şu anda sinirden sanırım deliriyorum

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
ya kızlar var mı böyle bişey inanın şu an sinirden ellerim titriyor yaa yazamıyorum yanlış yazarsam kusura bakmayın ama çok sinirliyim yaa durrum şuu nişanlımın kardeşinin sevgilisdi vardı ve bu kızla tanısıtık biz aramız iyiydi yani sadece aynı yerde bulunduğumuz zaman iyiyiz baska zamanarda beni ne arıyor ne soruyor ben mesaj atarsam ööle cevap veriyor. bende bazı durumalr ve bu durumdan dolayı nişanlımla tartıştım hep ben arıyorum die oda mırın kırın etti ailesini kardeşini falan tuttu beni kıskanıyorum durumuna geitrdi sonra öğrendimki yılnasında ilesi benmki askerde daha o zaman yılbasında bunu istemeye gitmişler benimkinin daha yeni haberi oldu benmde şimdi haberim oldu bende kızdım bana niye söylermediler die oda ben bişey demedim sana ne oluyor gibidinden laf etti bende ii zaten seni bi taraflarına taktıkları yok daha tepki vermemeye devam et dedim oda bişeyler dedi yaaa nasıld eli oldum anlatamam yaa ben onu kıskanıyormuşum töbe billah kıskanıyorsam yaa kıskançlıkla işim olmaxz yaaaaa bende dedim şimdi benim yanımda olmayan ilerde hiç olmaz madem seni boguyorum azad etttim seni dedim yaa çıldıracagım yaa sizcede bunu bilmem hakkım deilmi ayrıca abisi olmadan aceleside yokken bu isteme mevzusu nedir yani abisi sonucta yaa kacmıyor yaa kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

nisanlının kardesine kız istemeye gidiyorlar sana haber vermiyorlar sen buna kızdın nisanlında kıskanıyorsun sana ne oluyor falan dedi olay bu dimi dogru anladım

evt kısmen öyle nişanlımında yeni haberi oluoyr istediklerinden askredeydi 1 2 haftası kalmıştı yılbasında terhis olmasına benimde yeni haberim oluoyr böyle önemli bir meseleden benim niye şimdi haberim oluyor ayrıca öz kardeşinin bile yeni haberi oluoy yaaa

ya canım kardesinin bile istemeye gittiklerinden yeni haberi oluyorsa sana haber vermemeleri tuhaf gelmedi bana demekki ince dusunen insanlar degil..bence sinirlenme hic

Benim eşim bile kardeşinin evleneceğini, kız istemeye gideceği gün öğrendi. Yani şimdi nişanlısınız diye size söylemek zorunda değiller. Evli olsanız o evin gelini olsanız tamam da, nişanlınızın erkek kardeşine kız istenirken neden size söylesinler anlamış değilim. Bunu neden dert ettiniz bunu hiç anlamadım.
Nişanlınızın annesi ve babası gitmişler istemişler ki doğru olanda budur. Bence boşuna sinirlenmiş ve nişanlınızı da boşuna üzmüşsünüz.

Canim sen neden karisiyorsun ki? Abisi olmadan isteme mevzusu nedir demissinde, bunu nisanlinin ailesi düsünüp tasinmistir yani.
Kiz sana mesaj atmiyorsa, aramiyorsa, sende onu o kadar sIk arama.
Belkide görüsmek istemiyor?
Herkes bizle görüsmek zorunda degil ama demi.
Bence sen bos yere nisanlinla arani bozuyorsun.
Karisma, yazma, sorma, ilgilenme. Madem o aramiyor sende arama, nisanlinla niye tartisiyon bacim.

normalde herşeyden haberdarsan bunu söylemedilerse tamam bi şekilde bozulmuş olabilirsin ama şuan evli değilsin bu kadar deert etme bence ayrıca nişanlın askerden gelmeden olduysa bırak sen niye üzülüyorsun onlar düşünsün

genelede bana herşeyi söylerler ve aile içi çok baglılardır benden gectim nişanllıma nie sölemiolar yaa abisi onun o yaa

Abisinin bile haberi olmamışken kız istemeye sizi niye götürsünler ki, bu kadar aşırı tepki verirseniz nişanlınız da kıskandığınızı ima eder tabi, bence de bu kadar kızılacak bir mevzu değil, hem siz daha nişanlısınız, o kız da kaynınızla daha yeni sözlenmiş, hemen neden bu kadar samimiyet bekliyorsunuz, böyle yaparsanız burada bahsedilen her şeye karışan müdahale eden eltilerden olursunuz, bu kadar ön plana atmayın kendinizi, sakin olun nişanlınızla boşuna aranızı açmışsınız

ya ayrıca çok krıldım yaa hayr benm kzıdıgım ben nişanlıma sana nie haber vermiolar dediğimde vs. dediğimde benm kıskanclık etttiğimi vs. dedi ne alakası var yaa şu anda haklı oldugum durumda benm arkamda deilse ilerde arkamda olurmu sizce kıslar

genelede bana herşeyi söylerler ve aile içi çok baglılardır benden gectim nişanllıma nie sölemiolar yaa abisi onun o yaa

Abisi senin kadar dert etmemiş ama. Benim anlamadığım neden bu kadar sinirlendin ki. Hem boşuna sinirleniyorsun hem de nişanlını boşuna üzüyorsun.

