şu anda ne yapacağımı bilmiyorum...

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
670
344
628
Trabzon
meraba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazmıyordum .çünkü eşim askerdeydi ve şuan döndü yani sorunlar başladı.sorunuma gelirsek eşimle askerden önce çok kavgalarımız oldu ailevi maddi ve benim kıskançlıklarım...eşim askere gitti biz tabi birbrimizi çok özledik çok pişman olduk güya hatalarımızdan ders çıkardık.eşimin gelmesine yakın 1 ay kala ben faceden okulundan bekar bir bayanın profiline baktığını gördüm o askerdeyken bakıyor ben de bi şekilde face ini açıp bakmıştım gördüm.ve ben eşimin o kadınla aynı okulda çalışmasını istemedım kendisi öğretmen o kadın da müdür yardımcısı okulda
küçük bir okul.neyse eşim tayin isteyecekti fakat 1 yılını doldurmadığı için tayin isteyemedi.şuan bu yüzden çok üzgünüm o kadınla aynı okulda çalışacak ve ben farklı bir şehirde olacağım.eşim ona karşı bişey hissemediğini öylesine baktığını söylüyor ama içim rahat etmiyor askerde bir erkek neden bakar ki başka kadının profiline .neyse bugün okulunun olduğu şehire gitti tayin yapamayacığını öğrendi morali bozulmuş beni aradı benim moral 2 kat bozuldu.o zaman dedim git başka okula görevlendirilmeni iste dedim. o da gitmiş bi arakadaşının yanına yani istememiş çıkmaz diyor torpil bulmam lazım felan gibisinden yoksa çıkmaz dedi.neyse şuan yolda ailesinin olduğu şehire gidecekti .askerden gelince ilk onların yanına gtti 3-4 gün durdu sora benim yanıma geldi 6 gün de benle kaldı şimdi oraya gidip pazartesi döneym dedi ben de şimdi gel moralim bozuk dedim hayır gelmıcem dedı ben bayagı ısrar ettim şimdi de aradı ailesinin yanına gidiyormuş.ne yapayım ben bu adamı boşayayım mı sinirim bozuldu ağlycm sinirden nöbettym bı de

ne bosanması canım ya..ohoooo bosanmak kelımesı bukadar cabukmu söylenır oldu..eşiniz dövüyormu sövüyormu içiyormu aldatıyormu..kıskanclıgınızı bastırın kendınıze güvenmeyı ögrenın ve huzur içinde yasayın..hepimiz bakıyoruz profıllere bu aldatmak degılkı ortk arkadası vardır görmustur bakmıstır ne var bunda allah askına.lütfen mantıklı düşünün ayrı oldugunuz için özlem olusuyor ve tripler kaprisler artıyor ufak problemler büyütülüyor kavgaya sebeb aranıyor..benımde esım askerdı cok tartıstık uyduruk şeylerden ama yıprandıkta..tavsiyem kendınıze cekı düzen verın..kimse nazınızı kaprisinizi çekmez..suan öylesıne dilinize doladıgınız bu bosanma kelımesı gercek olur ve sonradan cok pişman olursunz..

meraba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazmıyordum .çünkü eşim askerdeydi ve şuan döndü yani sorunlar başladı.sorunuma gelirsek eşimle askerden önce çok kavgalarımız oldu ailevi maddi ve benim kıskançlıklarım...eşim askere gitti biz tabi birbrimizi çok özledik çok pişman olduk güya hatalarımızdan ders çıkardık.eşimin gelmesine yakın 1 ay kala ben faceden okulundan bekar bir bayanın profiline baktığını gördüm o askerdeyken bakıyor ben de bi şekilde face ini açıp bakmıştım gördüm.ve ben eşimin o kadınla aynı okulda çalışmasını istemedım kendisi öğretmen o kadın da müdür yardımcısı okulda
küçük bir okul.neyse eşim tayin isteyecekti fakat 1 yılını doldurmadığı için tayin isteyemedi.şuan bu yüzden çok üzgünüm o kadınla aynı okulda çalışacak ve ben farklı bir şehirde olacağım.eşim ona karşı bişey hissemediğini öylesine baktığını söylüyor ama içim rahat etmiyor askerde bir erkek neden bakar ki başka kadının profiline .neyse bugün okulunun olduğu şehire gitti tayin yapamayacığını öğrendi morali bozulmuş beni aradı benim moral 2 kat bozuldu.o zaman dedim git başka okula görevlendirilmeni iste dedim. o da gitmiş bi arakadaşının yanına yani istememiş çıkmaz diyor torpil bulmam lazım felan gibisinden yoksa çıkmaz dedi.neyse şuan yolda ailesinin olduğu şehire gidecekti .askerden gelince ilk onların yanına gtti 3-4 gün durdu sora benim yanıma geldi 6 gün de benle kaldı şimdi oraya gidip pazartesi döneym dedi ben de şimdi gel moralim bozuk dedim hayır gelmıcem dedı ben bayagı ısrar ettim şimdi de aradı ailesinin yanına gidiyormuş.ne yapayım ben bu adamı boşayayım mı sinirim bozuldu ağlycm sinirden nöbettym bı de

