ne demek canım benim bizim yaşadıklarımızı yaşayamayan anlayamaz anlamalarınıda bekleme zaten biz onlardan farklıyız . bende çok stresli bi işte çalışıyorum müşterilerle uğraşıyoprum türktelekom müdürlüğünde çalışıyorum ve anlatamam sana neler yşadığımı ama sonucu öğrendkten sonra hatta transfer olduktan sonra hayata bakış açım değişti resmen benimde eşiminde eşim bi başka bakar bi başka sever oldu inşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz cnım .

eşin yanında olsun destekçin olsun geresi mühim değil hiç onları kafana takıpta yıpratma kendini üzülme. unutma sonunda ominicik meleğei kucağına aldığında bunca şeye değer olduğunu göreceksin annelik çok kutsal bişey inşallah herkes bu duyguyu yaşar.[/QUO
Amin inşallah Rabbim Ol dedikten sonra... ben de Levent'te özel bir şirkette genel muhasebe ve finansa bakıyorum yer olarak ağaçların arasında sakin bi yer o yüzden rahatım açıkçası senin işin gerçekten çok zor müşterilere laf anlatmak oldukça stresli Allah yardımcın olsun bilmiyorum ama en yakınlarım sevdiklerim sanki duyarsız kaldı gibi geliyor bilmiyorum tabii belki sorup bunaltmak istemiyorlar ama hassas bir süreç ilgiye ihtiyaç duyuyorsun hayırlısı Allah yardımcımız olsun eğer olursa hamile kalırsam yazıcam sana :) adını bilmiyorum ama bana moral olduğun için teşekkür ederim Allah hep senin ve bebeğinin yanında olsun inşallah