Kızlar su bazlı veya mineralli yani cildime daha az zarar veren sivilce yapmıycak fondöten önerilerinizi bekliyorum.bayanssulusmiledermo kozmetik de olabilir zemuszemusa.s.
canımm su bazlı diil ama loreal morphose kopuk fondoteni öneriorum yaglı ciltler için yapılmış cok guzel yapısı ve acaip kapatıcı al derimkaydirigubbakcemile3
ben su anda eczaneden imex fondaten aldım sıcılce uztune bunu suruyorum onun uzerınede normal kullandıgım pudramı suruyorum artı fondaten kullanacagım zamanda flormarın yenı cıkmıs bır urunu var su bazlı fondaten onu kullanıyorum gayette memnunum
ben cok memnunum ama tabı once doktoruna danıs benım yuzumdede felaket sıvılce cıkıyordu su anda nadıxa dıye bır krem kullanıyorum sıvılcem fazla cıkmıyor sadece adet donemınde 1 2 tane cıktı.sivilcenın uzerıne imex kremı suruyorumaz pudra az allık aksama kadar yuzumde.
bnm bildiğim imex antibiyotik bir siwilce kremi fondoten değil yani
ayrıca siwilce için olan kremleri cilde sürüp güneşe çıkmak iz yapar ciltte
ama siz günboyu cildimde kalıo demişsiniz şaşırdım doğrusu
bence insanları yanlış yönlendirmeyin
clinique anti blemish fondoten var tavsiye edebileceğim.
Ben en son fondoten almaya gittiğimde standdaki kız bunun cildim için pek uygun olmayacağını daha çok problemli ciltler için olduğunu söyledi. Halbuki ben bunu almaya gitmiştim. Cildimde çok az sivilce çıktığı için de başka bir fondoten aldım.