Su diyeti ve diyet arkadaşıı :))

İstesen böyle su diyeti, yok şu kadar günde şu kadar gibi iddalı , sözde şaşalı diyetlerle uğraşmazdın.
Doktora gideceksin, hormon sıkıntılarını kontrol altına aldıracaksın. Sonra da porsiyon küçültüp spor yapacaksın.
Günde 8 lt gibi bir saçmalığa nasıl inanabiliyorsun ?
Yaptığın yoruma da karışırım . Çünkü bir şey bildiğin yok.
Bilip bilmeden gelişigüzel bir cümle kurdun.
Sen 90 kg yu çok kilo sanıyorsun ama senin kilona her gün çabalayarak inmeye çalışanlar var.

1 hafta öncer tüm herşeyi yaptırdımm ..
nerdennn biliyosunn sporrr yapmadıgımııı yemegii cok yedigimi ? kusura bakmada bilmedigin şeyler hakkında buna yorum yapamazsın buna hak vermiyorumm saçma olur olmaz seni alakadar etmez ben egendim ve paylaştım ilgi alanına girmiyorsa cıkailirsin cicim hadiii bashh bashh ..

1 hafta öncer tüm herşeyi yaptırdımm ..
nerdennn biliyosunn sporrr yapmadıgımııı yemegii cok yedigimi ? kusura bakmada bilmedigin şeyler hakkında buna yorum yapamazsın buna hak vermiyorumm saçma olur olmaz seni alakadar etmez ben egendim ve paylaştım ilgi alanına girmiyorsa cıkailirsin cicim hadiii bashh bashh ..

Karşımda bir çocuk varmış ya Pardon :) "bash bash" filan.
Ben de yetişkin olduğunu sandığım biriyle konuşmaya çalışıyorum.
Neyse hatalar insanlar için :)

Karşımda bir çocuk varmış ya Pardon :) "bash bash" filan.
Ben de yetişkin olduğunu sandığım biriyle konuşmaya çalışıyorum.
Neyse hatalar insanlar için :)

Yaa tatlım hadi bak işinee hıı hı cocugum cocuk parkında işin yok terket burayı sana zaman ayırıp iyi olan güzel enerjimi bozamam seninle :)

Evett yeni bir diyet listtesi buldm aslında altındaki yorumlardada tüm yapanların olumlu cevaplarını görünce başladı :) 15 günlük bir zamanda 12 kilo bnce harikaa :KK9:

Neler yapmadım ne diyetler uygulamadım kii ama eger birgün verirsem kilolarımı bununla ilgili bir video hazırlayıp herkezin vermesine yardımcı olcam :cry:
20 yasındayım nedir bu kilolar yaa yeterr :KK61:

yarın başlıyorum ben aslında tek başlamak istemiyorum bu konuda kararlı olan bir kişiyle diyet arkadaşlıgı kurmak istiyorumm :KK71:
beraber başarmak bence harikaa :KK9:
yorumlarınızı bekliyorum mutlakaa ama :KK42:
Eveeet gelelimm diyet listemize :KK71:

Günlük olarak 8 litre su alınması gerekir
Sabahları

1 litre suyun içine yarım limon sıkarak güne başlamalıyız. Ancak bunu yapmadan önce 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içmeliyiz. Portakal suyunun arkasından hemen yarın bardak limon kattığımız sudan içmeliyiz ve ardından bulunduğumuz mevsime göre 5 adet çilek ya da yarım ananas yemelisiniz. Ve karnınızı tok tutması için 1 adet diyet bisküvi yemelisiniz.

Öğlenleri

3 bardak su ve bir kâse tavuk çorbası. Su yine limonlu sudan olacak ve sınırsız malzemede salata yiyorsunuz.

