Şu diyaloğa bakar mısınız

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
-inanın sizi sevdiğim için yapıyorum..(bayan)
-bizde sevgiler karşılıklı.. (Erkek)
öncesi ve sonrası doğuda yardıma muhtaç insanlara el uzatmak adına gecen resmi diyalog. yardımlaşma amaçlı belki evet.. Ortaklaşa yardım toplama gibi bişey Ama ben yine de yukarıdaki erkeğin eşi olarak nasıl tepki vermem gerektiğini bilemedim..kıskançlık mı, umursamamak mı.. Evet resmi ama, gerek var mı yine de..bayan böyle diyince erkek ne demeliydi, onu da bilmiyorum..

Son düzenleme:
Ben hoşlanmazdım ama çok da büyütülecek bi durum değil. Tabi aynı diyalogda eşiniz yerine siz olsaydınız eşiniz ne derdi ona bakmak da lazım.

Üniversite AKUT'unda gönüllüydüm yillarca ben ve niiice kiz ogrenci gece gunduz kurucu hocamizla konusurduk.
Bu tarz mesajlar olduğu gibi daha samimi mesajlar da atilirdi. Bazen hocamiz bizi gaza getirmek icin guzel sozler soylerdi bazen basardigimiz seylerden sonra mutlulukla guzel seyler soylerdik...
Ama hic bir kere bile asla yanliş anlamadik... Umarim esi de yanliş anlamamistir , forumda boyle kavga konulari okudukca karsi cinse selam bile vermesem daha hayirli diye dusunur oluyorum...
Ben mesajda hicbir yanlis gormedim. Esiniz kibar olmaya calismis. Ne var bunda?

Kızlar kibar olmaya çalışmış tamam ama benim de başıma gelse bi acaba derdim. Tabi burda muhabbetin tamamı önemli. Sevdiği için yaptığı şey ne, yapan kişi kim, daha önceden samimiyetleri var mı vs. Biraz daha detay olursa daha net fikir yürüyebiliriz. Yani eşinin verdiği cevap yanlış değil aslında ne denebilir diye düşündüm, "teşekkürler bil mukabele" de dese aynı anlama çıkıyor sonuçta.

Yardımlaşma olayı olduğundan birbirlerine naziklik yapmıźlar ne var bunda off ya işiniz gücünüz mü yok eşimin iş arkadaşı öpücüklü smile atıyor :70:

Back
X