Şu Anda Hangi Kitabı Okuyoruz?

ebruu92

Canın bile emanetken kaybedecek neyin olabilir ki?
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
64
69
3
Merhabalar her gün en az 40 sayfa okuyorum bazen 200 sayfalık bir kitabı bitiriyorum tv karşısında geçireceğim iki üç saati yazarın dünyasında geçiriyorum. 600 e yakın kitabım var çocukluktan bugüne kadar. Önerebileceğiniz tavsiye edeceğiniz kitaplar var mı şu an elimde iskender pala imzasını taşıyan katre-i matem var.

Sarah jio nun romanları çok akıcı, okumadıysanız tavsiye ederim. Sabahattin ali'nin "kurk mantolu madonna" sini, reşat nuri'nin tüm romanlarını tavsiye ederim ki bu kadar kitap okuduysanız bunları okumuş olma ihtimaliniz yüksek.
Cengiz aytmatov- gün olur asra bedel
Beth revis- evrenin ötesi ve bir milyon güneş
Su an okuduğum kitap ise, harlan coben-geçmişle dans, fena değil bu da
Aklıma gelenler bunlar

Su an feminizmin abc sini okuyorum. Virginia woolf kendine ait bir oda, kadinin adi yok duygu asena, ucurtma avcisi oneririm :KK50:

Hikmet anil Öztekin - eyvallah :KK14:

Bende burayı takip edeyim bari.. sizin tavsiyelerinize gore yeni kitaplar alırım

Nermin bezmen nar ağacına başladım bugun bakalım :)

Michelle Moran- Nefertiti yi yeni bitirdim hem gerçek hayat hikayesi hem de Mısı'ın tarihi ile alakalı

şimdi Cinayetin İllüzyonu adı kitaba başlicam karakter Jules Verne ile iddiaya girdi 72 günde devri alem yapmaya çalışcak (ilk kitabı nı da severek okumuştım cinayetin simyası )

tarih severlere USTAM VE BEN tavsiye ederim,elif şafak ın kaleminden Mimar SİNAN ın hayatını sürekleyici bir dille çok güzel anlatmış.

Back
X