Akşamları

1 dilim peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 adet havuç haşlama, yarım kâse dondurma, 2 bardak limonlu su, yarım kâse yoğurt, 100 gram tavukgöğsü haşlaması yenilebilir.

evett ne diyosunuz kızlarr gayet güzel bir listee değilmii :KK9:
Bende cok zor kilo veren bi insanim ...yapmadigim sey kalmadi ama genede pes etmedim... moralimi duzeltmek icinde buraya uye oldum ...diyet arkadasin olmaya adayim cnm...birbirimizi hem motive ederiz hemde neler yaptigimizi payalasiriz

Ben dün basladim ama 4lt su iciorum cokk harikaa ve sabah gungüne vitamin dolusuyla basliosn hazir sıkılmış portakal suyu öğlen protein var tavuk corbasi ve aksamda menü protein patlaamasi yasio harika bi diyet bence :)

günlük bende 2 lt içiyorum. ama mesala sabah portakal suyu içemem. midemde gastrit var ve eğer içersem tüm gün mide ağrısı çekerim.

ben çözümü söyle bulmaya çalışıyorum. sabahları 1 dilim ekmek 1 parça peynir 3 - 4 yeşil zeytin. kış olduğu için domates salatalık yemek istemiyorum. öğlen ve akşam yemeklerinde sebze veya et ne denk gelirse 2 - 3 yemek kaşığı yiyorum. yemeğine göre bazen 1 dilim ekmek bazen hiç... ara öğün sabah 10,30 11 gibi bi meyve, 1 sade filtre kahve. işte o an cnm ne isterse. 2. ara öğün 16 da. akşam yemeğine çok acıkmayayım diye. bazen 1 avuç leblebi bazen meyve bazen bitki çayı...

haftada en az 3 gün koşu bandında tempolu yürüyüş - koşu - tempolu yürüyüş, şeklinde 30 -40 dk spor. aralığın başından beri bu seyirde devam ediyorum.

01/12 de 79 kilo iken 15/12 de 74 kg geldim. amacım yaza kadar 60 kg olmak. acelem yok. son 3 - 4 senedir 65 kg üzerindeyim. alışkınım bu halime ama sağlığım ve güzelliğim için zayıflamak istiyorum. çok zayıflığı sevmiyorum. ha bu arada boy 1.60 cm.

zayıflama yolundan sana da başarılar :))

günlük bende 2 lt içiyorum. ama mesala sabah portakal suyu içemem. midemde gastrit var ve eğer içersem tüm gün mide ağrısı çekerim.

ben çözümü söyle bulmaya çalışıyorum. sabahları 1 dilim ekmek 1 parça peynir 3 - 4 yeşil zeytin. kış olduğu için domates salatalık yemek istemiyorum. öğlen ve akşam yemeklerinde sebze veya et ne denk gelirse 2 - 3 yemek kaşığı yiyorum. yemeğine göre bazen 1 dilim ekmek bazen hiç... ara öğün sabah 10,30 11 gibi bi meyve, 1 sade filtre kahve. işte o an cnm ne isterse. 2. ara öğün 16 da. akşam yemeğine çok acıkmayayım diye. bazen 1 avuç leblebi bazen meyve bazen bitki çayı...

haftada en az 3 gün koşu bandında tempolu yürüyüş - koşu - tempolu yürüyüş, şeklinde 30 -40 dk spor. aralığın başından beri bu seyirde devam ediyorum.

01/12 de 79 kilo iken 15/12 de 74 kg geldim. amacım yaza kadar 60 kg olmak. acelem yok. son 3 - 4 senedir 65 kg üzerindeyim. alışkınım bu halime ama sağlığım ve güzelliğim için zayıflamak istiyorum. çok zayıflığı sevmiyorum. ha bu arada boy 1.60 cm.
zayıflama yolundan sana da başarılar :))

