Şu arabaları yavaş sürün süremiyorsanız sürmeyin!

Bende gördü gecen ezmisler yazik o canlara ya valla üzülüyorum yani neden bu kadar hız yapıyorlar anlamıyorum

Hava kotu diye bizim sitenin kedileri bu ara hep otoparkta oluyor. Her sabah once kaputa vuruyorum. Etrafimi kolacan ediyorum. Sonra bir iki korna caliyorum. Oyle hareket ediyorum. :KK43:

hızlı olmakla alakası yok bu işin yalnız. kediye köpeğe çarpmamak için kaza yapan zincirleme kazaya sebep olan çok insan var. çoğu yerde de hız sınırı var. çok küçükler ve görünmüyorlar. ben hiç ezmedim ama başıma gelse üzülürüm. bunun sebebi bence sokak hayvanlarının fazlalığı. gerekli sayıda kısırlaştırma yapılmaması. dünyanın hiç bir ülkesinde bizim kadar sokak hayvanı yok. hepsini seviyoruz ama sonları böyle oluyor çoğunun

Kimse bilerek ezmezki (bilerek yapanında Allah cezasını versin). Kediler arabanın kaputuna falan giriyor Allah korusun çarpmamak için kaza yapanlarda var. Belediyelerin el atması gerekiyor kısırlaştırmak için kazadan ölmeyen hastalıktan parazitten ölüyor.

başıma geldiğinden biliyorum maalesef olay sadece hızlı sürmek değil. bir köpekten can havliyle kaçan bir kedi bir anda tekerleğin altına girebiliyor maalesef. asıl sorun insan olarak diğer canlıların yaşam ortamlarını bozup adapte olamayacakları düzenler kurmamız düşünen tür olarak.

başıma geldiğinden biliyorum maalesef olay sadece hızlı sürmek değil. bir köpekten can havliyle kaçan bir kedi bir anda tekerleğin altına girebiliyor maalesef. asıl sorun insan olarak diğer canlıların yaşam ortamlarını bozup adapte olamayacakları düzenler kurmamız düşünen tür olarak.
Aynısı benim başıma geldi. Ara sokakta maks 40 ile gidiyordum. Baktım sağ tarafta köpekler var birden koşmaya başladılar. Ben arabamın peşine düştüler zannettim ki kedi varmış. :( Şükür ki bir şey olmadı kediciğe ama oluyor yani.

Şuan ağlayacağım bu nedir yaa sokakta bir kediyi kenara çekmişler ölmüş süremiyorsanız sürmeyin o bir can ya yavruları vardıysa buralarda gezen bir kedi seviyordum ben onu dişiydi hızı kes be insanoğlu yeter artık
Malesef o durumun araç hızıyla veya ne kadar profesyonel araç kullanıldığıyla bir alakası yok. Kediler arabaların altına kendini atıyor, akan trafikte aniden zank diye durmanın bir oluru yok. Yola atlıyorlar. Kışın soğukta kaputa girmiş oluyorlar vs. Kasten kediyi tutup üzerine araç sürmüyorsa bilinçli kedi ezme olmaz bu.
Araç kullanmıyorsunuz sanırım kullansanız bu yorumu yapmazdınız.

Onune inek ciktiginda carpmamak icin neredeyse refuje girecek biri olarak hayvana carpma konusunda buyuk konuşmak istemiyorum.

Ama otoban vs disinda carptigini fark ettigi halde umursamayip basıp gidenler var ki onlara cok sey diyesim var.

Kedinin bizim kameraların kadrajına girdiği noktaya baktım kediyi bir kadın monta sarılı bir şekilde köşeye getirip bırakıp gidiyor birkaç saat önce kedi kadının geldiği tarafa geçerken bi görüntüsü var sonra kadın akşamüstü kediyi monta sarılmış bir şekilde genelde çöp bırakılan bir noktaya kediyi montla bırakıyor montun içinde kedi olduğunu şöyle anlıyorum ertesi günü biri o montu kaldırıp bakıyor içinden kedi düşüyor

Malesef o durumun araç hızıyla veya ne kadar profesyonel araç kullanıldığıyla bir alakası yok. Kediler arabaların altına kendini atıyor, akan trafikte aniden zank diye durmanın bir oluru yok. Yola atlıyorlar. Kışın soğukta kaputa girmiş oluyorlar vs. Kasten kediyi tutup üzerine araç sürmüyorsa bilinçli kedi ezme olmaz bu.
Araç kullanmıyorsunuz sanırım kullansanız bu yorumu yapmazdınız.
Bu durumlardan bahsetmiyorum yaa elbette biliyoruz onları

Back
X