Evett yeni bir diyet listtesi buldm aslında altındaki yorumlardada tüm yapanların olumlu cevaplarını görünce başladı :) 15 günlük bir zamanda 12 kilo bnce harikaa
Neler yapmadım ne diyetler uygulamadım kii ama eger birgün verirsem kilolarımı bununla ilgili bir video hazırlayıp herkezin vermesine yardımcı olcam

20 yasındayım nedir bu kilolar yaa yeterr
yarın başlıyorum ben aslında tek başlamak istemiyorum bu konuda kararlı olan bir kişiyle diyet arkadaşlıgı kurmak istiyorumm

beraber başarmak bence harikaa

yorumlarınızı bekliyorum mutlakaa ama

Eveeet gelelimm diyet listemize
Günlük olarak 8 litre su alınması gerekir
Sabahları
1 litre suyun içine yarım limon sıkarak güne başlamalıyız. Ancak bunu yapmadan önce 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içmeliyiz. Portakal suyunun arkasından hemen yarın bardak limon kattığımız sudan içmeliyiz ve ardından bulunduğumuz mevsime göre 5 adet çilek ya da yarım ananas yemelisiniz. Ve karnınızı tok tutması için 1 adet diyet bisküvi yemelisiniz.
Öğlenleri
3 bardak su ve bir kâse tavuk çorbası. Su yine limonlu sudan olacak ve sınırsız malzemede salata yiyorsunuz.
Akşamları
1 dilim peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 adet havuç haşlama, yarım kâse dondurma, 2 bardak limonlu su, yarım kâse yoğurt, 100 gram tavukgöğsü haşlaması yenilebilir.
evett ne diyosunuz kızlarr gayet güzel bir listee değilmii