eet canım,bende iğne fobisi de var 2 kat arttı düşüncem.
Heyecan elbette olacak insanin aklina o kadar seyler geliyorki o kadar asama varki acaba nasil gececek diye illaki düsünüyorsun. Insallah son tedavin olur opuyorumnanaktan
iğneyi görünce gülüyorum:)))
inşallah hepimisin son tedavisii olur..opuyorumnanaktan
burada birbirine destek olan bütün arkadaşları tebrik ve teşşeküür ediyorum.bu dertte olmayan bunu bilemez.birbirimizi en iyi anlayanımız yine birbirimiz.ben şimdi adetimi bekliyorum en kısa zamanda yeniden tedaviye başlayacağım.lütfen yumurta rezervi azlığında olanlar arkadaşlar size uygulanan ilaç protokollerini yazar mısınız? belki benim için de bir fikir olur...
ilk denememizde ankarada olmuştu.oradada hem yeterli yumurta yoktu sayıca. hemde büyüklük olarak yeterlideğildi.doktor bize bi dahaki sefere buraya gelirseniz farklı bir ilaç eşliğinde tekrar denerim dedi. son çare o ilaçmış... allem etti, kullem etti ilacın adını vermedi. sanki kendi üretmiş:))) derdi ne?: biz başka bi yere gitmeyelim...onun söylemediği şeyi internette buldum femera protokolü imiş. burada o kadar içten bi samimiyet varki; kimse kimsenin tedavisine art niyetle bakmıyor içten davranıyor. hatta birimiz hamiş olsak herkes onunla seviniyor. olmasa üzülüyor...en başlarda hilal 85 hamiş haberini alınca ne kadar sevindim, yada bi başkası hamiş olsa yine ne kadar sevinicez.. bu samimiyetin kalplerimizden gitmemesi dileğiyle, Rabbim hepimize şifalar versin, hepimize anneliği tattırsın, kucaklarımızı boş bırakarak bizi imtihan etmesin. minik minik yavruları görünce bizi ağlatmasın Rabbim... taedavimiz boyunca güzel düşünmeli, mutlu olmalı,tabiri caizse ev yansa umursamamalı. çünkü sonunda alacağımız hediye dünyanın en güzel şeyi... ne olur birbirimiz için dua edelimmmm. hadi herkese iyi akşamlar, yarın sabah burda hepinizi bekliyorum...
Allahım hepimisin gönlüne göre versin tatlım,ben lucrine başladım,yazacak bişeyim yok başka:))