şu bilgisayarı atasım geliyor !!

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.514
248
38
merhaba arkadaşlarım :)
eşimle akşam oturuyorduk..maç varmış onu izleyecekmiş televizyonda tamam dedim..bende test çözüyorum..sonra malum takım yenildi ve benim fanatiktir..kızdı kalktı gitti bilgisayara..hiç kalkmadım yerimden normalde arada bakarız birbirimize :) yatıcam artık yatak odasına geçtim bizimki bilgisayar başında..ya ergenler gibi oturdu mu kalkmıyor..tuttuğu takımın internet siteleri , maç özetleri , maç yorumları...offf şişiyorum..istemiyorum bilgisayarı ya...insan sıkılır..hep beraber mi oturmak zorundayız diyor..tabikide değiliz ama şu maç tutkusu sonrada bilgisayarda devam eden yorumları özetleri beni deli ediyor..
bu konuya bir şekilde çözüm var mı???gerçi benim eşim 6 yıldır böyle artık değişmez :mad:

Çözüm yok :))
Allahtan çok fanatik değil ama eğer tv de maç varsa kesinlikle izler.. Bende o arada kk ya falan takılıyom yada pc den film izliyorum

eşimle akşam oturuyorduk..maç varmış onu izleyecekmiş televizyonda tamam dedim..bende test çözüyorum..sonra malum takım yenildi ve benim fanatiktir..kızdı kalktı gitti bilgisayara..hiç kalkmadım yerimden normalde arada bakarız birbirimize :) yatıcam artık yatak odasına geçtim bizimki bilgisayar başında..ya ergenler gibi oturdu mu kalkmıyor..tuttuğu takımın internet siteleri , maç özetleri , maç yorumları...offf şişiyorum..istemiyorum bilgisayarı ya...insan sıkılır..hep beraber mi oturmak zorundayız diyor..tabikide değiliz ama şu maç tutkusu sonrada bilgisayarda devam eden yorumları özetleri beni deli ediyor..
bu konuya bir şekilde çözüm var mı???gerçi benim eşim 6 yıldır böyle artık değişmez :mad:
Bende magazin haberi sandım, meğerse dertmiş:KK53:

Mesela beni bu siteden nasıl koparabilir eşim :KK70::KK70:
Adamcağız artık şu siteyi kapatsan da uyusak diyor.. Sence var mı çözümü ?

Olaya bilgisayar olarak bakmayın bence. Yani ben başlığı görünce " eyvah yine sanal ihanet mi ? " dedim meğer futbolmuş. Eşiniz belli ki fanatik seviyor futbolu ve fanatikler değişmez. Ona kızmayın, mesela eşim de arabalara meraklı sürekli araba forumlarında, yeni modeller, araba parçaları, teknik bilmem neler. Seviyorsa baksın kızma.

İnternet bağlantınızı sonlandırın :)bilgisayarın yüzüne bakmaz o zaman
Bizde tam tersi ben sık giriyorum ama benim blog ve sayfamda paylaşımlarım oluyor onu paylaşıp çıkarım
İşyerinde uzun uzun takılırım, kk ya filan da :KK53:

canım bu fanatiklik değil. 90 dakikaizleyip anlamamak yetmez gibi 15 kez özetini izlemek, aynı pozisypnu bidaha bidaha görp idrak etmeye çalışmak. o hiç yetmez gibi emekli futbolcuların uorumlarını dinlemek.

İşte tam da bu fanatizm yani fanatizm nedir ? Olayın b**nu çıkartmaktır :KK45:

İşte tam da bu fanatizm yani fanatizm nedir ? Olayın b**nu çıkartmaktır :KK45:

valla eşim de aynı maç oldu mu çıldırıyo parayı sana mı veriyolar diyorum .

takım dediğin nedir ki sadece ismi aynı geri kalan sürekli değişiyo neyin fanatizmi bu saçmalık

ben yorumlarda rasimin programını açıyorum enazından konik bende eğleniyorum .

aktıüstü 1 top 10larca adam peşinde milyonlar o topun gözhapsinde

canım bu fanatiklik değil. 90 dakikaizleyip anlamamak yetmez gibi 15 kez özetini izlemek, aynı pozisypnu bidaha bidaha görp idrak etmeye çalışmak. o hiç yetmez gibi emekli futbolcuların uorumlarını dinlemek.

Karısı birşeyi 2 kez söylese adı dırdırcı olur, cidden ben de anlamıyorum,maç oldu bitti daha ne,sonuç değişecek mi 1346 kez izleyince

Kesinlikle ilacı olsa başına sürer tek sıkıntımz alıştım artik beraber izliyoruz yada o izlerken bende nette takılırım

genel sıkıntımız bizimde o maçı izler özet izler yorum izler ayy bide bi kanalda var reklam olmasın şimdi onları izler saatlerce bide o izlediği adamın gülmesi yok mu rüyalarıma bile girer.ama benimki pc ye bakmaz hiç o maç izlerken ya onunla oturur izlerim yada kulaklığımı alıp pc başında film vs. izlerim.

Karısı birşeyi 2 kez söylese adı dırdırcı olur, cidden ben de anlamıyorum,maç oldu bitti daha ne,sonuç değişecek mi 1346 kez izleyince

sonuç değişmiyo canım anca anlıyolar.

misal kadınlar toplansın bi kadın 2 kişiyi aynı anda dinleyebilir 2 sinede cevap verebilir. ama erkrk ? anlamadım duymadım der

yada telde mesaj yazsın bi erkek aynı anda konuş tek kelimesini anlamaz

sokaktada dikkat edersen telleri çalsın zınk diye duruto erkekler sonrada normal tempodan daha yavaş yürüyerek konuluyolar

ama kadınlar hem aynı tempoda yürüyo hem telle konuşuyo hemde sağda sokda nevar onu inceliyo

sonuç değişmiyo canım anca anlıyolar.

misal kadınlar toplansın bi kadın 2 kişiyi aynı anda dinleyebilir 2 sinede cevap verebilir. ama erkrk ? anlamadım duymadım der

yada telde mesaj yazsın bi erkek aynı anda konuş tek kelimesini anlamaz

sokaktada dikkat edersen telleri çalsın zınk diye duruto erkekler sonrada normal tempodan daha yavaş yürüyerek konuluyolar

ama kadınlar hem aynı tempoda yürüyo hem telle konuşuyo hemde sağda sokda nevar onu inceliyo

aynen katılıyorum ya..televizyona bir kitlenmesi varki sorma.........

Back
X