- 27 Ekim 2015
- 88
- 94
- 3
- 31
- Konu Sahibi ArnoldCivardanegezer
-
HahahahaBiz genelde gerekli şeyler almaya odaklıyız
Çocuğa misal biblo alsam bu ne be der
Ama genelde kıyafet falan alıyorum bari totosu üşümüyor ahaha
aa doğumgünü deyince anlatasım geldi bak, geçen eşimin doğum gününde onu odaya kitledim. sözde elimde pasta, hediyesi ve kalpli balonlarla odaya girecektim. odaya girmeden önce mumları ve maytapları yaktım. maytapları yakınca diğer elimdeki balonları bir bir patlattı maytap kıvılcımları.başımdan kaynar sular boşaldı. bir de odaya girince eşimi bulamamanın şoku tabi... neyse, kalan balonlarla idare ettim. o yüzden balon işine girmeyin derim.
HahahahaSağlık her şeyden önemli tabi, üşütüp hasta olmasın sevdiceklerimiz.
Şaka bir yana kullanışlı, kullanirken de aklina benim geleceğim bir şeyler alsam pek güzel olur gerçekten de :)
Aslında kendisi benden daha romantikBence öyle kutulu yastikli cicili bicili şeyler kızlara göre erkekler bu tarz şeyleri sevmiyor. O yüzden ben genelde kış başlangıcı olduğu için kazak, mont, ayakkabı, elektronik eşya, forma gibi şeyler alırım.
bn romnsındn çok şık bir saat aldm ve not olarakda şunu yazdm" her saat başı dakika ve hatta saniye başı beni hatırla:)" diye bi nevi hem kibar hemde bi uyarı oldu:))Bu fikir de çok hoş ve romantik ama bende slayt oluşturacak kadar fotoğraf yok1.5 aydır sevgili yakınlığındayız ve fotoğraf çekilmeyi pek seven bir çift de değiliz, bu bakimdan oldukça az. Gelecekteki özel günler için kullanışlı bir fikir ama, teşekkür ederim :)
Bir uyarıbn romnsındn çok şık bir saat aldm ve not olarakda şunu yazdm" her saat başı dakika ve hatta saniye başı beni hatırla:)" diye bi nevi hem kibar hemde bi uyarı oldu:))
rc ederm cnm biley bulamazsn saat alırsn marka olmazsa bile gerçekdn güzl bi hediye herzmn kurtarıcı:)) yada güzl değerli taşlardn yapılmş bi tesbih al bn onuda almştm sanrm sevgililer gününde oda güzl hoş bi not yazp verebilirsn:)Bir uyarı
Çok hoş bir uyarı olmuş, bunu aklımda bulunduracağım, çok teşekkürler :)
Bu söylediğiniz mantıklı geldi ve içimi rahatlattı. Şimdilik ufak sürprizler yeterli olur aslında, büyükleri sonraya saklamalı :) Teşekkür ederim.1.5 aylık mis ilişkiniz çok yeni sürpriz pasta kesmek yeter gibi:) istediği birseyi alıp sevindirmek..
Bence neşeli eğlenceli birgün geçirin lunaparka gidin fazla romantik olmaya gerek yok sanki..
Bu arada isim örneklemeArkadaşımızın sevgilisi için mesela 'doğum günün kutlu olsun' 'Ayşe seni çok seviyor' gibi gibi büyükkk kartlar hazırlamıştık. Çevredeki arkadaşlara yolda tuttuğumuz çocuklara verip fotoğraflar çekmiştik. Tabi kendiside çekildi bayaaa. Just give me a reason şarkısıyla da slayt yapmıştık. Çok güzeldi bence
Güzel bir fikirmis, cok teşekkür ederim :)Arkadaşımızın sevgilisi için mesela 'doğum günün kutlu olsun' 'Ayşe seni çok seviyor' gibi gibi büyükkk kartlar hazırlamıştık. Çevredeki arkadaşlara yolda tuttuğumuz çocuklara verip fotoğraflar çekmiştik. Tabi kendiside çekildi bayaaa. Just give me a reason şarkısıyla da slayt yapmıştık. Çok güzeldi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?