Senin formülde cok harikaa bu sekil gidersen zaten hersey süper olur canim bnm su alışkanlığım hic yoktu 2 gündür iciorum insallah aliskanlik haline gelir :)) sanada basarilar canim yaza tüm diyettekilerle fit gireriz insallah :))

mer
Senin formülde cok harikaa bu sekil gidersen zaten hersey süper olur canim bnm su alışkanlığım hic yoktu 2 gündür iciorum insallah aliskanlik haline gelir :)) sanada basarilar canim yaza tüm diyettekilerle fit gireriz insallah :))

merhaba canım ben de diyet yolculuğumda sağlam diyet arkadaşı arıyorum sürekli motive edecek ben bu yolda varım kararlı bir şekilde :KK47:

Evett yeni bir diyet listtesi buldm aslında altındaki yorumlardada tüm yapanların olumlu cevaplarını görünce başladı :) 15 günlük bir zamanda 12 kilo bnce harikaa :KK9:

Neler yapmadım ne diyetler uygulamadım kii ama eger birgün verirsem kilolarımı bununla ilgili bir video hazırlayıp herkezin vermesine yardımcı olcam :cry:
20 yasındayım nedir bu kilolar yaa yeterr :KK61:

yarın başlıyorum ben aslında tek başlamak istemiyorum bu konuda kararlı olan bir kişiyle diyet arkadaşlıgı kurmak istiyorumm :KK71:
beraber başarmak bence harikaa :KK9:
yorumlarınızı bekliyorum mutlakaa ama :KK42:
Eveeet gelelimm diyet listemize :KK71:

Günlük olarak 8 litre su alınması gerekir
Sabahları

1 litre suyun içine yarım limon sıkarak güne başlamalıyız. Ancak bunu yapmadan önce 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içmeliyiz. Portakal suyunun arkasından hemen yarın bardak limon kattığımız sudan içmeliyiz ve ardından bulunduğumuz mevsime göre 5 adet çilek ya da yarım ananas yemelisiniz. Ve karnınızı tok tutması için 1 adet diyet bisküvi yemelisiniz.

Öğlenleri

3 bardak su ve bir kâse tavuk çorbası. Su yine limonlu sudan olacak ve sınırsız malzemede salata yiyorsunuz.

Akşamları

1 dilim peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 adet havuç haşlama, yarım kâse dondurma, 2 bardak limonlu su, yarım kâse yoğurt, 100 gram tavukgöğsü haşlaması yenilebilir.

evett ne diyosunuz kızlarr gayet güzel bir listee değilmii :KK9:
Canim merhaba ben diuet arkadasin olabilirim sende istersen bendenkoruma donemindeyim ama beni anlayan bu yolda destrk kimsem olmadi seni severek desteklerim

Herkese Merhaba,

Bunca diyet programı, sağlıksız ilaç ve kandırmaca içinde sonunda gerçekten işe yarayan bir sistem buldum. Diyeti bence son zamanlarda gördüğüm en güzel dandik program arkadaşlar. Hem sağlıklı hem kalıcı bir program. Kesinlikle tavsiye ederim.

Spor
Sporu 1.5 saat sürmektedir. En ideal olanı tempolu yürüyüştür. Yürüyüşün uzun olmasının sebebi, vücudun genelde 45
dakikadan sonra yağ yakmaya başlamasından kaynaklanmaktadır.

Sporun amacına ulaşması için temponuzun yüksek olması, bir yere yetişmeye çalışırcasına hızlı ve geniş adımlarla yürünmesi gerekmektedir. Sporu tamamladığınızda bol bol terlemiş iseniz, spor amacına ulaşmış demektir.

Spor yapmaya karşı genelde oluşan isteksizliği ortadan kaldırmanın en güzel yolları müzik, kaliteli spor kıyafetleri, spor
arkadaşı, kapalı salon sporları yerine doğada veya ferah alanlarda spor yapmak sayılabilir.

Not: Yaşınıza ve sağlık koşullarınıza göre ne kadar ağırlıkta ve sürede spor yapabileceğinizi doktorunuz size belirtecektir.

Diyeti’in bel kemiği spordur. Sporu zevkli hale getirmenin yollarını arayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X