şu anda test yapsam çıkarmı?

hormonlar dengeyi bozduğu için geçede biliyor erkende olabiliyorsun ...ben mesela geçen adet oldum 1 hafta sonra tekrar oldum korktum dengeyi tamamen etkiliyo sesimizi dur rabbim bizi bu çileden kurtar inan etlerim acıyo artık...

Canım senin yaş kaç sorun ne ve ilk çocuk mu olucak inşallahhhhhh

Of ya :(( aynen ben de artık vücudumu dinlemekten her ay hem hamilelik hem adet belirtileri yaşamaktan yoruldum kafanı rahat tut diiyor duruyor insanlar sanki biz istemiyor muyuz kafamızı rahatlatmak ama elde değil bunu anlamıyorlar ve sanki yaraya tuz basıyorlar sürekli okulda yeni bir hamilemiz var şimdi gündem o hep :(( çok üzülüyorum ama dua etmekten başka birşey de gelmiyor elden hep yalvarıyorum Mevlam duysun inşallah sesimizi bu güzel aylarda bi adet olsam yeni tedaviye başlicam inşallah zaman geçiyor olmuyorum adet hiç kırmızılar gelsin diye dua edeceğimi düşünmezdim dengemiz şaştı resmen kardeşim :((

bak ben mesela adet düzensizliğim var ilaç içersem adet oluyorum içmezsem belki 5 ay belki 10 ay menopoza girio gibi oluyorum yıllardır adet olduğumdan beri farlutal kullanıyorum ondan al söktürsün çok bişey değil sağlığın için iyi olur ben sabah akşam içiyorum 5 gün sonra oluyorum...dene bi sıkıntı olmaz doktorada sorsan vercektir...

bak ben mesela adet düzensizliğim var ilaç içersem adet oluyorum içmezsem belki 5 ay belki 10 ay menopoza girio gibi oluyorum yıllardır adet olduğumdan beri farlutal kullanıyorum ondan al söktürsün çok bişey değil sağlığın için iyi olur ben sabah akşam içiyorum 5 gün sonra oluyorum...dene bi sıkıntı olmaz doktorada sorsan vercektir...

Canım çok şükür bugün oldum iğnenin 22. Gününde :/ yarın doktora gidicem değiştim doktorumu artık direkt tüp bebek uzmanına gidicem bakaım hayırlısı iyi bir doktoröuş Rabbim vesile kılsın inşallah

yaş 28 ilk çocuk olacak tutarsa inş...

Ben gibisin sen de ben de 29 benim de ilk olucak bir de burada yaşı 20 küsür olan biriyle konuşmuştum nasıl üzülüyor istiyor falan ben de çok üzülmüştüm inşallah hemen olur hepimizin falan filan bi öğrendim sonradan 7 yaşında bi çocuğu varmış ikinciye böyle yapıyor birkaç ay sonra da hamile kaldı biz deli gibi bi taneye uğraşıyorken sinir olmuştum :(

Ben gibisin sen de ben de 29 benim de ilk olucak bir de burada yaşı 20 küsür olan biriyle konuşmuştum nasıl üzülüyor istiyor falan ben de çok üzülmüştüm inşallah hemen olur hepimizin falan filan bi öğrendim sonradan 7 yaşında bi çocuğu varmış ikinciye böyle yapıyor birkaç ay sonra da hamile kaldı biz deli gibi bi taneye uğraşıyorken sinir olmuştum :([/QUOT

kimseye demedim daha dün idrar testi yaptım ikinci çicgi çok açık çıktı acaba hormonlardanmı die düşünmüo değilim biraz önce test verdim 1 saate çıkar yazarım burdan:)inş güzel olur...

İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyorz.ama kendini herseye hazirla tutmasa bile durmak yok calismaya devam :)

İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyorz.ama kendini herseye hazirla tutmasa bile durmak yok calismaya devam :)

canım hayırlısı geçnki tutmamıştı bu inş tutar daha çok sakınıyorum hayırlısını versin aradım biraz önce sonuç çıktımı die çıkmadı dediler yarım saat sonra:):52:

canım hayırlısı geçnki tutmamıştı bu inş tutar daha çok sakınıyorum hayırlısını versin aradım biraz önce sonuç çıktımı die çıkmadı dediler yarım saat sonra:):52:

Hadi bakalm heyecnla bekliyorm.bakarsn bebegin dogmadan anneler gunu hediyeni vermstr...

3 saatte çıkıyo dedi normalde devletler 1 saatte verio bide özele para verion bekle dur...

hayırlı sonuçlarını alırsın inşallah canım benim.
silik çizgi çıktı demişsin hormon ilacı almadıysan vardır inşallahhhhh :nazar:
hadi 1 ay arayla doğururuz inşallah :)

hayırlı sonuçlarını alırsın inşallah canım benim.
silik çizgi çıktı demişsin hormon ilacı almadıysan vardır inşallahhhhh :nazar:
hadi 1 ay arayla doğururuz inşallah :)

hormon vardı canım 12 gün idrarda normalde çıkmyordu bunda çıktı

kızlarrrr 41,21 kesinmikii inş beni bırakmaz rabbim bana bağışlar sanki düşük gibi geldi...buğun 12. günü...

kızlarrrr 41,21 kesinmikii inş beni bırakmaz rabbim bana bağışlar sanki düşük gibi geldi...buğun 12. günü...

Sanırım aşılama sonucunuz bu...
Tüp bebek olsa düşük muallakta bir değer denebilirdi ama aşılama için iyi bir değer..Asıl test gününüz 14.gün yani daha 2 gün var gerçek değerinizi öğrenmemize.
2 gün sonrada mutlaka kan testi yaptırın.
Tebrik ederim:16:

Back
X