- Konu Sahibi mor_salkim
ya kızlar var mı böyle bişey inanın şu an sinirden ellerim titriyor yaa yazamıyorum yanlış yazarsam kusura bakmayın ama çok sinirliyim yaa durrum şuu nişanlımın kardeşinin sevgilisdi vardı ve bu kızla tanısıtık biz aramız iyiydi yani sadece aynı yerde bulunduğumuz zaman iyiyiz baska zamanarda beni ne arıyor ne soruyor ben mesaj atarsam ööle cevap veriyor. bende bazı durumalr ve bu durumdan dolayı nişanlımla tartıştım hep ben arıyorum die oda mırın kırın etti ailesini kardeşini falan tuttu beni kıskanıyorum durumuna geitrdi sonra öğrendimki yılnasında ilesi benmki askerde daha o zaman yılbasında bunu istemeye gitmişler benimkinin daha yeni haberi oldu benmde şimdi haberim oldu bende kızdım bana niye söylermediler die oda ben bişey demedim sana ne oluyor gibidinden laf etti bende ii zaten seni bi taraflarına taktıkları yok daha tepki vermemeye devam et dedim oda bişeyler dedi yaaa nasıld eli oldum anlatamam yaa ben onu kıskanıyormuşum töbe billah kıskanıyorsam yaa kıskançlıkla işim olmaxz yaaaaa bende dedim şimdi benim yanımda olmayan ilerde hiç olmaz madem seni boguyorum azad etttim seni dedim yaa çıldıracagım yaa sizcede bunu bilmem hakkım deilmi ayrıca abisi olmadan aceleside yokken bu isteme mevzusu nedir yani abisi sonucta yaa kacmıyor yaa kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso