• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu ev hanımlıgını icat edeni bulursam

MarryRoss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
158
139
18
33
7 yaşında bi oglum ve 6 aylık davetsiz gelendünya tatlısı bi oglum daha o gelmeden önce çalışıyordum evde hiç durmazdım ama şimdi evden markete gitmek benim için bi sosyallik haline geldi özgüvenim kayboluyor yavaş yavaş çabalıyorum kaybetmemek için kendime ugraşlar buluyorum çay bahçelerine parklara yürüyüşlere gidiyorum kitap okuyorum haftanın bir gününü temizlige ayırıyorum misafir çagırıp misafirliğe gidiyorum köye annemlere yardıma gidiyorum ordan erzagımı getiriyorum 1 aylık pazar ihtiyacım geliyo gittimmi ama canım bi sıkılıyo bi sıkılıyo eşimle çok tartışıyorum sen dışardasın ben evdeyim bagladın beni eve diye yanlış biliyorum ama ondan beni teselli etmesini bi çare bulmasını bekliyorum sabret diyo şu çocukta bi büyüsün çalış diyo siz napıyosunuz hanımlar ev hanımları bi akıl verin canım sıkılıyo evde parada kazanmaktadır istiyorum evin idaresi bende para bende eşim bana getirir ne alırsa yetmiyor ama çok ta tutumlu yumdur çocuklar büyücek sünnetleri okulları evlilikleri kayırıp duruyom

7 yaşında bi oglum ve 6 aylık davetsiz gelendünya tatlısı bi oglum daha o gelmeden önce çalışıyordum evde hiç durmazdım ama şimdi evden markete gitmek benim için bi sosyallik haline geldi özgüvenim kayboluyor yavaş yavaş çabalıyorum kaybetmemek için kendime ugraşlar buluyorum çay bahçelerine parklara yürüyüşlere gidiyorum kitap okuyorum haftanın bir gününü temizlige ayırıyorum misafir çagırıp misafirliğe gidiyorum köye annemlere yardıma gidiyorum ordan erzagımı getiriyorum 1 aylık pazar ihtiyacım geliyo gittimmi ama canım bi sıkılıyo bi sıkılıyo eşimle çok tartışıyorum sen dışardasın ben evdeyim bagladın beni eve diye yanlış biliyorum ama ondan beni teselli etmesini bi çare bulmasını bekliyorum sabret diyo şu çocukta bi büyüsün çalış diyo siz napıyosunuz hanımlar ev hanımları bi akıl verin canım sıkılıyo evde parada kazanmaktadır istiyorum evin idaresi bende para bende eşim bana getirir ne alırsa yetmiyor ama çok ta tutumlu yumdur çocuklar büyücek sünnetleri okulları evlilikleri kayırıp duruyom
Evini, hobi bahçesine çevirmiş biri olarak, sizi hiç anlamadığımı yazmak istedim sadece. Evimde olmayı çooooooook seviyorum. Asla sıkılmam. Evde yapılan her şeyi çok seviyorum.

Bi durun bi sakin olun. En büyük derdiniz bu olsun... İki çocuğa rağmen gayet aktif yaşıyorsunuz. Eve tıkılmamışsınız anlattıklarınıza göre. Kaldı ki belli bi süre iki çocuklu hayat epey zordur kendimden biliyorum. Ev işi vs konusuna gelecek olursak malum hepimizin derdi. Mükemmeliyetçi olmayacaksınız olduğu kadar artık.. İkinci de biraz büyüsün işe de başlarsınız.. Özgüveninizi kaybedecek hiçbirşey göremedim ben. Fazla takıyorsunuz

Ben bakıcı bulup çalışırdim
Ama küçük olan 6 aylikmis cok küçük ; annelik tecrübemde yok o yüzden kesin konusmayayim.
Ama evde bende asiri sıkılıyorum.
Şimdi nisanlimin isi dolayısıyla 6 ay yurtdisi 6ay Türkiyede yasayacagiz galiba.

Ve benim is böyle bir tempo icin uygun değil .
Ne yapacağım diye düşünüyorum

Ev hanımlığını çok seviyorum şahsen. Çocuğum yok ama olduğunda onları okula ben götürüp getirmek, sosyal faaliyetlerde bulundurmak isterim bunun içinde ev hanımı olmak gerekiyor.

Çocuksuzken asosyal olmak daha olağan mesela ama ben yerimde durmuyorum. 2 aylık evliyim anca adapte oldum ve 2 hafta önce başladım sosyal faaliyetlere. Nakış kursuna yazıldım, dansa başladım, tenis dersleri almaya başladım. Bu tür şeylerle zaten insan sosyalleşiyor. Ev işlerine gelince de eşiniz çok fazla titiz değilse bi süpürme bi toz alma taş çatlasın 1 saat sürüyor, yemekte hadi 2 saat sürsün. Gün 24 saat yeterde artar.

Çok düşünmeyin kendinize zaman tanıyın. Keyif aldınığınız şeyleri yapın. Kendinizi şımartın. Mesela çok güzel kokulu bir duş jeli alın onunla keyif yapın. Hoppa

Evliliğimin ilk zamanları çalışıyordum sonra rahatsizligim yüzünden ayrıldım simdi evdeyim ve gerçekten hiç sıkılmıyorum evci bi insanım zaten ama evde yapacak o kadar cok sey buluyorum ki. Okullar açılsın rahat olursunuz çünkü tek çocuk olacağı icin evde bir süre daha aktif olursunuz diye düşünüyorum.

