- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
ucuk sikinti olmassa 8 de ameliyat var 12 den sonra bise yeme dediler ama su serbestmi kizlar siz nasil.gittiniz ameliyata
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bahane bulmuş gibi geldi nedenseameliyat iptal edildi dudagima bakti hic bir sey yok dunkinden bile daha iyi kizariklik bile yoktu ama uc vermis falan dedi ve kimbilir kac aya ertelicek allah kimseyi devlet hastanelerine dusurmesin nefret ettim ordaki herseyden
oylemi dersin ya sinirden agladim cok.kotuyum bukadar da inceleyemez ya bilmiyorum belkide hakli yada tamamen hakli ama goruntude bisey yok igne ucu kadar pembelik var bu mu yanniSanki bahane bulmuş gibi geldi nedense![]()
sor lutfen canimBen kendi doktoruma soracağım bakalım ne diyecek ama bir uçuk ya... Belki de gerçekten önemlidir ama ne bileyim...
hic sanmiuorum en kisa zamanda olucami en az 1 ayÇok üzüldüm canım insan zor bekliyor zaten ameliyat gününü son günde iptal olması çok sinir bozucu olmuş. En kısa zamanda olursun umarım
Her şey de bir hayır vardır diye düşün canim geç olsun güzel olsun .zaman çabuk geçiyor sayılı gun geçerhic sanmiuorum en kisa zamanda olucami en az 1 ay![]()
oyle dusunuyorum canim da devlet hastalerinde cektigim eziyete son andaki o dudagimda cikan hatta cikamayan ucuga sansima kiziyorumHer şey de bir hayır vardır diye düşün canim geç olsun güzel olsun .zaman çabuk geçiyor sayılı gun geçer