ekleyebilirsin.

INDOLA Açık kumral $UIIIII.webp

Açık kumral+Palette papatya sarısı $IMG_1517.webp

Dipler loreal majirel koyu kumral

Eklentiler

• $IMG_0869.webp
    $IMG_0869.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 749

Eklentiler

• $tumblr_lm8hnyNYP21qcc32mo1_1280.webp
    $tumblr_lm8hnyNYP21qcc32mo1_1280.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 705
  • $turuncu-saçın-kızlara-yakışması_132051.webp
    $turuncu-saçın-kızlara-yakışması_132051.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 717
Ay şu alttaki resimlere koptumm.. :60:

Palette 6.88 harikaymış ya. Benim düşündüğüm renkler arasında. Nevacolorun 6.66sıyla eş değer...

onlar nie çıktı anlamadım yaa :60:
çok güzel ama 7-77 de çok harika bence senin istediğin renge de çok benziomuş=D marketlerde bulamadım tarçın yakışmazsa bunu da deneyeceğim=D

Son düzenleme:
Elde etmek istediğim saç rengi...

still02xi8.jpg

kzlsa57973.jpg

Rachel Hurd-wood.. Koku filmiyle saçlarına hasta olduğum kız. Kızılı bana bikere daha sevdirdi ve saçımı boyamaya karar verdim neva color hatasına düştüm. Birkaç rengi karıştırdım sonuç morla şalgam suyu rengi arası oldu çok hoşuma gitti kızıl istememe rağmen ama bi boya 1 yıkanışta nasıl rengini değiştirir saçımın hala aklım almıyo. dengesizce aktı abuk subuk bir şey oldu. bende bildiğimden şaşmadım ve palettenin sonbahar kızılına boyadım. saçının tabanı ne renk olursa olsun (tabiki çok koyu olmadıkça) pişman olmazsın şuan boyadığım günden beri saçım 4 kere yıkandı ve hala güzel hala güzel korkmadan dene derim :)

$IMG_8903dfffdef.webp

Çikolata kahve 2. boyama

$tgfrtgrtgr.webp

Loreal Paris Çikolata Kahve İlk Boyama. (taban:turuncu,kumral karışık)

$Kopyası Kopyası Kopyasyhtgyhı IMG_9624-1.webp

Palette Sonbahar Kızılı (taban:pembe,mor,turuncu karışık bişeydi nevacım sağolsun)

Rachel Hurd-wood.. Koku filmiyle saçlarına hasta olduğum kız. Kızılı bana bikere daha sevdirdi ve saçımı boyamaya karar verdim neva color hatasına düştüm. Birkaç rengi karıştırdım sonuç morla şalgam suyu rengi arası oldu çok hoşuma gitti kızıl istememe rağmen ama bi boya 1 yıkanışta nasıl rengini değiştirir saçımın hala aklım almıyo. dengesizce aktı abuk subuk bir şey oldu. bende bildiğimden şaşmadım ve palettenin sonbahar kızılına boyadım. saçının tabanı ne renk olursa olsun (tabiki çok koyu olmadıkça) pişman olmazsın şuan boyadığım günden beri saçım 4 kere yıkandı ve hala güzel hala güzel korkmadan dene derim :)

Aynen canım bana kızılları sevdirdi bu film... :69: Doğal kızılın hastasıyım...
Bu kızın da saç rengi ve tipiyle uyumu mükemmel;

Koku-Bir-Katilin-Hikayesi-25.jpg

Bunların ikisi normalde açık kumral ama kızılı çok iyi taşıyorlar. Ten rengi, gözler ve çiller çok önemli...
Nevacolorun 6.66sı hoşuma gitti ama bu renk palettenin 6-88i ile eşdeğer o yüzden ilerde onu da deneyebilirim. Bakır kırmızı diye bir konum var oraya bakabilirsin canım, harika renkler paylaştım orada...

Eki Görüntüle 232074

Palette Sonbahar Kızılı (taban:pembe,mor,turuncu karışık bişeydi nevacım sağolsun)

Ayy harika... :16:
Ama bu renk bana yakışmayabilir, bana daha çok içinde bakırlık olan renkler yakışıyor. Bu renk direk kırmızı.. Benim gözler kahve olduğu için iyi taşıyamıyorum bu rengi. Senin teninle mükemmel uymuş... Gözlerin ne renk?

ayy bu topik süper olmuş fikir edinmemiz açısından.saçımda boya yok düşünüyorum ama.boyayınca bende resim koyarım

Eki Görüntüle 231703
biraz paspal hali ama :17:
10 ve 7.31 karışımı
foto ve numaralarınızı merakla bekliyorum
yeni renkler görelim ki ufkumuz açılsın :1:

canım saçlarının rengine bayıldım ben de boyatabilirim, açık küllü kumraldan sıkıldım . hangi marka olduğunu ve karıştırırken ki oranlarını söyleyebilirsen sevinirim

canım saçlarının rengine bayıldım ben de boyatabilirim, açık küllü kumraldan sıkıldım . hangi marka olduğunu ve karıştırırken ki oranlarını söyleyebilirsen sevinirim

cok cok özür dılerım gec oldu bıraz ama loreal ın 7.31 ve 10 karısık fakat altında balyaj vardı o yüzden daha acık tuttu

$images.webp
saçlarım tam bu renk altta roflelerım vardı zemın acık kumraldı igora 7,77 boyadım bu rengı yakaladım begenenlere tavsiye ederim cok kalıtelı bır boya ve cok hos gorunuo:79:

Elde etmek istediğim saç rengi
mavi-sac_58004.jpg

$Selective-MAVI-BLUE-Sac-Boyasi-ITALY__31394161_0.webp

Beğendiğim diğer renkler;

kirmizi-sac_25432.jpg

Kemik rengi
83999.jpg

Son düzenleme:
Back
X