• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlar, yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?

atmosfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
70
1
86
Diğer
mrb arkadaşlar,,
böyle bi konu açtım çünkü şuan tedavideyim. dün yumurta toplama işlemi oldu. transfer ne zaman olacak hiç bi bilgim yok. henüz aramadılar. heem korku, hem heyecan içindeyim. bi yandan moralimi yüksek tutmya çalışıyrum bi yandan dualar ediyorum... Rabbim bize kolaylık versin inşallah. benim gibi şu an tedavide olan aradaşlarımız varsa yaşadıklarımızı paylaşmak istiyorumm.

ilk önecelikle hakkında hayırlısı olsun...benim yumurtalarım toplandıktan sonra ben kendim arayıp embryolar ne durumda diye sormuştum..bence sende böle heyecan içinde beklemektense ara öğren...genelde transfer ya 3.gün yada 5 gün yapılıyor canım...benim 3.günde transfer olmuştu

hilal 85, ilgin için teşekkür ederim ama kötü bir haber alamktan da korkuyorum..ertesi gün transfer olanlar bile varmış, onlar duyunca acaba olmayacak mı diyorum.

szin gebelik oluşmuştur inşallah...o kadar zor bir sınav ki bu.... belki de dünyada bnun bi benzeri daha yok. düşnsenize ev araba mal mülk ne olur olsun, hiç bir şey bir evladın yerini tutmuyor...

ama sen şimdiden korkmaya başlamışsın rahat ol herşey çok güzel olucak inşş...benim ilk tedavimde 2.gün transferim olmuştu ama 5 tanede 1.sınıf embryom oluşmuştu....bence yinede üsteliyorum bu korkuyu yaşamaktansa ara öğren....

szin gebelik oluşmuştur inşallah...o kadar zor bir sınav ki bu.... belki de dünyada bnun bi benzeri daha yok. düşnsenize ev araba mal mülk ne olur olsun, hiç bir şey bir evladın yerini tutmuyor...

oluştu şükürler olsun....daha yeni keseyi gördüm darısı başına inşş....dediğin gibi hiç birşey evlattan önemli değil...zaten önemsiz olsa bunları yaşarmıyızz..o kadar iğne yermeyiz...en önemliside bu sitresi yaşarmıyızz....rabbim herkesin hepimizin emeklerii boş çıkarmasın...

Transferim sali günü oldu suan diger zamanlardaki gibi heyecanla bekliyorum. Bu sefer evden hic cikmiyacagim 7 yil oldu hala bebek yok. Cikolata kistim var bizlerde tutunma zor oluyor o yüzden böyle bir yöntem deniyorum insallah rabbimde kabul eder. Sanada basarilar arkadasim

oluştu şükürler olsun....daha yeni keseyi gördüm darısı başına inşş....dediğin gibi hiç birşey evlattan önemli değil...zaten önemsiz olsa bunları yaşarmıyızz..o kadar iğne yermeyiz...en önemliside bu sitresi yaşarmıyızz....rabbim herkesin hepimizin emeklerii boş çıkarmasın...

Gözün aydin insallah sonuna kadar devam eder allahim kolay hamilelik gecirmeni saglar insallah

sevgili hilal 85 seni tebrik ediyoru gerçekten ilk 10 mesajda çok güzel bir hber oldu bizlere.daha nice güzel haberler alırız inşallah.

sevgili hilal 85 seni tebrik ediyoru gerçekten ilk 10 mesajda çok güzel bir hber oldu bizlere.daha nice güzel haberler alırız inşallah.

sevgili laubali inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz.
bu heralde tarifsiz bir duygu.içinde bişeylerin kpır kıpır olduğunu hissedersin inşallah, ve inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.

sevgili laubali bu kaçıncı denemeniz tüp bebekte?
herkesin farklı farklı sıkıntıları olyor işte. kiminin yumurtası çok oluyor tutunması zor oluyor.... kiminin yumurtası az oluyor. benim tedaviyle sadec 2 yumurta oluştu. yumurta rezervinde azlık var dedi. yaş 25 ama erken menopoz işte....

mrb arkadaşlar,,
böyle bi konu açtım çünkü şuan tedavideyim. dün yumurta toplama işlemi oldu. transfer ne zaman olacak hiç bi bilgim yok. henüz aramadılar. heem korku, hem heyecan içindeyim. bi yandan moralimi yüksek tutmya çalışıyrum bi yandan dualar ediyorum... Rabbim bize kolaylık versin inşallah. benim gibi şu an tedavide olan aradaşlarımız varsa yaşadıklarımızı paylaşmak istiyorumm.

Atmosfer öncelikle hayirli olsun diliyorum.Insallah tedavin sonuna kadar güzel sonuclanir.Benim yumurtalar toplandiktan ertesi günü embriyolog aradi ve kac tane döllendigini söyledi.Kac tane kaliteli oldugunu ve kac hücreye bölündügünü söyledi.2 gün sonrada transfer yapildi.Seninde bugün yarin aranacagini düsünüyorum.bol sanslar.

ah bungee inşallah öyle olurri.iyi haberler almaya o kadar ihtiyacım varki. sabırsızlıkla bekliyorum lütfen herkes birbirine dua etsin. çünkü mü'minin, mü'min kardeşi için yaptığı dua daha makbul olan dualardanmış.

sevgili laubali bu kaçıncı denemeniz tüp bebekte?
herkesin farklı farklı sıkıntıları olyor işte. kiminin yumurtası çok oluyor tutunması zor oluyor.... kiminin yumurtası az oluyor. benim tedaviyle sadec 2 yumurta oluştu. yumurta rezervinde azlık var dedi. yaş 25 ama erken menopoz işte....

Benim yas 28, yumurtalarim güzel isliyor her seferinde 20´den fazla toplaniyor, esimde sorun yok embrolarimiz her zaman kaliteli oluyor ama gel görki bu kadar güzel giden yumurtaliklarla ve rahimde sorun olmayan biri olarak 10.denemedeyim suan ve hic bir gebelik elde edemedim. Sende erken menopozdayim diye sakin üzülme önemli olan 1 yumurta + 1 sperm = 1 embro olduktan sonra gerisi allaha kalmis yeterki rabbim ol desin. Benim cok olduda tuttumu sanki. Hic alakasi yok hersey bahane canim ne durumda olursak olalim sadece mevlam ol derse olur.

laubali çok ilgimi çekti sendede sorun yok eşindede anladığım kadarıyla tüp bebek deniyosun embriyolar güzel ama hamileleik oluşmuyor doktorlar bi açıklama yaptımı bukonuda bünye barındırmıyodur belki.

laubali çok ilgimi çekti sendede sorun yok eşindede anladığım kadarıyla tüp bebek deniyosun embriyolar güzel ama hamileleik oluşmuyor doktorlar bi açıklama yaptımı bukonuda bünye barındırmıyodur belki.

Endometriose disinda hic bir sorunumuz yok, ikimizde gayet saglikli insanlariz ama bir türlü basariyi elde edemiyoruz. Istanbul´da 2 kere deneme bile yaptik, bagisiklik sistemi guclendirdik ama yine olmadi. Simdi yine 14 günlük bekleyis var hayirlisi

laubali canim benim yaa ALLAH yardimcin olsun dile kolay 10 denemeyi yasamak
ALLAHIM bizide gör bizide duy bizede ver artik evlatlarimizi yarabbim

Back
X