Şu ev hanımlıgını icat edeni bulursam

Bende bu evde çok sıkılıyorum eve kapandım kaldım, ev hanımlığı ne berbat şey muhabbetini anlamıyorum. Kendi çocuğuna bakıyorsun yahu! Şuan onun sana ihtiyacı var. Ne şanslısın ki yanında olabiliyorsun, çalışmak zorunda değilsin. Olmuyo diyosan da sık dişini az daha büyüsün sonra git çalış istediğin gibi yaşa.
Ben iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyordum. Kızım doğunca seve seve ayrıldım ki annem ve k.valdem dünden razıydı bakmaya ama istemedim. Kızım bana bir mucize gibi geliyor. Her anını görebiliyor, ilklerinde yanında olabiliyorum diye kendimi çok şanslı hissediyorum. Her sabah öpüşe koklaşa uyanmak ne büyük şans. Ben şükür doluyum bunun için. Ayrıca sıkılmaya vaktim de olmuyor. Biraz parka çık,alışveriş yap, arkadaşlarla bi buluş, akşam yemeği, h.sonu ailecek geziler falan derken geçip gidiyor zaman. Kızım kreşe başlayana kadar da çalışmayı düşünmüyorum hatta 2.çocuğum da nasip olursa, onu da kreş yaşına getirdikten sonra çalışma hayatıma geri dönmeyi planlıyorum.
Her çocuk bir mucize, ne bu ayları ne bu günleri geri gelecek. Ben kızımın adım adım büyümesine bu kadar yakından şahit olabildiğim için çok mutluyum. Baktığın pencereyi değiştirmeni tavsiye etsem faydası olur mu acaba?

7 yaşında bi oglum ve 6 aylık davetsiz gelendünya tatlısı bi oglum daha o gelmeden önce çalışıyordum evde hiç durmazdım ama şimdi evden markete gitmek benim için bi sosyallik haline geldi özgüvenim kayboluyor yavaş yavaş çabalıyorum kaybetmemek için kendime ugraşlar buluyorum çay bahçelerine parklara yürüyüşlere gidiyorum kitap okuyorum haftanın bir gününü temizlige ayırıyorum misafir çagırıp misafirliğe gidiyorum köye annemlere yardıma gidiyorum ordan erzagımı getiriyorum 1 aylık pazar ihtiyacım geliyo gittimmi ama canım bi sıkılıyo bi sıkılıyo eşimle çok tartışıyorum sen dışardasın ben evdeyim bagladın beni eve diye yanlış biliyorum ama ondan beni teselli etmesini bi çare bulmasını bekliyorum sabret diyo şu çocukta bi büyüsün çalış diyo siz napıyosunuz hanımlar ev hanımları bi akıl verin canım sıkılıyo evde parada kazanmaktadır istiyorum evin idaresi bende para bende eşim bana getirir ne alırsa yetmiyor ama çok ta tutumlu yumdur çocuklar büyücek sünnetleri okulları evlilikleri kayırıp duruyom
Surekli calismaya alisan insana zor herlde:) hic calismadim ama cocuklardan once cok sosyaldim. Smdi 1 sene daha olamicam ama olsun onlarla da yapcak bisuru seyimiz oluyo. Sizde seneye baslarsiniz tekrar uzulmeyin bu kadar. Ilk cocugunz buyuk zaten okul odev derken. Kucuguyle yasadgnz yerde aktiviteler bulabilrsinz kendinize uygun. Zaten ev hanimlarinin yaptiklarini yapiyomussunz

6 aylık çocuğun çizgi film izlemesi iyi değil. Müzikleri ayırt etmesi onun zeka olarak ileride olduğu göstermez bence 2 3 yaşında ki çocuğa telefonu verip istediği yere girince akıl küpü demekla aynı mantık bana göre. Farkında olmadan zarar veriyorsunuz küçük olana
Sürekli böyle olmuyo zaten ama yanlız bi anne olarak bunlar benim kurtarıcım baştada sö
Oyuncaklar, dikiyorum, örüyorum. Kitap okumayı seviyorum. Fırsat bulsam yazacağım da. Kedilerim var. Maket yaparım. Eşyaları, odaları değişirim. Mutfağı severim. Kışlık hazırlıkları vs. Bayılırım. Temizlik, yan gelip öğlene kadar uyumak, tv izlemek, balkonda kahve keyfi...oohoooo çok var çok. Evde olmak gibisi yok. Sıkılmam hiç. Hep bir icat bulurum.
El işleri hariç diger yaptıklarımız aynı bebek beni yaptırmıyor yanlız öglene kadar sabahtan kalkıyorum evimi topluyorum işimi gücümü yapıyorum ama sanırım erken kalktığım için vaktim çok oluyo

Hergün yemek bulaşık yapılıyor zaten ama hergün sil süpür gerek duymuyorum kirlenmiyo zaten can sıkıntısından temizlik yapmak da istemiyorum canımıza yazık kışlık hazırlıgımıda yaptım oda bitti çayı pişirip pişirip içiyom dizi başında kitap okuyom yutub da Google da geziyom vere napem çocuk büyüyesiye böyle galiba malesef

Çocuklar ne yapıyor bu arada gerçekten merak ettim??? Benim tek bir kızım var 22 aylık ve her an ilgi, oyun istediği için yemek yapmayı kar sayıyorum. Her gün en az 2-3 saatimiz de bahçede parkta geçiyor. Maşallah sizinkiler pek uslu :nazar:

Ev hanımı isen kafa dengi arkadaşların olcak özellikle çocuklar yaşıt olacak gideceksin yiceksin kısırını böreğini pastanı eve gelen misafirine yapcaksin çeşit çeşit ikramlarini, ye iç kaynana görümce elti muhabbeti yap daha nolsun:deli:

Back
X