7 yaşında bi oglum ve 6 aylık davetsiz gelendünya tatlısı bi oglum daha o gelmeden önce çalışıyordum evde hiç durmazdım ama şimdi evden markete gitmek benim için bi sosyallik haline geldi özgüvenim kayboluyor yavaş yavaş çabalıyorum kaybetmemek için kendime ugraşlar buluyorum çay bahçelerine parklara yürüyüşlere gidiyorum kitap okuyorum haftanın bir gününü temizlige ayırıyorum misafir çagırıp misafirliğe gidiyorum köye annemlere yardıma gidiyorum ordan erzagımı getiriyorum 1 aylık pazar ihtiyacım geliyo gittimmi ama canım bi sıkılıyo bi sıkılıyo eşimle çok tartışıyorum sen dışardasın ben evdeyim bagladın beni eve diye yanlış biliyorum ama ondan beni teselli etmesini bi çare bulmasını bekliyorum sabret diyo şu çocukta bi büyüsün çalış diyo siz napıyosunuz hanımlar ev hanımları bi akıl verin canım sıkılıyo evde parada kazanmaktadır istiyorum evin idaresi bende para bende eşim bana getirir ne alırsa yetmiyor ama çok ta tutumlu yumdur çocuklar büyücek sünnetleri okulları evlilikleri kayırıp duruyom