su bazlı krem?

kuskoysunlaryoluna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
358
674
63
merhaba ben 4 aydır lazer epilasyon yaptırıyorum, kıl kökünü beslediği için hiçbir yağ ve kremi kullanmamamı söylediler. içinde e vitamini varmış beslermiş. bu süre içinde kullanmamaya çalıştım ama cildim çok kurudu.
bir tek epilasyon sonrası bakım kremi kullanıyorum o da yetmiyor.

bugün gittiğimde sordum su bazlı e vitamini içermeyen krem-losyon kullanabilirsin sadece dediler. biraz bakındım ama kararsız kaldım,bu durumda olan marka önerebilecek kimse var mı,yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,
Öncelikle lazer epilasyon süresince krem kullanmamanız ilginçmiş gerçekten.Aksine cildi nemlendirmeniz gerekiyor epilasyon sonrasında.Ama sizde size söyleneni yapmışsınız.Size tavsiyem ilk bir kaç gün Bepanthen kullanın epilasyon yapılan bölgelere.Sonrasındada ille de su bazlı bir krem önerildiyse yıllardır bildiğim bir krem var eczanelerde satılır Excipial hydro..Bunu kullanabilirsiniz.Kozmetik içerikli olmadığı sürece aslında bütün kremleri kullanabilirsiniz.

kıl köklerini beslediği için e vitamini içeren kremler kullanmamam söylendi, bıolyn epılasyon sonrası bakım kremını kullanıyorum cıldı nemlendırmek ıcın,onlar da oyle soyledıler ama sureklı onu kullanmak ıstemıyorum. baska kullanabılecegım bır marka varsa ogrenmek ıstedım. dun gratıste baktım bıraz, dıadermıne kremlerını onerdıler su bazlı dıye,ama emın olamadım. soyledıgınız kremı arastıracagım cok tesekkurler

Yıllarca lazer epilasyon yaptım (hemşire ve güzellik uzmanıyım bu arada ) ama hiçbir müşterime böyle birşey söylemedim. Sadece işlem sonrası kızarıklık, tahriş, Yanık olmasın diye silverdin tarzı özel kremi ben sürdüm. Müşteriye ilk birkaç gün sıcak su,duş jeli,parfüm gibi ürünler kullanmamasını söyledim. Sonrası içinse cilt kuruyacağı için nemlendirmesini söyledim.Bunlarda içerdikleri kimyasallardan dolayı leke yapacağı içindi. Söylediğim kremi eczanelerden çok uygun fiyata bulabilirsiniz.

işin uzmanına denk gelmişim:) e vitamini meselesi beni korkuttuğu için bayağı tedirgin oldum açıkçası. bitmez bitse de yeniden çıkar falan dediler. çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…