Ya iste dilinde sivilce gibi bisey var ememiyor cok korkuyorumBenim oğlumda 12 ay asıdında kızamık geçirdi, ama atopik kızamık dedi dr ve Ateş düşürücü dışında ilaç da vermedi, zaten 2 gün içinde de geçti.
Tam bi suçiçeği gibi düşünmeyin bence.
Ben bol bol emzirmiştim, kesilmez memeden, en fazla yemek yemez merak etmeyin.
Geçmiş olsun.
Agrikesici ve krem basladikGeçmiş olsun şu çiçeği ilacı yok ki,Ağrı kesici ateş düşürücü ilactan başka bir şey kullanamazsınız bildiğim kadarıyla .
Emzirin sık sık
Agrikesici ve krem basladikdilinde de var ya emmek istemiyor
Keske gecirmis olsam ama kesin gecirmemisimGecmis olsun demeye geldim. Belki de cikarmissindir hatirlamiyor olabilirsin. Yetiskinlerde cok agir geciyor ya. Insallah once olmussundur. Bebegin sutten kesilecegini sanmiyorum. Onlar hafif geciriyor zaten.
Dogru diyorsun sağayim ben onu da kaşıkla icirmeye calisayim. Aklim durdu resmenArkadaşınki de yaşadı böyle bir şey haftasonu köye Kv sine gitmişti
Bebek emememiş pompa da yokmuş şişmiş hastaneye gidip sağdırmış
Siz de Bebek ememezse düzenli sağın ki süt üretimi bitmesin iyileşince emer
Agrikesici ve krem basladikdilinde de var ya emmek istemiyor
Yok aşı yaptirmadim henüz bi belirti yok yaptirmali miyimönce kendinizi düşünün yetişkinlerde daha ağır geçer.aşısını yaptırdınız mı
Valla geç kalmayın derimYok aşı yaptirmadim henüz bi belirti yok yaptirmali miyim
Cok korktum ben astım hastasıyım. Simdi bi ablamiza danistik el ayak ağız hastalığı olabilir dedi yani o da kötü bir hastalik ama en azindan su cicegi değil su cicegi olup bana bulasirsa hepten perişan oluruz.Eşiniz doktormus bilgisi vardır ama yetişkinlikte şu çiçeği geçirmiş biri olarak bebekten çok sizin sağlığınız üzerinde durulması gerekiyor şu anda.1 buçuk yıl önce oğlumdan geçti bana farkedene kadar akciğerlere yerleşmiş.riskleri çok büyük.ozellikle benim gibi sigara kullanıyorsanız.15 gün hastanede yatmak zorunda kaldim.hergun onlarca sise serum yedim.derdim sizi panikletmek değil ama uyarmak istedim.cok zor ve riskli bi durum cunku.
sizede geçerse ilk iş bi akciğer filmi çektirdin.
Amin insallahh...Hay Allah inşallah kısa sürede gecer
Evet ya öyleymiş bizde şimdi öğrendik yarin yine cocuk doktoruna goturecez bakalım.El ayak ağız olabilir bence. Hortladı bu aralar. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?