6 haftalık hamıleyım ve kanamam var :( :(

Rabbim meleğinizi size bağışlasın inşallah.
ikinci gebeliğim ve iki hamileliğimdede kanamam fazlasıyla oldu.kızımda okadar fazla oldukı kese etrafı kan olduğu için doktor keseyi dahi zor görmüştü ve ben ozaman üç aylık hamileydim.çok şükür kızımı sağlıklı birşekilde kucağıma aldım ve suanda 4 yaşında.
Bu hamileliğimdede 6 haftalıkken başladı kanamam doktora gittim alttan bakmak zorunda kaldı keseyi zor gördü.galiba 1 ay yattım.şuan çok şükür iyi gidiyor hamileliğim.
üzmeyin kendinizi rabbim istedikten sonra olmayacak şey yoktur.bol bol dua edin.

4 yıllık evliyken kızıma hamile kalmıştım.inanın okadar korkuyoordum ki kızıma birşey olacak diye.hamileliğim boyunca hergün yatarken rabbim kızımı sana emanet ediyorum derdim.kızınızı rabbime emanet edin.
Ins sag salim dogmustur bebeginiz

hafsa_su hafsa_su Bende de 5. Hafta bi kanama hissettim sonra hemen doktora gittim baktı ki rahimde yoğun bir kanama alanı oluşmuş fakat bizde daha bebek gözükmediği için doktorum yatış vs vermedi düşerse de bişey olmaz gibi düşündü sanırım ilaç kullandım 7. Haftada tekrar gittim kalp atışını duyduk bebiş çok sağlıklı fakat kanamam hala devam ediyormuş doktorum ilaca devam et dedi 12. Haftaya kadar düşük tehliken devam ediyor diyip ilişki vs hepsini yasakladı

Anladim cok gecms olsn ins olumlu devam eder. Ben altinci haftadaym ve kanamam basladi.doktorum ilac vermedi takip etmemi soyledi.ins bisey olmaz...

Anladim cok gecms olsn ins olumlu devam eder. Ben altinci haftadaym ve kanamam basladi.doktorum ilac vermedi takip etmemi soyledi.ins bisey olmaz...
Kanaman az o zaman senin ondan vermemiş olabilir ilaç

Adet kanamasi gibi cok degil idrara ciktigmda geliyor baya. Iki gundur sinir oldum.bakalm ne olcak

Ins duzelir cnm hepimizinki. Azalma olursa haber ver.

Altı haftaya yakın hamileyim bayram gecesi kanamam oldu ve hala devam ediyor arada dursa da sildikce .. gece acildeki kadın doğum hiç birşey kullanma gebelik saglikkimi degilmi bilmiyoruz dedi .. diğer acilde iğne vurmuşlardi ..kese var 6 mm ama HCG düşük cikti acaba dış gebelik mi bukadar kanama normal mi pazartesi acilden görümcem 😪

Bende tüp bebekle 7 haftalık hamileyim iki defa aralıklarla kanamam oldu kesenin etrafında kanama alanı artmış bebeğin kalp atışı var ama az çok çaresizim Allah yardımcımız olsun inş

Altı haftaya yakın hamileyim bayram gecesi kanamam oldu ve hala devam ediyor arada dursa da sildikce .. gece acildeki kadın doğum hiç birşey kullanma gebelik saglikkimi degilmi bilmiyoruz dedi .. diğer acilde iğne vurmuşlardi ..kese var 6 mm ama HCG düşük cikti acaba dış gebelik mi bukadar kanama normal mi pazartesi acilden görümcem 😪
Bu arada estrofem hap,progestan 25 göbekten 2 defa,progestan 50 kalçadan ve fitil kullanıyorum yapacak bişey yok diyor doktorlar sadece sırtüstü yat ve bekle😞

Back
X