şu andaki hayalim......

psişik güçlerim olsa sevgilimin rüyasına girsem
sonra ben gece rüyana gelmiştim hatırladın mı desem
şaşırtsam onu

sonra onun yanına ışınlansam evdekiler anlamadan geri eve gelsem

Ben onu hep hayal ediyorum genelde kavga ettğimiz zamanlar, ışınlansam.. beni görünce direk unutur kavgayı falan, sarılır tontişimm

hep aynı hayal sen ben biz..ilk başlarda o güzel telaş sonra evimizde ikimiz başbaşayız mutluyuz sonra bebeklerimiz...
mutlu sımsıcak ama SENİN olduğun bi yuva içinde SENİNLE yaşlanılacak bi dünyaa

salaklık edip kestiğim aptal kahküllerimin bir an önce uzamasını hayal ediyorum şu an

allahtan fazla kesmemiştim.1 aya uzarlar sanırım.:26:

6 gün sonra kan testinde pozitif görmek bebişimin benimle oldugunu öğrenmek . Hayal ve umut fakirin ekmeği...........

sadece onun yanında olsam. ve böyle fena şekilde yağmur göğsüne yatıp izlesemm

istediğim bankada işe başladığımın ve şuan çok yoğun çalıştığımın hayalini kuruyordum..
kim bilir belki bi gün gerçek olur

işleri yoluna koyunca bebek sahibi olmak istiyorum
Allahın izniyle en kısa zamanda yokluğunu aratmasın Rabbim amin.

Kafamdaki belirsizliklerin çözüldüğü, tamamen içime sinen bir şekilde döşediğim evime taşınmışım (inşallah)....
Kızımın odası da tam istediğimiz gibi, anne kız çatışıyoruz da
Bir iki ay sonra da karnımdaki bebişim, sağlıklı ve hayırlı bir evlat inşallah..
Eşimle de huzurumuzun devamı...
Aaaaah ah....

şu an ki hayalim, aşkımla hayalimdeki gibi dekor edilmiş güzel bi evde huzurlu mutlu olmak, bide iyi bi iş iyi bi maaş..

Kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorum bayagıdır bunun hayalini kuruyorum nisan ayı bitmek üzere hala hava ısınmadı of :2: Bir de İstanbul da olmayı düşlüyorum Eminönü'nde ki kalabalığı balık ekmek yiyen insanları vapurları kapalı çarşıyı sonra Bakırköy sahili Topkapı surlarını herşeyi çok özledim

şu andaki hayalim yarın uyandığımda banka hesabıma bakayım, o beklediğim ödeme yatmış olsun
sevgilim de çok güzel bi mesaj yazmış olsun bana.. yani güne güzel uyanayım..

Sevgilimle 8 senenin sonunda artık evleniyoruz,sıcacık bir yuvamız oluyor. Beraber sarılarak uyuyoruz,televizyon seyrediyoruz,yemek yapıyoruz..
Fazla mı uçtum ne

bir tek O olsun bana bir şey olmaaaaazzz

Şu anda ki hayalim; pis boğazlığa bir son verip tekrar diyete devam etmek ve şu göbekten kurtulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…