• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu ev hanımlıgını icat edeni bulursam

Valla benim bitmiyor yapıyorum yapıyorum bitmiyor... Hergün supurge silme tuvalet banyo bulasik yemek yok bitmiyor... Evde bulasik bekliyor şimdi... saldım valla
Hergün yemek bulaşık yapılıyor zaten ama hergün sil süpür gerek duymuyorum kirlenmiyo zaten can sıkıntısından temizlik yapmak da istemiyorum canımıza yazık kışlık hazırlıgımıda yaptım oda bitti çayı pişirip pişirip içiyom dizi başında kitap okuyom yutub da Google da geziyom vere napem çocuk büyüyesiye böyle galiba malesef

6 aylik bebekle bu saydiklarinizi yapiyorsaniz sıkılmaya vaktiniz kalmamasi lazim. Bebis biraz buyusun yine calisirsiniz ama su an bebegin siz3 ihtiyaci var

Hergün yemek bulaşık yapılıyor zaten ama hergün sil süpür gerek duymuyorum kirlenmiyo zaten can sıkıntısından temizlik yapmak da istemiyorum canımıza yazık kışlık hazırlıgımıda yaptım oda bitti çayı pişirip pişirip içiyom dizi başında kitap okuyom yutub da Google da geziyom vere napem çocuk büyüyesiye böyle galiba malesef

Sizin cocuk ya cok uysal ya da surekli uyuyor herhalde. Normalde insan nasil aksam oluyor anlamiyor da

Senin çocuk duvarları tırnaklayip yiyor mu canım o yüzden dökülüyor mu duvarlar ☺

Çalışan bir kadının evde oturmasi gibi bir eziyet yok benimde bebekler 7 aylık olacak izinndeyim ve ise baslamak için gün sayıyorum. En az 1 yaşına kadar da onları bırakmakta istemiyorum. Her gün eşime sariyorum. Sıkıldım yoruldum diye sizi çok iyi anlıyorum. Tek yapacağıniz biraz sabır.

Anladığım kadarıyla siz çok enerjili birisiniz bu yüzden boş boş evde oturmak bıktırıyor sizi. Ben ise tam tersine evli değilim, çocuğumda yok yinede evden çıkmak istemiyorum. Uyanır uyanmaz evi temizliyorum, kendimle ilgileniyorum sora kitap okuyorum ya da yeşilcam filmi izliyorum. Birde bakıyorum akşam olmuş.

Sizin cocuk ya cok uysal ya da surekli uyuyor herhalde. Normalde insan nasil aksam oluyor anlamiyor da
Uykusu geldimi tam bi canavar karnı açken de çok fena geri zaman da oyuncak oynar örümcek biner müzik çok seviyo çizgi film bile bakıyo ilgi istiyo arada o zaman da oyun oynuyoruz ama bebek arabasında ve dışarda hiç sesi çıkmaz gezmeye bayılıyo kime çektiyse artık. Üstümü giyindimmi çırpınıyor gitcez diye çok zeki özgürlüğe alışınca insan zor geliyo işte eve baglanmak ne bileyim

☺Aynen bizim zaten duvarda bazı yerler dökülmus bu da oraları tirnakliyo büyük büyük düşüyor yerlere... ttirnaginda kalanida ağzına ☺ vitaminsiz
ne diyon uz hanımlar ya kaç aylık bu bebişler benimki 6 aylık çocuk büyük gibi müzik dinliyor film izliyor çizgi film izliyor keyfi yerinde olunca tabi

ne diyon uz hanımlar ya kaç aylık bu bebişler benimki 6 aylık çocuk büyük gibi müzik dinliyor film izliyor çizgi film izliyor keyfi yerinde olunca tabi
Şimdi favori şarkısı soner sarıkabadayı boza boza aleyna tilki yanlız çiçek bunları duydumu çıldırıyor

21 aylık , 6 ay ne ki.
Keyfini çıkarın yakinda dolapları yicek galiba :kk77:
Benimki çizgi film sevmez , tv zaten izletmem zor bi cocuk.

Back
X