- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemedim nereye açacağımı bende farkındayım dakonunun yeri burası değil
benimde hoşuma gitti hafif kavruk bi tenim var benimde hoş olur sankibence hoş bir bikini
7 gün idare etsin beni yeter zaten bide mayıom var arada onuda giyerimAy ne sanslisin kiiz bikini giyebilecek bir fizige sahipsin, ben anca etekli mayo bikini guzel, ipler ne kadar kaliteli olursa olsun bir sure sonra gevseme yapar
vucudunda böyleyse çok şanslısınbenimde hoşuma gitti hafif kavruk bi tenim var benimde hoş olur sanki
ensedeki iplerini çözerim artık yapcak bişey yok da eseyince çirkin olur sankiBen normalde boynum,omuzlarım açık giyiniyorum.Bikininin çok ince askılı olmasına ya da straplez olmasına dikkat ediyorum. Bu bikini güzel ama esmerleştiğinde iz olacak
övünmek gibi olmasın ama bu hatundan daha iyi 178 boyum 55 kilom varvucudunda böyleyse çok şanslısın
övünmek gibi olmasın ama bu hatundan daha iyi 178 boyum 55 kilom var
evet yaa ipler işte benimde kafamı kurcalıyo ama diğer bikinilerdende gözüme hoş gelen yokiç çamaşırı gibi ve ipleride gevşek duruyor şimdiden.. heleki internetten alıcaksanızz dikkat edin