su faturası :(

Uyaniklik yapmis aslinda senet bana ait degil diye isin icinden cikmak kolay ama ugrastirir.Imzalarken seneti ne karsiliginda geri verecekti size.
Avukata danisin odemeyinde suyu adamada elden vermeyin su elektrik kira gibi paralari.
hiç bir şeyi elden vermedim banka hesabına yatırdım sürekli açıklamalı olarak beni kurtarırsa o ödemeler kurtarır

iyi de senet bile yapsan evden memnun kalmayınca ayrılamıyormusun 2 3 ay ıcınde ne alaka
ısterse versın mahkemeye
kı bence mahkeme avukat vs ugrasmaz
detayları bılmıyorum bu işin ama bence bi halt yapamaz

iskanı olmayan bi ev kiraya verilebiliyor mu onu araştırın belki ordan kurtarırsınız mutlaka avukatla görüşün bi çıkar yol buluyorlar mutlaka, kiracının da hakları var seneti var diye her şeyi yapamaz o size göz dağı veriyor ayrılabiliyorsunuz tabi ki beğenmedim suyu yok asansörü yok zili yok bir sürü şey eksik bence siz haklı bile çıkarsınız

Peki sordunuz mu ? Kira geliri için vergi ödüyor mu ev sahibiniz ?
Dekontunuza kira ödemesi yazın mutlaka ödemeyi yaparken ki Vergi dairesine bankaca bildirilebilsin...
Elden ödeme yapmayı da sakın kabul etmeyin...

iyi de senet bile yapsan evden memnun kalmayınca ayrılamıyormusun 2 3 ay ıcınde ne alaka
ısterse versın mahkemeye
kı bence mahkeme avukat vs ugrasmaz
detayları bılmıyorum bu işin ama bence bi halt yapamaz
Evet ama amacım mahkemeyle uğraşmamaktı zaten verirse haklı çıkarmıyım çıkmazmıyım bilmiordum senette kira içindir diye bi ibare yer almıyor çünkü

iskanı olmayan bi ev kiraya verilebiliyor mu onu araştırın belki ordan kurtarırsınız mutlaka avukatla görüşün bi çıkar yol buluyorlar mutlaka, kiracının da hakları var seneti var diye her şeyi yapamaz o size göz dağı veriyor ayrılabiliyorsunuz tabi ki beğenmedim suyu yok asansörü yok zili yok bir sürü şey eksik bence siz haklı bile çıkarsınız
Bugün sordum verilebiliyormuş belirli süre için hatta avukat o süre bittiği için iskan almaya çalışıyorlardır dedi

Peki sordunuz mu ? Kira geliri için vergi ödüyor mu ev sahibiniz ?
Dekontunuza kira ödemesi yazın mutlaka ödemeyi yaparken ki Vergi dairesine bankaca bildirilebilsin...
Elden ödeme yapmayı da sakın kabul etmeyin...
O şekilde yapıyorum zaten hem kirayı seçip hem mayıs ayı kira bedeli gibi belirtiyorum her ay

o seneti almak icin kac kira daha vereceksiniz. kac ay kaldi? ve senetin kirayla alakali oldugunu ispatlayan bi belgeniz warmi? adam bu kirayla ilgili degil diyebilir mi bigun o acidan soruyrm
Avukata danıştım canım kira sözleşmesiyle aynu gün imzalandığı için kanıt sayılırmış ödememiz gerekn 2 kira kaldı

Avukata danıştım canım kira sözleşmesiyle aynu gün imzalandığı için kanıt sayılırmış ödememiz gerekn 2 kira kaldı
tamam. ev sahibine hatirlatin 2 ay sonra seneti alacginizi. evet o hukukta bi kanaat olusturr ayni gun olmasi. bu da size ders olsun hoc bi sekilde bu senet isine girmeyin bir daha.

Back
X