Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ben foto ekleyemiyorum canımama söyliim
palette 8-77 tarçın bakır
sea color 5/65
sea color 6/46(bu numara yanlış olabilir)
l'oreal açık kor kızılı 7.6
palette yoğun bakır 7-77 (o kadar güzel görünüyor ki bu renk)
palette küllü sarı 10-1
ayy saol canım, ekliim o zaman=D
palette 7-77
Eki Görüntüle 231769
palette 6-88
Eki Görüntüle 231770
palette 8-77
Eki Görüntüle 231771
Ay şu alttaki resimlere koptumm..
Palette 6.88 harikaymış ya. Benim düşündüğüm renkler arasında. Nevacolorun 6.66sıyla eş değer...
Elde etmek istediğim saç rengi...
![]()
![]()
Rachel Hurd-wood.. Koku filmiyle saçlarına hasta olduğum kız. Kızılı bana bikere daha sevdirdi ve saçımı boyamaya karar verdim neva color hatasına düştüm. Birkaç rengi karıştırdım sonuç morla şalgam suyu rengi arası oldu çok hoşuma gitti kızıl istememe rağmen ama bi boya 1 yıkanışta nasıl rengini değiştirir saçımın hala aklım almıyo. dengesizce aktı abuk subuk bir şey oldu. bende bildiğimden şaşmadım ve palettenin sonbahar kızılına boyadım. saçının tabanı ne renk olursa olsun (tabiki çok koyu olmadıkça) pişman olmazsın şuan boyadığım günden beri saçım 4 kere yıkandı ve hala güzel hala güzel korkmadan dene derim :)
Eki Görüntüle 232074
Palette Sonbahar Kızılı (tabanembe,mor,turuncu karışık bişeydi nevacım sağolsun)
Eki Görüntüle 231703
biraz paspal hali ama
10 ve 7.31 karışımı
foto ve numaralarınızı merakla bekliyorum
yeni renkler görelim ki ufkumuz açılsın![]()
Eki Görüntüle 231703
biraz paspal hali ama
10 ve 7.31 karışımı
foto ve numaralarınızı merakla bekliyorum
yeni renkler görelim ki ufkumuz açılsın![]()
canım saçlarının rengine bayıldım ben de boyatabilirim, açık küllü kumraldan sıkıldım . hangi marka olduğunu ve karıştırırken ki oranlarını söyleyebilirsen sevinirim
Elde etmek istediğim saç rengi...
![]()
![]()
INDOLA Açık kumralEki Görüntüle 231757
Açık kumral+Palette papatya sarısıEki Görüntüle 231758
Dipler loreal majirel koyu kumral