Şu basıma gelene bakın kızlar:(

WaitingForTheEnd

Aynada ki ben miyim,benim mi gümüş teller?
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.155
1.415
133
Merhabalar.. Onyedı haftalık hamıleyım. Gectıgımız Perşembe Dr.randevum vardı güle oynaya gıttım ve maalesef hevesım kursağımda kaldı ılk önce kasıktan ultrasonla baktı Dr.kızıma, gayet sağlıklı ve hıc bır problemı yoktu. Neyse Dr. ayrıntılı ultrasonla baktı, olcümlerını yaptı.. Hersey çok güzel, esım annem yanımda. Ayağa kalktım ve akıntının çok fazla olduğunu soyledım tahlıl yapması ıcın. Buna karşılık çatala yatmamı soyledı ve dedıgını yaptım. Ilk önce alet yerleştirip ışıkla baktı sonrasında ultrasonu soktu( ıste o an kanamam başladı adet olurmuşum gıbı.. Bısey olmaz deyıp eve yolladı eve geldım kanama durmuyor hemen başka bır hastaneye gıttık Dr.geldı bebegıme baktı ıyıydı çok şükür. O gece hastanede kaldım uyuşmazlık ıgnesı ve düşük onleyıcı ıgne yapıldı. Cıkıstada progestan verdı sabah aksam kullanıyorum. Sadece lavaboya kalkmak şartıyla ayaktayım, kanama kesıldı çok şükür. Çok korkuyorum bebegıme bısey olacak dıye ne olur dua edın benım ıcın...
 
çok geçmiş olsun umarım sorunsuz geçerir bugunleri bebeşine saglıkla kavuşursun. allah iyilik versin ikinizede. bol su içmeyi ihmal etme. bende bir kere hafif kanama geçirmiştim. serum takmışlardı. içerigi suymuş. genelde biyle durumlarda bol su içilmesi gerektigini topiklerde de okumuştum. içini ferah tutmaya çalış.
 

Çok teşekkür ederım ıyı dıleklerınız ıcın.
 
Ne sorumsuzluk ya yaptığına bakin hem yapıyor,hemde birsey olmaz deyip yolluyor.ben yerinde olsam o doktora bir daha gitmem.tabi senin bileceğin..çok geçmiş olsun,umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..
 

Gıdermıyım hıc.. Ustelık bunu yapan ıkı yıldır gıttıgım sureklı Dr.umdu. Bıde bana dıyor kı - neden panık yapıyorsun. Acıl olarak gıttıgım Dr.da çok kızdı nasıl müdahale edılmez dıye. Suda var bu benım üçüncü hamılelıgım dıger ıkısı dusukle sonuçlandı maalesef bunuda Dr ıhmalı yüzünden kaybedecektım. Insaallah bısey olmaz melegıme(
 
Ay inanmıyorum birde 3. Düşügunu yaptıracakmis az kalsın sana
Sanirim doktorun ben yanlış birsey yapmadım imajı vermek için müdahale etmemiş.e sürekli gittiğin için de başkasına gitmeyecegini düşünmüştür.
En iyisini yapiyorsun.sorumsuz adam eminim düşük yapsaydın da daha önceki dusuklerini bahane ederdi.
Kendine dikkat et insallah sağ salim alırsın çocuğunu kucağına
 
Çok teşekkürler canım. Diğer duşuklerle alakalı olarak esımde sperm kalitesizliği vardı ve ameliyat oldu. Ömrümden ömür gitti, ciğerım yandı En önemliside kan uyuşmazlığımız var, en basit kanamada uyuşmazlık iğnesi yapılması gerekıyormus aksı halde bebek ve anne rıske gırıyormus. Bunu bıldıgı halde ıgnemı dahı yapmadı.. Allah'ından bulsun( canımı canımdan koparacaktı.
 
Cok cok gecmisolsun . İnsallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Allah sorsun böyle Dr lardan, bunların hesabını. Nasıl bir rahatlık onlar icin .
Bol bol dinlenin, su cok tüketin.
Bizde de kan uyuşmazlığı vardı, ben de kanamalı hamilelik geçirdim. Hamilelik içerisinde bir kanamada iğne yapıldıktan sonra , doguma kadar bir daha uyuşmazlık iğnesine gerek kalmıyor.
Cok gecmisolsun tekrar
 
Bu arada mantar varmış ve kanamayı yaptıran dr. fıtıl vermıstı. Sızce koymalı mıyım tekrar bır kanama olur mu? Aksı halde koymazsam mantar bebeğe bı zarar verir mı? Koyu sarı akıntı oluyor bı zararı olur mu?
 

Yapılan uyuşmazlık iğnesinin bebeğime bı zararı olur mu? Perilous adlı arkadas konu acmış kan uyuşmazlığı iğnesi hakkında. O riskler benim bebegım içinde geçerli mı?
 

Böyle bir risk altındayken bence kullanma..belki zararı olmayacaktır ama sen yine de yapma.o ilacın baska şekli vardır belki istersen bir arastir..
 
Canım çok çok geçmiş olsun benim arkadaşım başına gelmişti böyle bir talihsizlik Allah versin haklarında gerekeni inşallah sağ salim alıcaksındır bebeğini kucağına canım.
 
Canım çok çok geçmiş olsun benim arkadaşım başına gelmişti böyle bir talihsizlik Allah versin haklarında gerekeni inşallah sağ salim alıcaksındır bebeğini kucağına canım.

Çok sağol ıyı dıleklerın için.. İnş.bısey olmaz bebegıme. Arkadasın alabıldı mı bebegını kucağına?cok korkuyorum, yatağa mahkum kaldım. Ona bısey olmasında razıyım ben herseye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…