su.ay Burun Estetiği Ameliyatı

Kızlar merhaba,

Geçen yıl yazışmıştık ameliyat ve doktorlarla ilgili.
geçen sene 26 Mart ta fakültede Teoman Eskitaşcıoğlu isminde bir doktora ameliyat oldum. Yaşantım boyunca karşılaştığım en kaliteli en mükemmel doktordu :) bir yıl geçsin oyle bilgilendireyim dedim.
Benim ikinci ameliyatımdı ve ilk ameliyattan kalan kıkırdak parçalanmları burunda delik oluşumları gibi birçok sorun vardı. Saffet beye gitmiştim durumu anlattım hiç muayene dahi etmeden 2 bin liraya hallederim diyince içim atmadı kuşkulandım bende fakülteye gitiim
Ameliyat çok başarılı geçti ve burnum mü-kem-mel oldu.

şiddetle tavsiye ederim. sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.

Kızlar merhaba,

Geçen yıl yazışmıştık ameliyat ve doktorlarla ilgili.
geçen sene 26 Mart ta fakültede Teoman Eskitaşcıoğlu isminde bir doktora ameliyat oldum. Yaşantım boyunca karşılaştığım en kaliteli en mükemmel doktordu :) bir yıl geçsin oyle bilgilendireyim dedim.
Benim ikinci ameliyatımdı ve ilk ameliyattan kalan kıkırdak parçalanmları burunda delik oluşumları gibi birçok sorun vardı. Saffet beye gitmiştim durumu anlattım hiç muayene dahi etmeden 2 bin liraya hallederim diyince içim atmadı kuşkulandım bende fakülteye gitiim
Ameliyat çok başarılı geçti ve burnum mü-kem-mel oldu.

şiddetle tavsiye ederim. sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.

Mehtapcim gecmis olsun sonuc istedgn gbi sanirim resim gorebilirmym bende dsnuorm ama kime olacgm konusnda karar veremiyor teoman bey genellkle uc kisminu yuvarlk yapiodu bildgm kadaryla senin nasi oldu dogalmi dier skntilrda gecmstr umarm

Back
X