- Konu Sahibi mor_salkim
bakın kıslar haklısınız bazı konularda ama ben asla benimle zorla samimiyet kursun derdinde değilim ama şöyle bir durum var ben bu kadar çaba harcarken onunla samimiyet kurmaya, kayınvaldem sürekli aranın iyi olması lazım anlaşmak lazım deyip duruyor bana alttan alttan ama bilmioki hep arayan benim onun bi kere bile aramadığını, yok zaten bundan sonra hayatta aramam zorla samimiyet olmaz ben insanlık gösterdim sadece başka hiç bişey dewğil bundan da asla gocunmam bu benim aldıüım terbiyenin ürünüdür.
haa geleyim şu bana söyleyip söylememe meselsine ben onları çok iyi tanıyorum çocukluğumdan beri ve benim derdim en başa oturmak asla deil öyle bir niyetim niye olsun aksine fazla karışmamaya çalışırım ama benim gücüme giden nokta şu oldu benden geçtim abisinin bile çok sonradan haberi oluyor bu bizim için önemli bir olaydır isteme aileyi ilgilendiren bişeydir ve bende aileden sayılırım artık, sizin oralarda bu çok önmli olmayabiir bu durumlar ama bizim için önemlidir böyle şeyler kültür meselesi yetiştirliş taarzı yaşam tarzıdır bu bu yüzden ben ayıp ettiklerini düşünüyorum. tamam haklı olduğunuz noktalar var yok değil ama asla kıskançlık gibi sözleri kabul etmem beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz ve benim karakteirm hakkkında yorum yapma hakkını bulmuyruom sizde ben sadece durumu anlattım sizden fikir istedim sağolun çok güzel şeyler söylemişsiniz telkin etmişsiniz hepsini dikkatlice okudum ders çıkardım ama karakterim hakkında yazılanları kabul etmiyorum etmem de ben sizden fikir istedim beni yargılayın demedim kıslarr haa yinede okuyup yorum yapmışsınız sağolun.
neyse ki halletik meseleyi sorun kalmadı ama ben şimdiden bazı şeylerde tepki vermezsem tepeme çıkarlar bu da bundan kaynaklanıyor yoksa bende merakli deilim nişanlımla kavga etmeye durup dururken mesele bulmaya ben kavga edecek yerde aranmıyorum aksine kavgayı hiç sevmeyen biriyimdir ama benim istenme vs. gibi durumlarımdan onun herşeyden haberi vardı ve o kardeşinin sevgilisiydi o zamanlar herşeyden haberi vardı haberi oluyordu ama ben nişanlıyken!!! bundan haberim olmuyor sizcede ayıp değilmi hala ben mi suçluyum acaba merak ediyorum??
ben de sinirlenirdim.. nişanlıda olsanız, şuan o aileden sayılırısınız..amaçları neymiş merak ettim açıkçası..
ama nişanlına çıkışmanı hoş bulmadım.. neden mi? nişanlın sana önemli değil derken, bence utancından öyle demiştir.. adamcağız senle bir olup " vay bana da söylemediler" felan demeyi gururuna yedirememiştir.. ama üzülmüştür diye düşünüyorum..
aksine sen teselli edecektin.. boşver, vardır bir sebebi gibi..