Su anki en iyi GSM tarifesi

Cudana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
5.595
88
0
İstanbul
Merhaba arkadaslar.

Tarifemin suresi doldu.
Degistirmek istiyorum.
Operator farketmez,
numara da tasiyabilirim...
Biraz inceledim kayda deger bir sey de goremedim acikcasi ...
Sizce su anki en iyi tarife hangisi?
Kullandiginiz veya onerebileceginiz bir tarife var mi?

Not: Internet paketli olmasi onemli

Tesekkurler...

avea seç tarifesi var 40 tl.herşey dahil bak istersen

1 yıl önce avea yıkılan pakete geçmiştim.

500 dakika + 1000 sms + 1 gb internet. 19 tl.

hala varsa süper bir paket

Bimcell :) Aveanin alt yapısını kullaniyor. Sadece 1 gb internet 14.5 lira, üçlü paket 500 dk 1000 sms 500 mb internet 19 lira :)

40 tl .çok para değmez bence

Bimcell :) Aveanin alt yapısını kullaniyor. Sadece 1 gb internet 14.5 lira, üçlü paket 500 dk 1000 sms 500 mb internet 19 lira :)

arkadaş avea kullandığı için geçiş yapamıyor yaparsa da bir hat parası ödüyor bende geçmeyi düşünüyorum ama çekme sorunu olurmu diye endişeliyim

bimcell ii bencede çekme problemi falan yok zaten aveanın alt yapısı ben ayda 10 tl ye 250 dk yapıorum bana yetio

bimcell yeni hat 250 mb ne kadar?

Avea bin dakika her yöne bin dakika sabit hatlara toplam îki bin dk 40 tl kullanıyorum internet evimde sınırsız ev hanımı olduğumdan dışarda net kullanmıyorum

Merhaba arkadaşlar.
Önerileriniz için teşekkürler.

Müşteri hizmetlerini arayıp biraz da tehditle de olsa
tarifemi 1 yıl daha uzattım

Sadece internet kullanmak icin hangi hatti önerirsiniz ?

Üc haftalik lazimda tatil amacli yani

Ben avea faturasuz hat kullanıyorum.
Yıkılan paket alıyorum, 500 dk her yöne, 1000 sms her yöne, 1gb internet 23 TL. Dakikalar pek yetmiyor ama 23 liraya bulabileceğim en kapsamlı tarife buydu.

canım gerçi sorununu çözmüşsün ama ben yinede yazmk istedm. bende avea kullancısıyım. 3 ay önce aldm hattımı ama aldgıma alacağıma pişman oldm. iş yernde çekmiyor. arkadslarım bana ulaşamamaktan şikayetçi. bana da en sonunda gldm. c.tesi günü vodafonea geçmeye karar verdm. yeni bir kampanya yapmışlarr. 500dk + 5000 sms+ 1 gb 30 lira. şuan aveanın 500 dk+ 1000 sms ve 1 gb pketini 23 lira olan paketi kullanıyorum yeni geçeceğim tarfede daha fazla para ödücem ama en azından çekme sorunu yaşamıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…