Abisinin bile haberi olmamışken kız istemeye sizi niye götürsünler ki, bu kadar aşırı tepki verirseniz nişanlınız da kıskandığınızı ima eder tabi, bence de bu kadar kızılacak bir mevzu değil, hem siz daha nişanlısınız, o kız da kaynınızla daha yeni sözlenmiş, hemen neden bu kadar samimiyet bekliyorsunuz, böyle yaparsanız burada bahsedilen her şeye karışan müdahale eden eltilerden olursunuz, bu kadar ön plana atmayın kendinizi, sakin olun nişanlınızla boşuna aranızı açmışsınız

ben herşeye karışmıorum hatta babane onların işindenben onların bişeyine karısmam böyle bir durumda bana haber vewrmeleri gerekir die dşünüorum ben çünkü aramız baya iyidir yaa ben zaten samaimiyet beklemiorum hatta gereken samimiyeti ben gösteriorum ama ondan göremiorum fakat bıunu nişanlımın ailesi bilmio karsılıklı birbirimizi arayıp soruyoruz sanıyorlar

hayır bu mevzuyu bugun az önce öğrendim daha onlarla konuşma firsatım olmadı ama konusursam direk derim haıyrlı olsun istemişsiniz hiç haberim olmadı.... derim

ya ayrıca çok krıldım yaa hayr benm kzıdıgım ben nişanlıma sana nie haber vermiolar dediğimde vs. dediğimde benm kıskanclık etttiğimi vs. dedi ne alakası var yaa şu anda haklı oldugum durumda benm arkamda deilse ilerde arkamda olurmu sizce kıslar

Çocuk zaten askerde, belki kendisine haber verilmedi diye bozuldu bile. Senin onu sakinleştirmen gerekirken tutup yangına körükle gitmiştir. Tabiki sana tepki olarak nişanlında bu sözleri sarfetmiştir.

bencede tuhaf bir durum söyleseler ne olacakki var iste ilginc insanlar dünyada sende bir sekilde yabancisi degilsin o ailenin, nisanlanarak 1 adim atmissin o aileye.gizlemelerinde kendilerine göre bir sebep vardir mutlaka sende kayinvlidene sorsaydin niye böyle yaptiniz diye?

Abisi senin kadar dert etmemiş ama. Benim anlamadığım neden bu kadar sinirlendin ki. Hem boşuna sinirleniyorsun hem de nişanlını boşuna üzüyorsun.

hayr bak anlamıosun benim nişanlım o ya ailesinde söz hakkı olmalı değilmi ama bi saygınlığı olmalı onu takmayanlar beni takarmı yaa ki takmaadıalr da zaten

canım senin bu durumunu kayınvalideme çok benzettim hep samimiyet gösterir gösterir gösterir karşısındakinide ister ki onun gibi olsun olmayıncada ufak büyük farketmez üzülp dert edinir bu kadar dert etme boşver gitsin bu durmu nişanlınla aranı bozmana değmez

Çocuk zaten askerde, belki kendisine haber verilmedi diye bozuldu bile. Senin onu sakinleştirmen gerekirken tutup yangına körükle gitmiştir. Tabiki sana tepki olarak nişanlında bu sözleri sarfetmiştir.

aksine o ben tepki vermedim bu kadar dedi. bende ona sasırdım ya işte askerde böyle bişeye izin vermem ben gelmeden olmaz diyen adam simdi bi anda cark etti ailesini tarafında oldu beni ortada koydu öyle

Bazı insanlar akrabalık ilişkileri bile olsa fazla samimiyetten,içli dışlı olmaktan çok hoşlanmazlar.Sen haklı olarak bir incelik hoşluk beklemişsin.Nişanlının kardeşinin sevgilisi ya da kayınvaliden arasın bilgilendirsin belkide senide davet etsin diye beklemişsin ama olmamış.Ne kadardır nişanlısın ve daha önceki ilişkileriniz nasıldı bilmiyorum ama bence bu konulara fazla takılma.önemli olan senin nişanlınla olan ilişkin.kardeşiymiş,onun sevgilisiymiş,annesiymiş bunlar inan formalite.mutlaka ki onun ailesi önemli ama daha da önemlisi geleceğiniz için ondan her konuda emin olman.Bırak aramasınlar,sende arama,çağırmasınlar gitme.Annesini ararsın çok içinden geliyorsa yeter.Hiç bir zaman fazlasını yapma ve bekleme.Bu konularında nişanlınla aranda problem oluşturmasına izin verme.

hayr bak anlamıosun benim nişanlım o ya ailesinde söz hakkı olmalı değilmi ama bi saygınlığı olmalı onu takmayanlar beni takarmı yaa ki takmaadıalr da zaten

İyi de sen böyle nişanlınla tartışarak mı ailesinin içinde sözünün geçmesini sağlayacaksın, nişanlın o evde senin istediin gibi sayılmıyorsa sen buna nasıl etki edebilirsin ki...

Kusura bakma ama ben hala bu olaya bu kadar tepki vermeni ve bu konuda nişanlının üzerine gitmeni anlayamıyorum, ayrıca bırak takmasınlar sizi daha iyi en ufak bir şeyde abisi yengesi diye hep sizi öne sürseler hep sizden bir şeyler bekleseler daha mı iyi

Back
X