Ben anlamadım eşiniz şu an sizin yanınızda degil mi?

Diğer kadını da takmayın dersine girer çıkar, sonra da bir araya gelirsiniz...

Ama yanınıza gelirdi de belki de daha çok tartışma yaşanacak diye gelmek istemedi.
Çok üstüne gitmeyin bence...

Anlattıgınız kadarıyla oyle buyuk bır sorun yok bosanmak ta nereden cıktı.Face'de kısı aratmak ılla o kısıyı sevdıgınden degıl kı sadece meraktan.Benım arattıgım kısılerı bır gorsenız:) benı ısteyen cocuk o cocugun sevgılısı sevgılısının kızkardesı kızkardesının sevgılısı dıdısının dıdısı..... Bunlar kucuk bır ornek sızce ben bu arattıklarımı sevıyor muyum hayır hatta cocugun yuzunu dahı gormedım..Face mevzusunu kafanıza takmayın derım bır sohbet gerceklesmedıyse.ama dıger mevzularda haklısınız ınsAllah hallolur.
Ayrıca esınızle ayrı sehırlerde bulunma durumunuz ne kadar surecek

eşim benim yanıma geliyormuş şaka yapmış bana mutlu oldum.çok da kızmıştım.off o kadınla aynı okulda olmasını istemıyorum.bu kıskanç yapımdan kurtulamıyorum doktora gıdın demeyın doktora gttım ama yok olmuyorrr

bu konuyu çok takıyorum eşimin askerdeyken o kadını aratıp profiline bakmasına tahammül edemıyorum sinirden çatlıycam ve kıskançlıktan

eşim benim yanıma geliyormuş şaka yapmış bana mutlu oldum.çok da kızmıştım.off o kadınla aynı okulda olmasını istemıyorum.bu kıskanç yapımdan kurtulamıyorum doktora gıdın demeyın doktora gttım ama yok olmuyorrr

Tamam işte bak geliyormuş :)

Çok üstüne gitme biraz frenle kendini :)

Bir daha da böyle eften püften şeyler için boşanacagım kelimesini agzına pelesenk etme :)

geliyor ama cuma gidecek ve o kadınla aynı okulda olacak 4-5 ay ben bunun stresıyle ne yapacağım bilmiyorum.ve biz bu kadın yüzünden eşimle 1 yıl boyunca kavga ettik ve gıtmış askerde onun profiline bakmış hoşlanıyor mu acaba ondan

Profile bakılmasının nesini kıskandınız anlamadım ki? İnsan iş arkadaşı olacak/olabilecek kişinin fb sayfasına bakar, ben baktım şahsen; belki soru soracaktır okulla/şehirle ilgili... Okullarda neler olduğunu zannediyorsunuz, ayıptır bile. Eşiniz öğretmen olmuş, insanlar ona yetiştirsin diye canlarını, çocuklarını emanet ediyorlar; siz ne derdindesiniz, ne düşüncedesiniz... Eşinizin ciddi böyle vukuatları yoksa, bence bu düşünceler eşinizi, sizi, eşinizin mesleğini aşağılayan düşünceler. Böyle hayat geçmez, artık evlenmişsiniz, ne profili, ortaokul çocukları gibi...

Kıyamaaamm:)
Cok tatlısınız ve de asıksınız.
Ama ask bıryere kadar kavgalarınız hep 3.sahıslar yuzunden oluyorsa bu kotu.
Cok ama cok afedersınız hanı denır ya esegın aklına karpuz kabugu dusurmek ıste sız hep 3.sahısları bayanları tartısma malzemesı yaparsanız esınızın aklına sokmus olursunuz.
O bayan sadece ıs arkadası yanı mesaı saatları harıcınde yok olan bırı sızce bu durumda kıskanılır mı?
Faceden kısı aratma konusunda gercekten musterıh olun bakın ben kendımden ornek verdım kımlerı aratmıyorum kı ah ahh su merakın gozu kor olsun:>
sımdı hıc bunları takmayın kafanıza esınız gelıyor tadını cıkartın bu mutlulugun:)

Bencede bosanma kelimesi cok agir olmus, bence tartisacak icin bile bir mevzu yok ortada. Ayrica sizin yaniniza gelmek istememesi, annesigilde daha huzurlu olmasindan kaynaklanabilir. Kacan kovalanir, bence siz biraz tavir yapin, ne bileyim hemen telefona cikmayin o arayinca, israr etmeyin illede size gelsin diye "Sen bilirsin...istersen gel, sevinirim, nasil istersen" gibi bir tavir takinin. Hem moraliniz bozuk, hem o bunun farkinda, hemde cagiriyorsunuz iste gelmek istemiyor.

Diger kadinada gelince, adamin icinde varsa yeni okulda baska bir bayanlada olur, daha önce faceden ister görsün ister görmesin, daha önce ister tanisin, ister tanimasin. Bu yüzden israrci olmayin, okulda bir calismaya baslasin, sonra kuskulanacak hareketleri olunca tartisirsin bu konuyu, insallah olmaz. Sonucta adamin yapabilecegi pek birseyde yok, torpilde olmadigina göre simdilik eli kolu bagli, üstüne fazla gitmeyin, erkekler böyle konularda cabuk sIkIlIr ve sinirlenir, degmez.

bir ara fbtan kimleri kimleri arattım merak ediyo insan her arattgımdan hoşlanacak olsam ne olurdu acaba..
hala gözüm eşimden başkasını görmüyo görmezde..
bu konuyu bence takma senin arattıgın kimse olmadımı?

Duru Hanım, kıskançlığınız max. seviyeye ulaşmış. Bunun için boşanmayı düşündüğünüze inanamıyorum..
Bu halleriniz manik depresif şekle geçerse başınıza daha çok bela açabilirsiniz.

Nacizane tavsiyem bir an önce tedavi olmanız, eşinizi kaybetmeyi istemezsiniz sanırım.

Ayrıca arkadaşının profiline bakması sizi aldatacağı ya da kadına ilgi duyduğu anlamına gelmez ki.. Ben de birçok liseden, işyerimden arkadaşımın profilini bakıyorum "Neler yapmışlar, neler etmişler" diye. Bunu herkes de yapıyor.

Olayları büyütmeyin lütfen. Sakinleşin..

geliyor ama cuma gidecek ve o kadınla aynı okulda olacak 4-5 ay ben bunun stresıyle ne yapacağım bilmiyorum.ve biz bu kadın yüzünden eşimle 1 yıl boyunca kavga ettik ve gıtmış askerde onun profiline bakmış hoşlanıyor mu acaba ondan

adamın aklında yoksa da zorla sokacaksın aklına arkadaşım..Sakin ol..Aklından çıkaramasan bile ona belli etme..Aklına şeytanı sokma..Sen Rahat ol yanına da geliyormuş..Şükret..

ne bosanması canım ya..ohoooo bosanmak kelımesı bukadar cabukmu söylenır oldu..eşiniz dövüyormu sövüyormu içiyormu aldatıyormu..kıskanclıgınızı bastırın kendınıze güvenmeyı ögrenın ve huzur içinde yasayın..hepimiz bakıyoruz profıllere bu aldatmak degılkı ortk arkadası vardır görmustur bakmıstır ne var bunda allah askına.lütfen mantıklı düşünün ayrı oldugunuz için özlem olusuyor ve tripler kaprisler artıyor ufak problemler büyütülüyor kavgaya sebeb aranıyor..benımde esım askerdı cok tartıstık uyduruk şeylerden ama yıprandıkta..tavsiyem kendınıze cekı düzen verın..kimse nazınızı kaprisinizi çekmez..suan öylesıne dilinize doladıgınız bu bosanma kelımesı gercek olur ve sonradan cok pişman olursunz..

brawoooo sana...çok güzel özetlemişsin...bende tam bunları dicektim....boşanmak kelimesi ne kadar kolay çıkıyo insanların ağzından...

sen erkeklerin profillerine baksan eşin ne derdi eğer kızıp bağırıracak biriyse boşanmakta haklısın çifte standartla evlilik geçmez. illa dövmek aldatmak gerekmez böyle diye diye erkekler kendilerini bir halt sanmaya başladı zaten.

hata ben de çok yüz verdim şuan cezasını da ben çekiyorum.TEK ÖĞRENDİĞİM ŞEY KİMSEYE HADDİNDEN FAZLA DEĞER VERMEYECEKSİN.

Back
X