Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık ocağı cildiye çocuk Dr heryere gittim fito krem verdi hıcbır faydası yok buraya yazayım dedim kan tahlili temiz çıktıGeçmiş olsun, sanki birkaç günlük gibi duruyor sağlık ocağına götürdünüz mü?
Su çiçeği gibi duruyor, kasiniyor mu ? Pembe bir ilaç var surup gibi doktor yazar sürüyorsunuz kaşıntıyı azaltiyor.Aşılari var mıydı ?Bır yasinda bebeğim de var ve dıger cocuklarımda da var ne olduğunu bilen varmı yada başına gelen yazabilir mi
Canım bu el ayak agız hastalığı benim oğlumda geçirmişti birebir aynıydı ve su çiçeği dediler daha sonra su ciceği testi yapıldı negatif cıktı dogru teshis kondu zaten sonra tırnakları filan da döküldü nasıl bu arada baya zaman geçmişBır yasinda bebeğim de var ve dıger cocuklarımda da var ne olduğunu bilen varmı yada başına gelen yazabilir mi
Büyük cocuktakiyle kucuk bebekteki sanki ayni rahatsizlik değil gibi, burada bir uye kucuk bebekteki yara gibi birseyi bebeginin gecirdigini anlatmisti, kızcağız istismar dahil bir dunya seyden supheye düşmüştü.Bunlar su çiçeği değil.
Ay yeni hastalık mı acaba ?
El ayak hastalığı da olabilir öğrencimde görmüştüm ama o böyle değildi leke lekeydi.
Araştırma hastanesine falan gittiniz mi
Araştırma hastanesi enfeksiyon dedi bulaşıcı enfeksiyon antibiyotik verdi bide krem ben hayatımda böyle bişey görmedimCanım bu el ayak agız hastalığı benim oğlumda geçirmişti birebir aynıydı ve su çiçeği dediler daha sonra su ciceği testi yapıldı negatif cıktı dogru teshis kondu zaten sonra tırnakları filan da döküldü nasıl bu arada baya zaman geçmiş
Heryerden bulaşmış olabilir dedi deniz den geçti sanırım denize gitmiştikBüyük cocuktakiyle kucuk bebekteki sanki ayni rahatsizlik değil gibi, burada bir uye kucuk bebekteki yara gibi birseyi bebeginin gecirdigini anlatmisti, kızcağız istismar dahil bir dunya seyden supheye düşmüştü.
Maymun ciceginin gorsellerine de pek benzemiyor, okullar da yeni acildi (uyum haftasi) bu cocuklar nereden kapti ki bunu cok ilginc.
Bır gece de böyle oldu o ilaç neydi acabaCanım bu el ayak agız hastalığı benim oğlumda geçirmişti birebir aynıydı ve su çiçeği dediler daha sonra su ciceği testi yapıldı negatif cıktı dogru teshis kondu zaten sonra tırnakları filan da döküldü nasıl bu arada baya zaman geçmiş
Bır gece de böyle oldu o ilaç neydi acaba
Canım bu el ayak agız hastalığı benim oğlumda geçirmişti birebir aynıydı ve su çiçeği dediler daha sonra su ciceği testi yapıldı negatif cıktı dogru teshis kondu zaten sonra tırnakları filan da döküldü nasıl bu arada baya zaman geçmiş
Agzında yok ama çocukların
Şuan geçti gibi biraz ama izleri kaldı