su da yasak mi

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
ucuk sikinti olmassa 8 de ameliyat var 12 den sonra bise yeme dediler ama su serbestmi kizlar siz nasil.gittiniz ameliyata

Hayir hayir su dahi hic birsey agzina surmiceksin oruc gibi gitcen
Hadi hayirlisi cok stres yapma hersey olcagina varir venher iste bi hayir vardir

ameliyat iptal edildi dudagima bakti hic bir sey yok dunkinden bile daha iyi kizariklik bile yoktu ama uc vermis falan dedi ve kimbilir kac aya ertelicek allah kimseyi devlet hastanelerine dusurmesin nefret ettim ordaki herseyden

ameliyat iptal edildi dudagima bakti hic bir sey yok dunkinden bile daha iyi kizariklik bile yoktu ama uc vermis falan dedi ve kimbilir kac aya ertelicek allah kimseyi devlet hastanelerine dusurmesin nefret ettim ordaki herseyden
Sanki bahane bulmuş gibi geldi nedense :110:

Sanki bahane bulmuş gibi geldi nedense :110:
oylemi dersin ya sinirden agladim cok.kotuyum bukadar da inceleyemez ya bilmiyorum belkide hakli yada tamamen hakli ama goruntude bisey yok igne ucu kadar pembelik var bu mu yanni :( ameliyathanenin kapisindan donmek cok koydu okadarr tahlil eziyet acclik hersey yalan oldu

Ben kendi doktoruma soracağım bakalım ne diyecek ama bir uçuk ya... Belki de gerçekten önemlidir ama ne bileyim...

Çok üzüldüm canım insan zor bekliyor zaten ameliyat gününü son günde iptal olması çok sinir bozucu olmuş. En kısa zamanda olursun umarım

Back
X