Su cicegi

Canım ya haklısın tabi ki endişelenmeye daha önce üzücü bir olay yasamssinda. Doktora sen yine bir sor, bu arada halani erteletmeye bak, belki kırılır ama yapacak birşey yok ki anlamıyorlar düşünmüyorlarsa kendileri

Amcam kanser hastasi ve yaklasik 1 ay kadar once döküntülü bir hastalık gecirdi. Ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz ama yuksek ihtimalle su cicegiydi. Ben 10 haftalik hamileyim ve doktoru yasakladığı icin hic yanina gitmedim. Su anda dokuntuleri bayagi azalmis ama tamamen gecmemis. Halam amcamin bakımını yapiyor devamlı bir aradalar ve bugun halamla gorusecegiz. Belki cok pimpirikli diyeceksiniz ama halamin tasiyici olup bana bu hastaligi bulastirma ihtimali nedir? Ilk 3 ayda bebege su cicegi vs bulaşıcı hastalik geçerse bebegin hayati icin ciddi bir risk oldugunu biliyorum ve cok endiseleniyorum. Ilk bebegimi kaybettikten sonra iyice hassas oldum. Amcamla temas eden kimseyle görüşmedim bu zamana kadar ama artik engel olamiyorum. Halam Amerika da oturuyor normalde ve donmeden illa goruselim diyor...
Ben olsam görüşmezdim

Onlar gelince siz yatın yine. Öpüşmeyin, mümkünse tokalaşmayın. Mecbur kalıp temas kurarsanız da temizlenin hemen. Onlar gidince evi filan havalandırın.
Size bir tavsiye insanlara "hayır" demekten korkmayın. Sonuçta riske giriyorsunuz ve karşınızdaki kişiler anlayışlı değil. Bir sorun olsa sizin canınız yanacak. En iyisi fırsat vermemek.
Allah'a emanet olun inşallah bir sorun yaşamazsınız bu ziyaret sonrası.

Back
X