Daha 6 ay olmuş

Okul açılınca tek çocuk kalır evde onunla daha mobil olursunuz

Olmuyorsa da işe geri dönün bebeğe bakıcı bulun evde depresyona gireceğinize çalışın
İlk ogluma annem bakmıştı ama yürüyordu konuşuyordu kimseye güvenmem şimdi derdini anlatamaz konuşamaz biliyorum ilacım çalışmak ama şimdi şimdi mümkün görünmüyor

Ohio siz iki çocukla iyi bile geziyirsunuz ben ogullarm küçükken uç ay evden çıkmadığını bilirim çok çok iyisin.
Zaten büyüyünce çalışacaksın tekrar bu kadar neden kafana takip buyutuyorsun ki kendini geriyorsun sadece

Ev hanımlığını çok seviyorum şahsen. Çocuğum yok ama olduğunda onları okula ben götürüp getirmek, sosyal faaliyetlerde bulundurmak isterim bunun içinde ev hanımı olmak gerekiyor.

Çocuksuzken asosyal olmak daha olağan mesela ama ben yerimde durmuyorum. 2 aylık evliyim anca adapte oldum ve 2 hafta önce başladım sosyal faaliyetlere. Nakış kursuna yazıldım, dansa başladım, tenis dersleri almaya başladım. Bu tür şeylerle zaten insan sosyalleşiyor. Ev işlerine gelince de eşiniz çok fazla titiz değilse bi süpürme bi toz alma taş çatlasın 1 saat sürüyor, yemekte hadi 2 saat sürsün. Gün 24 saat yeterde artar.

Çok düşünmeyin kendinize zaman tanıyın. Keyif aldınığınız şeyleri yapın. Kendinizi şımartın. Mesela çok güzel kokulu bir duş jeli alın onunla keyif yapın. Hoppa
Ufaklık çok yaramaz keyif degil normal duşa girerken korkuyorum aglacek diye öglenlere kadar yatmalar gece yarıları film izlemeler hayal oldu en fazla 1 saat uyur sonra uyanır illa ki aglar şuan yapmaktan keyif aldığım tek şey onu uyutunca yanına yatıp biraz kafayı dinlemek çünkü gecede uyanıyor 4 5 defa biliyorum bu günler geçecek ve biliyorum benimde en verimli zamanlarımıda götürecek korkum bu malesef

Ohio siz iki çocukla iyi bile geziyirsunuz ben ogullarm küçükken uç ay evden çıkmadığını bilirim çok çok iyisin.
Zaten büyüyünce çalışacaksın tekrar bu kadar neden kafana takip buyutuyorsun ki kendini geriyorsun sadece
Ya ben o kadarda yapmasam delircem herhalde emiyor Allah tan maması bende yani eşimde çok yardımcı oluyo sagolsun eve geldimi bakıyo ayağında sallıyor biyere gittik durmadımı bakıyo ikimiz battaniyeyle sallıyoz artık mekan farketmiyo ama şey diyolar ya, sen çocukla napcen orda otur evde mis gibi. Şimdi bide kış geliyo temelli evde yandık

Ben keyifçi bir insanim. Hergun sabahin köründe, şu saatte kalk, şu saatte işte ol ve akşam çık olayı para karşılığında zamanını, enerjini satmaktan başka birsey degil. Calismak beni sosyallestirmedi aksine eve yorgun geldim. Esimle 2 sohbet edeyim, birsey yapalim dersek saat oluyordu gece yarisi. Haftaiçim tamamen bitikti yani. İşini severek yapanlar ayrı tabi.
Calismiyorken daha fazla kendime vakit ayiriyorum, daha cok sey yapiyotum. Tabi evde cocuklarim yok. Cocuk olunca evde daha cok yoruluyordur insan.

Ben de calisan bir bayanim ilerde bebegim olursa onunla en fazla 1 yil kalabilecegim icin simdiden üzülüyorum bence evde çocuklariniza bir seyler ogretebilirsiniz egitici oyunlar oynayabilirsiniz

Ev işlerini uzaylılar yapsin demeye geldim çocuk haric

Ben keyifçi bir insanim. Hergun sabahin köründe, şu saatte kalk, şu saatte işte ol ve akşam çık olayı para karşılığında zamanını, enerjini satmaktan başka birsey degil. Calismak beni sosyallestirmedi aksine eve yorgun geldim. Esimle 2 sohbet edeyim, birsey yapalim dersek saat oluyordu gece yarisi. Haftaiçim tamamen bitikti yani. İşini severek yapanlar ayrı tabi.
Calismiyorken daha fazla kendime vakit ayiriyorum, daha cok sey yapiyotum. Tabi evde cocuklarim yok. Cocuk olunca evde daha cok yoruluyordur insan.
Eve baglanıyosun çocukla evde de rahatın olmuyo tabi aglıyo devamlı ilgi istiyo abisi bakıyo ama oda çocuk daha sıkılıyo bi süre sonra Allah yokluğunu aratmasın şükür

Ev işlerinden şikayetim yokta oda bitiyo yani her pazartesi temizlik günüm o gün hiç sıkılmıyorum heryer mis gibi kokuyor seviyorum ama ya sonra
Valla benim bitmiyor yapıyorum yapıyorum bitmiyor... Hergün supurge silme tuvalet banyo bulasik yemek yok bitmiyor... Evde bulasik bekliyor şimdi... saldım valla

Back
X